Connect with us

رویداد های اخیر

درخواست پاکستان برای فتوا علیه جنگ‌های داخلی‌اش از سوی افغانستان رد شد

نجیب افزود که میانجی‌ها نیز این درخواست را حمایت کردند، زیرا به‌طور کامل از حساسیت‌های موجود میان دو کشور آگاه نبودند.

منتشر شده

در

رحمت‌الله نجیب، معین اداری وزارت امور داخله و عضو هیأت مذاکره‌کننده با پاکستان، امروز در نشست خبری اعلام کرد که در جریان گفت‌وگوها، هیأت پاکستانی از هیأت افغان خواسته بود تا امارت اسلامی فتوا صادر کند و تمامی جنگ‌های جاری در پاکستان را ناروا اعلام نماید.

نجیب افزود که میانجی‌ها نیز این درخواست را حمایت کردند، زیرا به‌طور کامل از حساسیت‌های موجود میان دو کشور آگاه نبودند.

وی تصریح کرد که هیأت افغان در اصل پذیرفت که امکان صدور فتوا وجود دارد، اما تأکید کرد که صدور چنین حکمی وظیفه دارالافتاء است و هر تصمیم این نهاد باید بر اساس شریعت اسلامی باشد، نه بر اساس خواسته‌های شخصی یا فشارهای خارجی.

نجیب خاطرنشان کرد که این توضیحات ممکن است برای طرف پاکستانی قابل قبول نبوده باشد و همین اختلاف‌ها باعث شد مذاکرات بدون نتیجه به پایان برسد.

رویداد های اخیر

سراج الدین حقانی: حکومتی که مردم را بترساند، حکومت نیست

Published

on

خلیفه سراج الدین حقانی، وزیر امور داخله امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت خوست گفته است حکومتی که در میان مردم ترس ایجاد کند، حکومت نیست.

او گفت: «حکومت آنست که مردم دوست داشته باشند، آنست که بگوید قربانت شوم؛ مردم از آن اخلاق و صمیمیت را بیاموزند.»

وزیر امور داخله تأکید کرد افغان‌هایی که در گذشته در برابر امارت اسلامی مبارزه کرده اند، باید پذیرفته شوند و با آنان چنان تعاملی صورت گیرد که عداوت دشمنی از بین برود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

احتمال سفر وزیر صحت افغانستان به هند

Published

on

روزنامه تربیون هند گزارش داده که قرار است نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه افغانستان، در هفته جاری به هند سفر کند.

 جلالی سومین وزیر امارت اسلامی است که به هند سفر خواهد کرد. پیش از این امیرخان متقی، وزیر امور خارجه و نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت از این کشور بازدید کرده بودند.

روزنامه تربیون نوشته است که این سفر همزمان با گسترش همکاری‌های صحی انجام می‌شود، به طوری که دهلی نو در حال حاضر از پروژه‌های بزرگ زیرساختی طبی در افغانستان حمایت می‌کند و ادویه و واکسین‌ها را برای تقویت خدمات صحت عامه تأمین می‌نماید.

هند با آنکه امارت اسلامی را به رسمیت نمی‌شناسد، اما در این اواخر روابط خود را با کابل گسترش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام‌های ارشد پاکستان و بریتانیا در باره انتقال پناهجویان افغان گفتگو کردند

Published

on

طلال چودری، وزیر مشاور امور داخله پاکستان، با بیرونس چپمن، وزیر مشاور بریتانیا در امور توسعه بین‌المللی و افریقا، دیدار و دو طرف در باره موضوعات مختلف از جمله انتقال پناهجویان افغان به بریتانیا گفتگو کرده اند.

طبق خبرنامه وزارت دولت در امور داخله پاکستان، بیرونس چپمن از ابتکارات پاکستان در همکاری مهاجرتی بین بریتانیا و پاکستان قدردانی کرد.

دو طرف همچنان در باره مسائل امنیتی گفتگو کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!