Connect with us

تغییرات اقلیمی

دهلی‌نو استفاده از وسایل نقلیه را برای جلوگیری از آلودگی هوا محدود می‌کند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

به نقل از خبرگزاری رویترز دهلی‌نو به عنوان دومین شهر آلوده جهان، در هفته آینده استفاده از وسایل نقلیه را برای جلوگیری از افزایش آلودگی هوا محدود می‌کند.

وزیر محیط زیست هند می‌گوید: «با توجه به افزایش آلودگی، استفاده از وسایل نقلیه به صورت جفت و تاق در دهلی اعمال خواهد شد.»

به این ترتیب، به موترهای با نمبر پلیت تاق در روزهای تاق و به وسایل نقلیه با نمبر پلیت جفت در روزهای جفت اجازه تردد داده خواهد شد.

رویترز روز دوشنبه گزارش داد که کیفیت هوا در دهلی‌نو در سومین روز متوالی به طور خطرناکی «وخیم» است.

همزمان با افزایش آلودگی هوا، رخصتی مکاتب تا ۱۹ عقرب نیز تمدید شده است.

مقام‌های محلی هند گفتند که قانون موترهای جفت و تاق را از ۱۳ تا ۲۰ نوامبر اعمال خواهند کرد تا سطح آلودگی را کاهش دهد.‌

کارشناسان محیط‌ زیست قبلا گفته بودند که این قانون که از سال ۲۰۱۶ چندین‌بار با تغییراتی اعمال شده است، در کاهش ازدحام جاده‌ها موثرتر بوده اما در کاهش آلودگی کمتر موثر بوده است.

کیفیت هوا روز دوشنبه (۱۵عقرب) برای سومین روز متوالی در این شهر «وخیم» بود و آن را به دومین شهر آلوده جهان پس از لاهور در پاکستان تبدیل کرد.

در همین حال، سازمان نظارت بر محیط زیست هند روز یک‌شنبه (۱۴عقرب) کار ساخت‌وساز پروژه‌های را دولتی ممنوع کرده است و محدودیت‌هایی را برای ورود لاری‌ها و وسایل نقلیه سنگین به دهلی نیز وضع کرده است.

تجزیه و تحلیل ۲۵ مطالعه تحقیقاتی توسط مجله «داون توو ایرت» که روز یک‌شنبه منتشر شد، نشان داد که کیفیت پایین هوا با وزن کم هنگام تولد، زایمان زودرس، تولد طفل مرده، تاخیر در رشد، محدودیت رشد در کودکان و حتی مرگ مرتبط است.

تغییرات اقلیمی

زلزله قدرتمند ۶.۲ ریشتری استانبول را تکان داد

Published

on

(Last Updated On: )

یک زلزله قوی به بزرگی ۶.۲ ریشتر روز چهارشنبه استانبول را تکان داد. به گفته سازمان مدیریت بحران و حوادث اضطراری ترکیه، این یکی از شدیدترین زلزله‌هایی بوده که در سال‌های اخیر، شهر ۱۶ میلیون نفری استانبول را تکان داده است.

به گزارش رویترز، گزارشی فوری از خسارات به‌جامانده منتشر نشده، اما مردم هنگام وقوع زلزله از ساختمان‌ها خارج شدند.

مرکز زلزله، که در ساعت ۱۲:۴۹ چاشت به وقت محلی ترکیه رخ داد، در منطقه سیلیوری، در حدود ۸۰ کیلومتری غرب استانبول قرار داشته است. عمق آن نیز ۶.۹۲ کیلومتر اعلام شده است.

شبکه تلویزیونی TGRT گزارش داد که یک نفر به دلیل پریدن از بالکن در زمان زلزله زخمی شده است. این حادثه در روزی رخ داد که در ترکیه تعطیل عمومی بود.

سازمان مدیریت بحران و حوادث اضطراری ترکیه به ساکنان منطقه هشدار داده که از ورود به ساختمان‌های آسیب‌دیده خودداری کنند.

