Connect with us

جهان

سویدن برای مهاجرانی که به کشورشان برگردند بیش از ۳۴ هزار دالر می‌دهد

منتشر شده

در

سویدن که سال‌ها به دلیل سیاست استقبال از مهاجران شناخته شده است، قصد دارد پیشنهاد نقدی خود را از ۹۷۸ دالر به حدود ۳۴ هزار دالر امریکایی برای کسانی که داوطلبانه به کشورشان باز می‌گردند، افزایش دهد.

سویدن اعلام کرده است که از سال ۲۰۲۶ میلادی برای بازگشت داوطلبانه مهاجران پول نقدی تا ۳۵۰ هزار کرون سویدنی (معادل ۳۷۰۰۰ یورو/۳۴۰۰۰ دالر) در نظر گرفته شده است.

یوهان فورسل، وزیر مهاجرت سویدن گفت: «ما در میانه یک تغییر پارادایم در سیاست مهاجرت خود هستیم.»

در حال حاضر برای بازگشت داوطلبانه هر مهاجر بزرگسال حدود ۸۸۰ یورو و برای هر کودک ۴۴۰ یورو پرداخت می‌شود. فعلاَ حداکثر پاداش مالی برای هر فامیل بازگشت‌کننده ۳۵۰۰ یورو است.

لودویگ اسپلینگ، نماینده حزب راست افراطی دموکرات‌های سویدن گفت که پرداخت پاداش مالی از سال ۱۹۸۴ به این سو وجود داشته است، اما نسبتاً ناشناخته باقی مانده و «افراد محدودی از آن استفاده کرده اند.» به گفته او، افزایش این پاداش قرار است این وضعیت را تغییر دهد.

حکومت سویدن در حالی تصمیم به افزایش این پاداش مالی گرفته است که یک بررسی در ماه گذشته چنین افزایشی را توصیه نکرد. این بررسی که به سفارش حکومت انجام شده است، حاکی است که موثریت این طرح به میزانی نخواهد بود که هزینه‌های بالقوه آن را توجیه کند.

اولف کریسترسون، نخست وزیر محافظه کار سویدن، در سال ۲۰۲۲ با وعده کاهش مهاجرت و مبارزه با جرائم در کشورش قدرت را به دست گرفت. حکومت اقلیت او از سوی حزب دموکرات‌های سویدن حمایت می‌شود که در انتخابات پارلمانی با کسب ۲۰.۵ درصد آرا به دومین حزب قوی در این کشور تبدیل شد.

سویدن از سال ۱۹۹۰ به این سو شمار زیادی از پناهجویان به خصوص از کشورهای دچار جنگ و بحران مانند یوگسلاویای سابق، سوریه، افغانستان، سومالیا، ایران و عراق را پذیرش کرده است.

بعضی کشورهای دیگر اروپایی نیز برای بازگشت مهاجران به کشورهای شان کمک‌های مالی می‌دهند. به طور مثال دنمارک برای بازگشت هر نفر ۱۵ هزار دالر پرداخت می‌کند. ناروی حدود ۱۴۰۰ دالر، فرانسه ۲۸۰۰ دالر و آلمان ۲۰۰۰ دالر برای بازگشت داوطلبانه پرداخت می‌کنند.

 

جهان

اسرائیل: هاشم صفی‌الدین و جانشین او کشته شده‌اند

نتانیاهو با تأکید بر «حق پیروزی اسرائیل»، اعلام کرد که اسرائیل تاکنون هزاران تن از «تروریست‌های حزب‌الله» را از پای درآورده است.

Published

on

صدراعظم اسرائیل اعلام کرده است که هاشم صفی‌الدین، جانشین احتمالی حسن نصرالله، و نیز جانشین صفی‌الدین در حمله هوایی اسرائیل کشته شده‌اند. بنیامین نتانیاهو همچنین از مردم لبنان خواست کشور خود را پس بگیرند و آن را در مسیر درست قرار دهند.

هاشم صفی الدین، از مقام‌های بلند پایه‌ای حزب‌الله و پدر همسر زینب سلیمانی، دختر قاسم سلیمانی قوماندان سابق نیروی قدس سپاه، بود.

صدراعظم اسرائیل این خبر را در پیامی ویدیویی در روز سه شنبه ۱۷ میزان اعلام کرد. بنیامین نتانیاهو خطاب به مردم لبنان گفت که «دار و دسته حاکمان ستمگر و تروریست‌ها» برای لبنان جنگ و ویرانی ببار آورده‌اند.

او گفت که ایران، لبنان را به تصرف درآورده است و حزب‌الله لبنان به کمک بودجه و تسلیحات ایران در خدمت منافع حکومت ایران فعالیت می‌کند.

بنیامین نتانیاهو از مردم لبنان خواست که کشور خود را پس گرفته و آن را در مسیر صحیح قرار دهند. او هشدار داد که در غیر این صورت، «حزب‌الله به بهای جان شما و از مناطق پرجمعیت به تلاش برای جنگ با اسرائیل ادامه خواهد داد.»

نتانیاهو با تأکید بر «حق پیروزی اسرائیل»، اعلام کرد که اسرائیل تاکنون هزاران تن از «تروریست‌های حزب‌الله» را از پای درآورده است.

