Connect with us

رویداد های اخیر

دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه در کابل برگزار شد

منتشر شده

در

ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست الوزراء در محفل افتتاحیه دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه گفته است که نمایشگاه‌ها تولیدات صنعتی و زراعتی را در یک کشور به مردم معرفی می‌کند و حکومت‌ها نیز جهت بازاریابی در داخل و خارج از کشور دست به راه اندازی نمایشگاه‌ها می‌زنند.

دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه امروز (یکشنبه، ۲۵ سرطان) در کابل برگزار شد که به مدت شش روز ادامه خواهد داشت. 

معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء با نشر اعلامیه‌ای گفته است که امارت اسلامی نیز به خاطر شناخت هرچه بیشتر تولیدات صنعتی و محصولات زراعتی در داخل و خارج از کشور، سلسله به راه اندازی نمایشگاه‌ها را آغاز کرده است.

براساس اعلامیه، ملا برادر با در نظرداشت اهمیت نمایشگاه‌ها گفت که بعد از روی کارآمدن امارت اسلامی، این بزرگترین نمایشگاه است که محصولات گوناگون صنعتی و زراعتی را در اضافه‌تر از ۶۰۰ غرفه به نمایش گذاشته است.

آقای برادر افزود: «در این نمایشگاه سازمان شانگهای نیز در خواست اشتراک نموده که امارت اسلامی این اقدام سازمان یاد شده را تحسین و استقبال می‌کند.»

برعلاوه، برادر گفت که با حاکمیت امارت اسلامی و با تأمین امنیت سراسری زمینه خوبی برای سرمایه‌گذاری و استخراج معادن نسبت به هر وقت دیگر مساعد شده که ناشی از آن افغانستان تازه وارد مرحلۀ احیایی مجدد گردیده است.

از سویی هم، آقای برادر به کشورهای آسیای مرکزی و جنوبی اطمینان داد که افغانستان برای ترانزیت راه امن است و در این بخش ضمن به میان آوردن سایر سهولت‌ها، بازسازی شاهراه‌ها را هم آغاز کرده که مثال خوبی آن افتتاح امور بازسازی شاهراه سالنگ و کابل- کندهار در این اواخر است.

در همین حال، معاون اقتصادی ریاست الوزراء از تمام سرمایه‌گذاران افغان و خارجی خواست که در کشور سرمایه‌گذاری کنند و به سرمایه‌گذاران خارجی اطمینان داد که از تمامی آن امتیازاتی برخوردار می‌باشند که به سرمایه‌گذاران افغان داده می‌شود.

دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه به حمایت امارت اسلامی از طرف اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان به هدف بازاریابی محصولات و تولیدات افغانی، حمایت از سرمایه‌گذاری ملی، فراهم‌نمودن روابط میان تاجران ملی و بین‌المللی، معرفی تولیدات و محصولات داخلی برای شهروندان راه اندازی گردیده است. 

گفتنی است که در این نمایشگاه علاوه از صنعت‌کاران داخلی، صنعت‌کاران ایرانی، ترکمنستانی، ترکی، پاکستانی و شماری از کشور‌های دیگر نیز تولیدات خویش را به نمایش گذاشته اند.

رویداد های اخیر

بیکدلی: روند تجارت میان ایران و افغانستان بی‌وقفه ادامه دارد

Published

on

علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، می‌گوید که روند تجارت میان ایران و افغانستان بدون وقفه ادامه دارد.

براساس خبرنامه سفارت ایران درکابل، آقای بیکدلی افزوده که دولت ایران برای تسهیل واردات و صادرات در مرزهای دو کشور، تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

او تصریح کرده است که همکاری‌های ایران و افغانستان در ۴۸ سال گذشته تحت تأثیر هیچ جنگ یا مداخله خارجی قرار نگرفته و نمایندگی‌های ایران با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به تاجران دو کشور هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اشتراک سرپرست سفارت افغانستان در عمان در نشست بررسی تحولات منطقه و جهان

Published

on

حافظ عمر، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در عمان، به دعوت رسمی بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در نشستی که درباره رویدادها و تحولات اخیر منطقه و جهان برگزار شده بود، اشتراک کرد.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در عمان، آقای عمر درباره موقف افغانستان و وضعیت عمومی کشور معلومات شریک ساخت و همچنان از برخی «تلاش‌های شوم» برای بی‌ثبات ساختن منطقه یادآوری کرد.

بر بنیاد خبرنامه، اشتراک‌کنندگان در این نشست همچنان برای تأمین ثبات در منطقه و جهان بر گفتگو و دیپلوماسی در راستای حل مشکلات تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پزشکیان از حمله به کشورهای همسایه عذرخواهی کرد

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در پی حملات اخیر بر کشورهای منطقه در جریان جنگ با ایالات متحده امریکا و اسرائیل، از این اقدامات عذرخواهی کرد و تأکید نمود که از این به بعد چنین حملاتی تنها در صورتی رخ خواهند داد که ایران مورد حمله قرار گیرد.

پزشکیان در یک پیام ویدیویی گفت که این تصمیم روز جمعه توسط شورای موقت رهبری تصویب شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!