Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار غنی با رییس ستاد ارتش امریکا و تاکید بر آتش‌بس 

منتشر شده

در

ریاست جمهوری می‌گوید که رییس جمهور غنی شب گذشته (چهارشنبه، ۲۶ قوس) با جنرال مارک میلی، رییس ستاد ارتش امریکا در ارگ دیدار و در مورد افزایش خشونت‌ها بحث و گفتگو کرده اند.

ارگ می‌گوید که در این دیدار هر دو طرف نگرانی خود را از افزایش خشونت‌ها در کشور ابراز کردند و همچنان در مورد روند صلح و آتش بس فوری نیز گفتگو و تبادل نظر کرده اند.

به گفته ارگ مارک میلی از حمایت دوامدار امریکا از نیروهای امنیتی و دفاعی افغان به رییس جمهور غنی اطمینان داده است.

این در حالی است که در این اواخر خشونت‌ها در کشور به ویژه قتل‌های هدفمند خبرنگاران، مقام‌های امنیتی، عدلی و قضایی افزایش یافته اند.

در همین حال، دو هفته قبل رییس ستاد ارتش امریکا گفته بود که این کشور شمار سربازان‌اش را در افغانستان به ۲هزار و ۵۰۰ تن کاهش میدهد.

او همچنان گفته بود که امریکا در ۱۹ سال گذشته در افغانستان به موفقیت اندکی دست یافته است.

رویداد های اخیر

متقی: تحریم‌های غرب مانع پیشرفت اقتصادی افغانستان شده است

متقی از کشورهای اسلامی خواست تا در راستای رفع تحریم‌های سیاسی و اقتصادی علیه امارت اسلامی افغانستان، نقش فعال ایفا کرده و از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

Published

on

امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه، در نشست سازمان همکاری اسلامی در استانبول گفت که افغانستان تحت تحریم‌های «نامشروع» کشورهای غربی قرار دارد و ایالات متحده با مسدودسازی دارایی‌های بانک مرکزی، روند پیشرفت اقتصادی کشور را با چالش جدی مواجه کرده است.

متقی از کشورهای اسلامی خواست تا در راستای رفع تحریم‌های سیاسی و اقتصادی علیه امارت اسلامی افغانستان، نقش فعال ایفا کرده و از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

او در ادامه سخنانش تأکید کرد که امارت اسلامی روابط خارجی خود را بر پایه اصول احترام متقابل و تعامل متوازن استوار ساخته است و افغانستان، به‌عنوان قلب آسیا، آمادگی دارد تا نقش کلیدی در زمینه ترانزیت، تجارت و پیوند اقتصادی میان کشورهای اسلامی ایفا کند.

همچنان دراین نشست امیرخان متقی، هشدار داده بود که ادامه ظلم و تجاوز رژیم اسرائیل علیه فلسطین و ایران، تهدید مستقیم برای امنیت کشورهای منطقه بوده و می‌تواند پیامدهای ویرانگری در پی داشته باشد.

متقی گفت: «از اعضای سازمان همکاری اسلامی می‌خواهم که جلو مظالم رژیم اسرائیل در برابر فلسطین و ایران را بگیرند، در غیر آن تداوم این وضعیت امنیت تمام کشورهای منطقه را مستقیماً تهدید می‌کند و می‌تواند عواقب ویرانگر داشته باشد.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی در نشست سازمان همکاری اسلامی: ادامه ظلم اسرائیل امنیت منطقه را تهدید می‌کند

Published

on

امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، در نشست سازمان همکاری اسلامی در استانبول هشدار داد که ادامه ظلم و تجاوز رژیم اسرائیل علیه فلسطین و ایران، تهدید مستقیم برای امنیت کشورهای منطقه بوده و می‌تواند پیامدهای ویرانگری در پی داشته باشد.

متقی گفت: «از اعضای سازمان همکاری اسلامی می‌خواهم که جلو مظالم رژیم اسرائیل در برابر فلسطین و ایران را بگیرند، در غیر آن تداوم این وضعیت امنیت تمام کشورهای منطقه را مستقیماً تهدید می‌کند و می‌تواند عواقب ویرانگر داشته باشد.»

او افزود که این نشست نباید صرفاً محلی برای ثبت چالش‌ها باشد، بلکه باید زمینه‌ساز تعریف اقدامات عملی، اتخاذ مواضع مشترک و ارائه راه‌حل‌های ابتکاری گردد.

سرپرست وزارت خارجه تأکید کرد: «اگر کشورهای اسلامی با اراده سیاسی قوی، برادری اسلامی و هماهنگی و همکاری پیش بروند، نه‌تنها عزت ملت‌های‌شان حفظ می‌شود، بلکه بر تصمیم‌گیرندگان جهانی نیز تأثیرگذار خواهند بود.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی حملات امریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد و خواستار دیپلوماسی شد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان حملات امریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نموده و از تشدید بیشتر بی‌ثباتی در منطقه ابراز نگرانی کرده است.

در بیانیه این وزارت آمده است: «وزارت امور خارجه نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را غیرقابل پذیرش می‌داند و از طرف‌ها می‌خواهد که برای حل و فصل این موضوع به دیپلوماسی فرصت دهند.»

گفتنی است که همزمان با ادامه حملات اسرائیل، امریکا سه سایت هسته‌ای ایران را در فردو، نطنز و اصفهان هدف قرار داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!