Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار وزیرخارجه افغانستان با سفیران ۱۴ کشور اروپایی

منتشر شده

در

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه افغانستان در نشت با سفیران ۱۴ کشور اروپايی در دوحه روزگذشته (چهارشنبه ۵عقرب) خواستار به رسمیت شناختن امارت اسلامی شد.

آقای متقی در دیدار با این سفیران گفته که امارت اسلامی تمام شرایط لازم برای به رسمیت شناختن بر آورده کرده. وی تاکید کرده که جامعه جهانی و امریکا پول‌های منجمد شده افغانستان را هرچه زودتر آزاد کند.

نشست‌های اخیر که در مورد افغانستان در کشورهای منطقه برگزار می‌شود تمرکز بیشتر این نشست‌ها روی به رسمیت شاختن افغانستان از سوی کشورها و آزاد سازی پول‌های مجمد شده افغانستان در بانک‌های جهانی بوده است.

شام روز گذشته امیر خان متقی سرپرست وزارت خارجه امارت اسلامی با ۱۴ نماینده کشورهای اروپایی در قطر دیدار و گفتگو کردند وزارت خارجه تاکید کرده که در دیدار با سفیران کشور های اروپایی در دوحه بیشتر روی به رسمیت شناختن حکومت امارت اسلامی و آزاد سازی پول های مجمد شده افغانستان بحث صورت گرفته است.

مولوی اسدالله بلال کریمی، معاون سخنگوی حکومت امارت اسلامی دراین رابطه گفت:”وزیر خارجه کشور با مقام‌های روپایی در قطر دیدار و گفتگو کردند در این دیدار نمایندگان ۱۴ کشور اروپایی حضور داشتند وزیر جارجه با نماینده‌گان کشورهای ارپایی روی امنیت روابط دوجانبه مسایل اقتصادی و بسته بودند پول‌های افغانستان گفتگو کردند.”

وزارت خارجه کشور افزوده است که حکومت امارت اسلامی به عنوان یک دولت مسوول همۀ شرایط را برای به رسمیت شناختن برآورده کرده است. این وزارت تاکید کرده آقای متقی در کنار به رسمیت شناختن حکومت مارت اسلامی از جامعه جهانی خواسته است تا از امریکا تقاضا کند تا پول‌‌های منجمد شده افغانستان را هرچه زودتر آزاد کند.

آقای بلال دراین باره گفت:”از کشورهای جهان خواست که محدویت‌های که از سوی امریکا به حکومت فعلی افغانستان وضع شده است را آزاد کند و امارت اسلامی همه شرایط را برآورده ساخته باید به رسمیت شناخته شود.”

درهمین حال خیرالله خیرخواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ همچو نشست‌ها را برای حکومت امارت اسلامی سودمند میداند و می‌گوید که در این نشست‌ها کشورهای منطقه به آنان وعده سپرده اند که افغانستان را کمک می‌کنند.

آقای خیرخواه تاکید می‌کند که تمرکز بیشتر این نشست‌ها روی به رسمیت شاختن افغانستان از سوی کشورها و آزاد سازی پول‌های منجمد شده افغانستان در بانک‌های جهانی گفتگو می‌شود.

پیش از این نیز در نشست ترویکای توسعه یافته مسکو میزبان یک نشست‌ ویژه با حضور هیات امارت اسلامی و برخی کشورهای مهم منطقه در مورد افغانستان بود نشست های که تا اکنون نتیجه مثبت به همرا نداشته است.

در این نشست‌ها کشورهای منطقه به آنان وعده سپرده اند که افغانستان را کمک می‌کنند.

رویداد های اخیر

څار: په افغانستان کې د یوناما ماموریت په اړه د ملگرو ملتونو غونډه

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند حملات هوایی پاکستان به افغانستان را محکوم کرد

Published

on

وزارت خارجه هند حملات هوایی اخیر رژیم نظامی پاکستان به بخش‌هایی از افغانستان را محکوم کرده است.

رندهیر جیسوال، سخنگوی وزارت خارجه هند، در بیانیه‌ای گفته است که این حملات منجر به کشته شدن شماری از غیرنظامیان و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی شده است.

به گفته او، این اقدام نمونه دیگری از تجاوز پاکستان است که همچنان با ایده افغانستان مستقل و حاکم بر سرزمین خود خصومت دارد.

هند بار دیگر تأکید کرده است که حاکمیت و تمامیت ارضی افغانستان باید به طور کامل احترام شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: در پی سقوط یک پوسته نظامی پاکستان، ۱۴ سرباز کشته شدند

Published

on

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرده است که نیروهای دفاعی کشور در واکنش به «جنایات رژیم نظامی پاکستان» در امتداد خط فرضی دیورند در مربوطات ولایات کنر و ننگرهار در زون شرق، یک پوسته نظامی نیروهای پاکستانی را تصرف کرده‌اند.

به گفته وزارت دفاع، این عملیات در پی درگیری‌های مرزی انجام شده و در نتیجه آن ۱۴ تن از عساکر پاکستانی کشته و ۱۱ تن دیگر زخمی شده‌اند.

وزارت دفاع همچنین افزوده است که در جریان این عملیات، یک عراده تانک زرهی و یک عراده موتر نوع «انترنیشنل» به‌گونه کامل تخریب شده است.

مقام‌های این وزارت تأکید کرده‌اند که نیروهای دفاعی کشور آماده پاسخ‌گویی به هرگونه تهدید در امتداد خط فرضی دیورند هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!