ساعاتی پیش یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، در جریان بازدید از واحد شمالی اردوی اسرائیل گفته بود: «با کشته‌شدن نصرالله و احتمال کشته‌شدن جانشین او، حزب‌الله تبدیل به سازمانی بدون رهبر شده است.»

Continue Reading

جهان

خالد مشعل: حماس مثل ققنوس از خاکستر غزه برمی‌خیزد

وی اظهار کرد که حماس در تمامی جبهه‌های نبرد در غزه مستقر شده و اردوی اسرائیل را به دام می‌اندازد.

Published

on

خالد مشعل، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفته است که این جنبش همچون ققنوس در حال بازیابی قدرت خود است و به جذب نیروهای خود و تولید سلاح ادامه می‌دهد.

وی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز به مناسبت اولین سالگرد عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتوبر، درگیری‌های کنونی با اسرائیل را بخشی از یک نبرد طولانی‌مدت که ریشه در «نکبت» سال ۱۹۴۸ دارد، توصیف کرد.

وی افزود که: «تاریخ فلسطین مملو از دوره‌های مختلفی از نبردها است» و با وجود از دست دادن برخی نیروها و تجهیزات، حماس با یاری خداوند بار دیگر قدرت خود را بازخواهد یافت.»

مشعل با اشاره به کاهش توان نظامی حماس در یک سال گذشته، تصریح کرد که این جنبش همچنان توانایی اجرای عملیات‌های تاکتیکی و مقابله با نیروهای اسرائیلی را دارد.

وی اظهار کرد که حماس در تمامی جبهه‌های نبرد در غزه مستقر شده و اردوی اسرائیل را به دام می‌اندازد.

وی همچنین عنوان کرد که حماس علاوه بر حفظ توان نظامی خود، همچنان به جذب جوانان و تولید مهمات و تسلیحات می‌پردازد و عملیات «طوفان الاقصی» را پاسخی طبیعی به اشغالگری و جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین و مقدسات آنان، به‌ویژه مسجدالاقصی، توصیف کرد.

مشعل افزود که این عملیات نقطه عطفی در مسیر تقویت مقاومت و افزایش توانمندی‌های آن بوده است.

مشعل که سه دهه رهبری سیاسی حماس را بر عهده داشته، اکنون به‌عنوان چهره‌ای دیپلوماتیک شناخته می‌شود که نفوذ زیادی در حماس دارد. به گزارش رویترز، اظهارات مشعل نشان می‌دهد که حماس قصد عقب‌نشینی نداشته و با قدرت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

Continue Reading

جهان

نتانیاهو به مکرون: محدودیت علیه اسرائیل به نفع حکومت ایران و گروه‌های نیابتی‌اش است

مکرون روز شنبه گفته بود که به منظور یافتن راه‌حلی سیاسی برای جنگ، باید صادرات سلاح‌های مورد استفاده در غزه به اسرائیل متوقف شود.

Published

on

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل، روز یک‌شنبه (۱۵میزان) در تماس تیلیفونی با امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، گفته است وضع محدودیت علیه اسرائیل به نفع ایران و گروه‌های نیابتی‌اش است.

مکرون روز شنبه گفته بود که به منظور یافتن راه‌حلی سیاسی برای جنگ، باید صادرات سلاح‌های مورد استفاده در غزه به اسرائیل متوقف شود.

بر اساس بیانیه دفتر نتانیاهو، او در این تماس تیلیفونی به مکرون گفت: «همانطور که [حکومت] ایران از تمام اعضای محور تروریستی خود حمایت می‌کند، از دوستان اسرائیل انتظار می‌رود که از اسرائیل حمایت کنند و اقدام به وضع محدودیت‌هایی نکنند که تنها موجب تقویت محور شرارت ایران خواهد شد.»

این بیانیه افزود: «نتانیاهو تاکید کرد که اقدامات اسرائیل علیه حزب‌الله فرصتی برای ایجاد تغییر وضعیت در لبنان به سوی ثبات بهتر، امنیت، و صلح در کل منطقه خلق می‌کند.»

رهبران دو کشور توافق کردند که در جریان سفر روز دوشنبه ژان-نوئل باروت، وزیر خارجه فرانسه به اسرائیل، گفتگو در این زمینه ادامه یابد.

دیپلومات بلند رتبه فرانسه در حال انجام سفر چهار روزه خود به خاورمیانه است. پاریس همگام با امریکا و دیگر کشورهای غربی تلاش می‌کند از گسترش جنگ در غزه به سراسر خاورمیانه جلوگیری کند.

تماس تیلیفونی نتانیاهو و مکرون همزمان با گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی اسرائیل علیه حکومت ایران در پاسخ به حمله راکت هفته گذشته ایران به اسرائیل انجام شد.

حکومت ایران در این حمله ۱۸۰ فروند راکت بالستیک به سمت اسرائیل پرتاب کرد که به گفته مقام‌های اسرائیلی، ۹۰ درصد آنها قبل از اصابت به خاک اسرائیل، منهدم شدند و ۱۰ درصد باقیمانده نیز هیچ خسارت یا تلفات قابل‌توجهی برجای نگذاشتند.

این در حالی است که حکومت ایران در شب ۲۵ حمل سال جاری نیز بیش از ۳۲۰ راکت بالستیک، کروز، و طیاره بدون سرنشین به سمت اسرائیل پرتاب کرده بود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!