Connect with us

رویداد های اخیر

دیدبان شفافیت خواهان ایجاد کارشیوه حسابده و کارا در روند استخدام در دادستانی کل شد

Published

 on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

دیدبان شفافیت از دادستانی کل میخواهد، تا کارشیوه حسابده و کارایی برای استخدام دادستانان را بسازد که مناسب بستر کشور بوده و تمام تعیینات را در بر بگیرد.

فشرده پالیسی که روز چهارشنبه از سوی دیدبان شفافیت به نشر رسیده است، مدل پیشنهادی استخدام دادستانان جدید که در مسوده قانون تشکیل و صلاحیت دادستانی کل پیش بینی شده است را به بررسی گرفته است.

دراین سند با آنکه بر اصلاحات بنیادی تاکید شده، این نهاد میگوید مدل بدیل کارا را در مطابقت با معیارهای بین‌المللی به اداره دادستانی کل پیشنهاد کرده است.

سید اکرام افضلی رییس اجرایی دیدبان شفافیت میگوید: “ما از تعدیل قانون تشکیل و صلاحیت لوی سارنوالی (دادستانی کل) به عنوان گامی به جلو استقبال میکنیم اما میکانیزم استخدام سارنوالان (دادستانان) باید با معیارهای بین المللی تطابق داشته و تمام چرخه استخدام را در بر بگیرد.”

دیدبان شفافیت می افزاید که مسوده جدید اداره دادستانی کل در مقایسه با قانون نافذ کنونی مفص‌لتر است، اما فصلِ امور ذاتی دادستانان دارای مفادی نیست که بتواند فساد را در بخش استخدام کاهش داده و از بین ببرد.

ضیافت الله سعیدی افسر دادخواهی حاکمیت قانون دیدبان شفافیت گفته است: “اداره لوی سارنوالی(دادستانی کل) باید کمیسیون خدمات سارنوالی (دادستانی) را به منظور مبارزه موفق با فساد ایجاد کند.”

دیدبان شفافیت میگوید که دادستانی کل به تغییرات بنیادی بیشتر نیاز دارد. این تغییرات باید شامل گزینش هر دادستان کل آینده از طریق روند شفاف، باز و رقابتی باشد.

رویداد های اخیر

نخستین دور فراغت «نیروهای کماندو» با حضور وزیر دفاع برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

مسئولین در وزارت دفاع ملی امارت اسلامی افغانستان امروز (پنج‌شنبه ۳حمل) می‌گویند که ۴۸۵ تن از نیروهای قوت‌های خاص (کماندو) پس از سپری نمودن دوره تعلیمات نظامی، مسلکی و عقیدتی سه ماهه یک روز قبل طی مراسم با شکوه‌ی با حضور داشت مولوی محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع ملی مسؤلان و سایر مجاهدین از فرقه “قوت‌های خاص” این وزارت فارغ گردیدند.

وزیر دفاع ملی در سخنانی خطاب به مجاهدین گفت:«اهداف و تلاش‌های خستگی ناپذیر شما همانا تطبیق شریعت اسلامی در کشور و مبارزه با دشمنان بوده است، من از این طریق به مردم خویش اطمینان می‌دهم این نیروها از ناموس، جان و مال شما محافظت نموده و به کسی اجازه اخلال و گرفتن خوشی ها شما را نخواهند داد.»

همچنان مولوی مختار احمد عمری، معاون فرقه قطعه خاص ضمن سپاسگزاری از مسئولان، اطمینان داد که آنان در آینده برای حفاظت از حاکمیت ملی و نظام اسلامی متعهد و مصمم به تربیت نیروهای بیشتری می‌باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک زن در فاریاب چهارگانگی بدنیا آورد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

مسئولان صحی در ولایت فاریاب می‌گویند یک زن در این ولایت چهارگانگی بدنیا آورده است.

مسئولان صحی شفاخانه نسایی شهرمیمنه می‌گویند:«مریم باشنده ولسوالی غورماچ شب گذشته (۱حمل ۱۴۰۲) چهارگانگی به دنیا آورده که ۳ پسر و یک دختر می‌باشند.»

داکتران وضعیت صحی این زن و فرزندانش را خوب توصیف‌ کرده‌اند.

یک ماه قبل نیز در یکی از شفاخانه‌های ولایت فاریاب مادری که در انتظار یک کودک بود صاحب چهار فرزند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملا عبدالغنی برادر هنگام بازدید از بند کمال خان بر افزایش ظرفیت ذخیره آب تاکید کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲, ۱۴۰۲)

معاون اقتصادی ریاست الوزرا هنگام بازدید از بند کمال خان در ولایت نیمروز روز سه شنبه (۱ حمل) گفت که بند کمال خان یک پروژه ملی است و افزایش ظرفیت ذخیره آب و پاک سازی کانال‌ها به مدیریت سالم نیاز دارد.

ملا عبدالغنی برادر همچنان گفت که مشکل پرچوی ها در این بند حل و آب بگونه درست مدیریت خواهد شد.

بازدید این مقام امارت اسلامی همراه با برخی اعضای کابینه از بند کمال خان یک روز قبل از روز بین‌المللی آب صورت گرفته است.

این در حالی است که آب‌های کشور نیاز به مدیریت دارند و امارت اسلامی هم فرصت‌های کلانی در پیش دارد تا آب‌های کشور را طوری مدیریت کند که بیشترین بهره را مردم افغانستان ببرند.

میرویس حاجی زاده، آگاه امور اقتصادی می‌گوید: «ما به نمایندگی از سکتور خصوصی از بزرگانی که از بند کمال خان بازدید کردند، تشکری می‌کنیم. مسئولیت هر فرد ما است که باید سرمایه ملی وطن خودرا حفاظت کنیم تا باشد مثل کشورهای دیگر به خودکفایی رو بیاوریم.»

به باور شماری دیگر از کارشناسان، مدیریت آب‌های کشور می‌تواند افغانستان را در زمان اندک از مشکلات اقتصادی بیرون کند و دولت باید تمرکز روی ایجاد بندهای آبی داشته باشد.

کمال الدین کاکر، آگاه امور اقتصادی می‌گوید: «افغانستان کشوری است که زمین‌های زراعتی زیادی دارد و بیشتر به زراعت اتکا می‌کند. بناءً برای زمین‌هایی که به آب نیاز دارد، اگر مدیریت آب صورت گیرد، می‌تواند افغانستان را از لحاظ غله‌جات خودکفا کند و هم می‌تواند به کشور صادراتی مبدل شود.»

به باور بسیاری‌ها زمینه سرمایه گذاری در بخش زراعت در افغانستان وجود دارد و هرگاه حکومت بتواند آب‌های کشور را مدیریت کند حتا سرمایه گذاران خارجی هم به افغانستان خواهند آمد و در بخش زراعت سرمایه گذاری خواهند کرد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!