Connect with us

صحت

شناسایی اولین مورد انسانی ابتلا به آنفلوانزای مرغی در چین

Published

 on

(Last Updated On: جوزا ۱۱, ۱۴۰۰)

کمیسیون ملی صحت چین از شناسایی اولین مورد ابتلا به آنفلوآنزای مرغی «H10N3» در انسان خبر داده است.

این کمیسیون امروز (سه شنبه، ۱۱ جوزا) اعلام کرد که یک مرد ۴۱ ساله در ولایت جیانگسو به آنفلوآنزای مرغی مبتلا شده است

در اعلامیه این کمیسیون آمده است که این مرد ۲۸ آپریل پس از بروز تب و علایم دیگر در بیمارستان بستری شد.

ابتلای این مرد به آنفلوآنزای مرغی تایید شده اما تا هنوز در مورد چگونگی آلوده شدن او به این ویروس گزارشی به نشر نرسیده است.

این نهاد وضعیت جسمی این بیمار را ثابت گزارش کرده و گفته که او از بیمارستان مرخص شده است.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که «H10N3» یک نوع ویروس در میان پروندگان است که خطر گسترش آن در مقیاس بزرگ بسیار کم است.

تا هنوز ۱۶۰ مورد ابتلا به این ویروس از ۴۰ بدینسو گزارش شده است. این ویروس بیشتر در پرندگان وحشی یا پرندگان آبزی در آسیا و برخی از مناطق محدود امریکای شمالی پیدا میشود و همچنان تا هنوز این ویروس در مرغ شناسایی نشده است.

صحت

سره‌ میاشت: هشتاد کودک بیمار جهت تداوی به آلمان فرستاده می‌شوند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۱, ۱۴۰۲)

جمعیت هلال احمر افغانی می‌گوید هشتاد کودک افغان که دچار بیماری‌های استخوان‌شکن و سوختگی شدید استند، روز پنج‌شنبه (۳ حمل) برای تداوی به کشور آلمان فرستاده می‌شوند.

عرفان الله شرفزوی، سخنگوی هلال احمر افغانی، در مورد انتقال این کودکان بیمار به آلمان گفته است: «هشتاد کودک به آلمان فرستاده می‌شوند که پنجاه و پنج تن آنان کودکانی اند که استخوان‌های آنان میکروبی است و باقیمانده ۲۵ تن آنان سوختگی شدید دارند.»

از سویی هم، آقای شرفزوی بیان کرده که همزمان با این ۹۰ تن از کودکانی که شش ماه پیش به‌منظور تداوی فرستاده شده بودند، پنجاه تن آنان پس از شفایاب شدن به کشور بازگردانده می‌شوند.

او افزود: «در یک سال گذشته، کودکانی که به آلمان فرستاده شدند، از میان آنان پنجاه تن شان فردا دوباره به کشور بر می‌گردند و چهل تن دیگر آنان پس از تکمیل تداوی در آلمان دوباره به کشور باز گردانده می‌شوند.»

در همین حال، حبیب حسن، مسوول روابط خارجی هلال احمر افغانی نیز گفته است در هر نوبت که هر شش ماه به راه انداخته می‎شود، نزدیک به هزار تن مراجعه می‌کنند که از این میان، کودکانی برای تداوی به آلمان فرستاده می‌شوند که به بیماری استخوان‌شکن و سوختگی شدید دچار باشند.

آقای حسن گفته است: «تا به حال ۴۸۵۴ طفل از طریق این پروسه علاج شان تکمیل گردیده است.»

شرط دیگری که کودکان برای تداوی برگزیده می‌شوند سن آنان است که باید یک الی یازده ساله باشند.

این کودکان شامل پسر و دختر اند که مصارف تداوی آن‌ها از سوی بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان پرداخت می‌شود.

داکتران این بنیاد می‌گویند که در کنار فراهم‌سازی تسهیلات خوب، زمینه تداوی این کودکان را در شفاخانه‌های مختلف آلمان فراهم خواهند کرد.

خلف، داکتر بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان، تصریح کرده است: «ما افزون برفراهم‌کردن تسهیلات خوب برای کودکان درآلمان، زمینه تداوی آنان را درشفاخانه‌های مختلف فراهم می‌کنیم، آن‌ها نظر به شدت بیماری‌شان یک یا چندین بارعملیات خواهند شد و بعداً با دیگرافغان‌ها دریک مکان مناسب انتقال می‌یابند ما این را درهمکاری با صلیب سرخ افغانستان انجام می‌دهیم، تداوی کودکان رایگان است، هزینه آنان را تمویل کنندگان جرمنی می‌پردازند.»

کلودیا، یکی دیگر از داکتران بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان، نیز گفت: «ما به شما وعده می‌دهیم که این کودکان را در آن‌جا خوشحال نگه می‌داریم، شما می‌دانید اطفال که از این‌جا می‌روند به گریه می‌روند اما زمانیکه پس میایند جور و صحتمند و با خنده برمی‌گردند.»

