Connect with us

رویداد های اخیر

روند توزیع پاسپورت قنسولگری افغانستان در بمبئی هند آغاز شد

منتشر شده

در

وزارت امور خارجه خبر داده است که که جنرال قنسولگری امارت اسلامی در شهر ممبئی هند روند توزیع پاسپورت افغانستان در ممبئی را امروز آغاز کرده است.

در خبرنامه این وزارت آمده این روند بربنیاد فرمان رهبر امارت اسلامی و به منظور رسیدگی به نیازمندی‌های شهروندان کشور در هند آغاز شده است.

وزارت خارجه گفته شهروندانی که تاریخ پاسپورت‌های شان به پایان رسیده یا پاسپورت ندارند می‌توانند با ارائه مدارک معتبر به قنسولگری مراجعه و درخواست خود را برای دریافت پاسپورت ارائه دهند.

درهمین حال، قنسولگری افغانستان در بمبئی نیز با نشر اطلاعیه‌ای، از آغاز روند توزیع پاسپورت برای شهروندان افغان خبر داده است.

صفحه‌ قنسولگری افغانستان در ایکس اخیراً ایجاد شده است.

در متن کوتاه دیگر که روز گذشته در این صفحه نشر شده، آمده است که قنسولگری افغانستان در بمبئی از دوشنبه تا جمعه تمام خدمات کنسولی را ارائه می‌کند.

این درحالیست که به تازگی روزنامه هندی سندی گاردین گزارش داده است که هند در حال بررسی پذیرش شخصی به نام اکرام‌الدین کمیل، به نمایندگی از امارت اسلامی به‌عنوان جنرال قنسول دوم قنسولگری افغانستان در بمبئی است. طبق گزارش، آقای کمیل اخیرا با پاسپورت عادی به هند رفته است.

در این گزارش که روز یکشنبه (۲۰عقرب) نشر شد، آمده که دهلی نو در یک گام مهم در جهت گسترش روابط دیپلوماتیک با امارت اسلامی، احتمالا نماینده امارت اسلامی در هند را خواهد پذیرفت.

سندی گاردین نوشته است که امارت اسلامی اکرام‌الدین کمیل را برای کرسی جنرال قنسول دوم در قنسولگری افغانستان در بمبئی به دهلی نو پیشنهاد کرده است.

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت ختم سال تحصیلی و آمادگی فارغان صنف دوازدهم برای امتحان کانکور گفته است که علم و دانش، ابزار اصلی پیشرفت و عزت هر جامعه است.

کرزی افزوده است که برای خودکفاشدن افغانستان، به صدها هزار داکتر زن و مرد، انجنیر، اقتصاددان، متخصصان تکنالوژی و کارشناسان دیگر رشته‌ها نیاز است.

او از همه متعلمین خواسته است که تلاش بیشتری کنند و خود را به درجات عالی در علوم ساینسی و اجتماعی برسانند.

وی بار دیگر تاکید کرده است: «امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند تا دختران ما به پای خود بایستند و شایسته خدمت به کشور شوند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!