Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل متحد یک پروژه توسعه مهارت برای زنان افغان مهاجر در پاکستان افتتاح کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

نوریکو یوشیدا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان در پاکستان، روز پنجشنبه یک پروژه توسعه مهارت را با هدف ارتقا مهارت ها و ظرفیت درآمدزایی برای زنان افغان مهاجر و پاکستانی در شهر کویته بلوچستان افتتاح کرد.

 این نهاد در اعلامیه ای گفته است: “کمیساریای عالی برای پناهندگان در پاکستان اولین توافقنامه خود را با یک شریک بخش خصوصی مستقر در امارات متحده عربی به نامNAMA Women Advancement Establishment، برای اجرای پروژه ای برای حمایت و توانمند سازی پناهندگان افغان و حاشیه نشین زنان محلی از طریق افزایش مهارت در بلوچستان امضا کرده بود.”

حدود صد زن مهاجر افغان و پاکستانی از این برنامه مستفید میشود. در این اعلامیه آمده است که این زنان نه تنها آموزش می بینند بلکه به آنها کمک هزینه ماهانه نیز داده می شود تا از خانواده خود در حین کار حمایت کنند.

این زنان در دو مرکز توسعه مهارت «در غوث‌آباد و هزاره تاون» قالین بافی آموزش می‌بینند.

کمیساریای سازمان ملل برای پناهندگان گفته است که این برنامه ۷۰ درصد زنان افغان و ۳۰ درصد دیگر زنان پاکستانی را پوشش می‌دهد.

روز گذشته یوشیدا در مرکز توسعه غوث‌آباد در جمع زنان حاضر شد و این برنامه را افتتاح کرد.

خانم یوشیدا همچنین با زنان افغان و پاکستانی دیدار و در مورد “این که این پروژه چگونه میتواند تغییری در زندگی آنها” ایجاد کند، تبادل نظر کرد.

این نماینده سازمان ملل اطمینان داد که کمیساریای عالی برای پناهندگان به اجرای پروژه های توانمندسازی زنان ادامه خواهد داد.

وی گفته است: “نتایج و تاثیر چنین ابتکاراتی همیشه مفید است. این پروژه این زنان را قادر می سازد تا روی پاهای خود بایستند و همچنین از خانواده هایشان به صورت آبرومندانه حمایت کنند.”

این در حالی است که هم اکنون حدود ۱۴۲۰۶۷۳ مهاجر افغان به صورت قانونی در پاکستان می‌کنند.

رویداد های اخیر

وزارت اطلاعات و فرهنگ از خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها تقدیر کرد

Published

on

وزارت اطلاعات و فرهنگ از کارشناسان امور سیاسی، خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها به دلیل فعالیت‌های مؤثر در انجام مسئولیت‌هایشان در نشستی امروز (سه‌شنبه) در کابل تقدیر به عمل آورد.

در این نشست، شیراحمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ با شمار دیگری از مسئولان، تحلیل‌گران امور سیاسی، مسئولان رسانه‌ها و خبرنگاران حضور داشتند.

در این نشست وزیر اطلاعات و فرهنگ گفت: «حفظ نظام و امنیت کنونی مسئولیت هر فرد جامعه است. موضع تحلیل‌گران سیاسی و فعالیت‌های رسانه‌ای در شرایط جنگی نقش مهمی در آگاهی‌دهی عمومی و ایجاد شعور سیاسی در میان مردم دارد. منافع مردم افغانستان مشترک است و حفاظت از آن مسئولیت همگانی می‌باشد. رسانه‌ها مسئولیت دارند که حقایق را به گونه روشن انعکاس دهند و تصویر واقعی و حقیقی کشور را به جهان برسانند. در میان مردم افغانستان هیچ نوع برتری زبانی، سمتی و قومی وجود ندارد و در کشور اتحاد و برادری حاکم است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی تصمیم اخیر امریکا درباره افغانستان را تأسف‌بار خواند و بر گفتگو تأکید کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر معرفی افغانستان به‌عنوان «کشور حامی بازداشت‌های غیرقانونی» را تأسف‌بار خوانده و بر حل مسائل از طریق گفتگو تأکید کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفته است که اتباع هیچ کشوری در افغانستان به هدف معامله بازداشت نشده‌اند، بلکه برخی افراد به اتهام نقض قوانین بازداشت شده‌اند که بسیاری از آنان پس از طی مراحل قانونی به‌گونه عادی آزاد شده‌اند.

وزارت امور خارجه همچنین خاطرنشان کرده است که در یک سال گذشته، امارت اسلامی در مورد برخی از شهروندان امریکایی به‌عنوان نشانه حسن نیت اقدامات مثبت انجام داده است.

در این اعلامیه همچنان به نقش قطر در تسهیل گفتگوها میان افغانستان و ایالات متحده اشاره شده و بر ادامه تعامل و حل مسائل از راه‌های دیپلوماتیک تأکید شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گزارش‌ها در مورد بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه تکذیب شد

Published

on

دوحه نیوز به نقل از منابعی در سفارت افغانستان در قطر نوشته است که گزارش‌ها مبنی بر درخواست قطر برای بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه نادرست است.

دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه در سال ۲۰۱۳ برای تسهیل مذاکرات مربوط به جنگ افغانستان افتتاح شد و بعداً به عنوان محل اصلی مذاکرات بین امارت اسلامی و ایالات متحده عمل کرد که در نهایت منجر به توافق دوحه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!