دهکده صلح آلمان یک نهاد مدد‌رسان است که از ۳۳ سال به اینسو با جمعیت هلال احمر افغانی جهت تداوی کودکانی که به بیماری‌های سوختگی شدید و استخوان‌شکن مبتلا باشند، همکاری می‌کند.

بربنیاد معلومات مسوولان این نهاد، تاکنون ۸۹ دور کودکان افغان جهت تداوی به آلمان فرستاده شده‌اند.

Continue Reading

صحت

شواهد جدید نشان می‌دهد که منشأ کووید می‌تواند سگ کاونده باشد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۷, ۱۴۰۱)

دانشمندان شواهد جنیتیکی جدیدی را از بازار ووهان چین، جایی که موارد کووید برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ شناسایی شد، کشف کردند.

مجله «ساینتیفیک امریکا» گزارش داده که یافته‌های جدید سبب تقویت بحث منشأ حیوانی ویروس SARS-CoV-2 می‌گردد.

یافته های جدید در اوایل این هفته به یک گروه مشورتی که توسط سازمان جهانی صحت تشکیل شده بود، ارائه شد.

فلورانس دبار، بیولوژیست در مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه، توالی‌های جنتیکی ویروس را کشف کرد که محققان چینی به رهبری جورج گائو، رئیس پیشین مرکز کنترول و پیشگیری از بیماری‌های چین، آن را در پایگاه اطلاعات جنومی عمومی به نام GISAID آپلود کرده بودند.

طبق گزارش «ساینتیفیک امریکا» این توالی‌ها متعاقباً حذف شدند، اما پیش از حذف، چندین محقق دیگر از کشورهای مختلف آن‌ را دانلود و تجزیه و تحلیل کرده بودند.

نمونه‌های حاوی اسید ریبونوکلئیک که در اوایل سال ۲۰۲۰ در بازار عمده‌فروشی غذاهای دریایی هوانان جمع‌آوری شده بود، همچنان حاوی مواد جنیتیکی از سگ‌های کاونده – حیوانی روباه ‌مانند که در بازار فروخته می‌شود – و همچنین سایر حیوانات بود.

این ویروس باعث ایجاد یک بیماری همه گیر جهانی شد که نزدیک به هفت میلیون نفر را به کام مرگ کشاند. بحث در مورد اینکه آیا این ویروس به دلیل سرریز طبیعی حیات وحش به انسان یا نشت آزمایشگاهی از یک مرکز مطالعه کننده ویروس کرونا در ووهان ایجاد شده است، هنوز ادامه دارد.

به گزارش «ساینتیفیک امریکا» شواهد جدید مستقیماً ثابت نمی‌کند که کووید از سگ‌های کاونده آلوده وارد بدن انسان شده است، اما بحث انتقال این ویروس از حیوانات را تقویت می‌کند.

تدروس ادهانوم گبریسوس، رئیس سازمان جهانی صحت در یک نشست خبری روز جمعه گفت: «این اطلاعات پاسخ قطعی به این سوال که چگونه همه‌گیری آغاز شد، ارائه نمی‌کند، اما این اطلاعات در نزدیک تر سازی ما به این پاسخ مهم است.» .

دانشمندانی که در حال تجزیه و تحلیل اطلاعات هستند در حال حاضر گزارشی از یافته های خود تهیه می‌کنند که امیدوارند در روزهای آینده آن را منتشر کنند.

Continue Reading

صحت

وزیر صحت عامه امارت اسلامی عازم قطر شد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۵, ۱۴۰۱)

وزیر صحت عامه امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت بلندپایه عازم قطر گردید.

دفتر مطبوعاتی وزارت صحت امارت اسلامی افغانستان در یک خبرنامه گفته است:«داکتر قلندر عباد، وزیر این وزارت در رأس یک هیئت بلند پایه برای سفر شش روزه عازم قطر گردید.»

در خبرنامه آمده است که دراین سفر پیرامون هماهنگی خدمات صحی، آماده سازی زمینه برای بلند بردن ظرفیت دکتران افغانستان و همچنان در راستای همکاری در بخش صحت و سرمایه‌گذاری در سکتور صحی با مقامات قطری بحث و گفتگو می‌نماید.

وزیر صحت عامه امارت اسلامی و هیئت همراه قرار است از بعضی مراکز پیشرفته صحی قطر هم بازدید بعمل آورد.

این درحالی است که وزارت صحت عامه تلاش دارد تا سطح دانش و تخصص مسلکی دکتران افغان را بالا ببرد تا افغانستان دیگر به خاطر درمان به خارج محتاج نشوند.

داکتر قلندر عباد پیش از این گفته بود در بیست سال گذشته و اشغال امریکا در بخش صحت افغانستان هیچ کاری نشده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!