مرکز تحقیقات زمین‌لرزه‌شناسی آلمان (GFZ) نیز اعلام کرد که بزرگی زلزله ۶.۰۲ ریشتر بوده و عمق آن ۱۰ کیلومتر بوده است.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

سازمان ملل: فرصت زیادی برای نجات بازماندگان زلزله میانمار باقی نمانده است

این شدیدترین زلزله‌ای بود که این کشور جنوب شرقی آسیا در بیش از یک قرن اخیر تجربه کرده است. این زلزله خسارات زیادی به دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالای و نایپی یاتاو وارد کرده است.

Published

on

(Last Updated On: )

یک مقام صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل هشدار داد که برخی مناطق میانمار براثر زلزله ویرانگر اخیر به‌طور کامل ویران شده و این بحران در حال گسترش است.

جولیا ریس گفت که نیازهای زلزله‌زدگان به طور پیوسته در حال افزایش است و فرصت نجات بازماندگان زلزله نیز رو به پایان است.

حاکم نظامی میانمار با اشاره به ۲ هزار و ۷۱۹ کشته و ۴۴۱ مفقودی، هشدار داده که شمار قربانیان زلزله ۷.۷ ریشتری در این کشور از ۳ هزار نفر فراتر خواهد رفت.

گروه‌های کمکی روز سه‌شنبه هشدار دادند که مناطق زلزله‌زده با کمبود شدید غذا، آب، پناهگاه و مراقبت‌های صحی مواجه است و فرصت یافتن بازماندگان نیز به سرعت در حال ختم است.

این شدیدترین زلزله‌ای بود که این کشور جنوب شرقی آسیا در بیش از یک قرن اخیر تجربه کرده است. این زلزله خسارات زیادی به دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالای و نایپی یاتاو وارد کرده است.

اداره‌های سازمان ملل گفتند که شفاخانه‌ها تحت فشار هستند و تلاش‌های نجات به دلیل آسیب‌های زیرساختی و جنگ داخلی مختل شده است.

حکومت نظامی میانمار از جامعه جهانی درخواست کمک کرده است. در پاسخ تاکنون تنها، چین، روسیه و هند به همراه کشورهای همسایه، تیم‌های کمکی و تجهیزات بشردوستانه به این کشور ارسال کرده‌اند تا به عملیات نجات و بازسازی کمک کنند.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

هشدار در باره بحران آب در افغانستان

استیفانی لوس، رئیس این برنامه، در گزارشی گفته که افغانستان به سرمایه گذاری‌های کلان در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

Published

on

(Last Updated On: )

برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد (UN Habitat) می‌گوید که در حال حاضر ۲۱ میلیون نفر در افغانستان با بحران جدی آب مواجه هستند و این کشور به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

استیفانی لوس، رئیس این برنامه، در گزارشی گفته که افغانستان به سرمایه گذاری‌های کلان در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

به گفتۀ خانم لوس، شهرهای بزرگ افغانستان مانند، کابل، کندهار و هرات نیز با بحران جدی آب مواجه اند زیرا منابع آب زیرزمینی این شهرها در حال کاهش چشمگیر است.

این در حالیست که برخی مردم در مناطق مختلف افغانستان از کمبود آب شکایت دارند و می‌گویند که کمبود آب به یک چالش جدی در زندگی شان تبدیل شده است.

هشدار برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد در مورد کمبود آب در افغانستان در حالی مطرح شده که براساس تخمین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) هشتاد درصد مردم افغانستان به آب کافی دسترسی ندارند.

سازمان غذا و زراعت ملل متحد FIO علت کمبود آب در افغانستان را ذوب شدن سریع یخچال‌های طبیعی این کشور خوانده و گفته که این یخچال‌ها به دلیل تغییرات اقلیمی در حال ذوب شدن اند که باعث شده تا افغانستان را با کمبود جدی آب مواجه کند و آبیاری و تولید مواد غذایی را هم تهدید می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!