Connect with us

رویداد های اخیر

شورای امنیت ملل متحد ماموریت کمیته نظارت بر تحریم‌ها علیه امارت اسلامی را تمدید کرد

منتشر شده

در

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماموریت کمیته نظارت بر تحریم‌ها علیه امارت اسلامی را برای ۱۴ ماه دیگر تمدید کرده است.

شورای امنیت در نشست روز جمعه با اتفاق آرای ۱۵ عضو خود قطعنامه شماره ۲۷۶۳ را در این باره تصویب کرد.

بر این اساس، نظارت بر تحریم‌ها علیه امارت اسلامی، از جمله مسدودیت دارایی‌ها، ممنوعیت سفر و جلوگیری از انتقال تسلیحات ادامه می‌یابد.

نماینده ایالات متحده گفت: «با تصویب قطعنامه امروز، شورای امنیت بر اهمیت تداوم سیاست تحریم های ۱۹۸۸ برای حمایت از صلح و ثبات در افغانستان تاکید کرد.»

او همچنان به وضع محدودیت‌ها از سوی امارت اسلامی بر زنان و دختران در افغانستان اشاره کرد.

نماینده چین نیز اما تاکید کرد که تحریم‌های سال ۱۹۸۸ علیه امارت اسلامی به هدف مبارزه با تروریزم وضع شده بود و نباید برای حل مسایل حقوق بشری از آن استفاده کرد.

Advertisement

رویداد های اخیر

تحول: بررسی فرمان‌های اجرایی دونالد ترمپ

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر عربستان سعودی: به گسترش روابط دوجانبه با کابل متعهد هستیم

Published

on

سخنگوی وزارت دفاع می‌گوید که فیصل بن طلق البقمی، سفیرعربستان سعودی در کابل در دیدار با محمد یعقوب مجاهد، سرپرست این وزارت بر تعهد ریاض به گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و همکاری‌های بشردوستانه با افغانستان تأکید کرده است.

عنایت الله خوارزمی در بیانیه‌ای نوشته که یعقوب مجاهد روابط افغانستان و عربستان را از لحاظ فرهنگی و عقیدتی مشترک و جداناپذیر دانسته و از همکاری‌های ریاض در زمینه‌های مختلف قدردانی نموده است.

براساس بیانیه، یعقوب مجاهد آغاز مجدد فعالیت سفارت عربستان سعودی را در کابل مهم و با اهمیت خوانده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ستانکزی: رسانه‌ها نیاز اساسی جامعه اند

Published

on

شیرمحمد عباس ستانکزی، معین سیاسی وزارت امور خارجه، می‌گوید که رسانه‌ها یک نیاز اساسی جامعه اند. آقای ستانکزی در یک سمینار ارتقای ظرفیت سخنگویان وزارتخانه‌ها و نهادهای مستقل حکومتی بر دسترسی به اطلاعات و نقش حیاتی رسانه‌ها در افغانستان تأکید کرده است.

ستانکزی گفته است: «در عصر کنونی رسانه‌ها و سخنگویان يک نياز بزرگ برای جامعه و کشور هستند و اين بخش باید تقویت شود. سخنگویان باید قوی باشند و باید بتوانند در هر شرایطی مقاومت کنند و برای اینکه بتوانند با شرایط کنار بیایند، باید تلاش کنند تا علاوه بر محیط کاری خود، اطلاعات جامعی از کشور و جامعه داشته باشند.»

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز گفت: «هدف اساسی این نشست چگونگی ارتقای ظرفیت سخنگویان ادارات مرکزی امارت اسلامی و همچنان چگونگی حل موضوع دسترسی به اطلاعات است.»

از سویی هم، شماری از خبرنگاران و نهادهای حامی خبرنگاران نیز می‌خواهند که اطلاعات به موقع و به صورت جامع در اختیار آنان قرار گیرد.

حجت الله مجددی، رئیس اتحادیه ژورنالیستان افغانستان، در این مورد گفته است: «وظیفه نهادهای خبرنگاری و رسانه‌ای این است تا در این راستا در حمایت از رسانه‌ها با ارتقای ظرفیت خبرنگاران و در قسمت سواد و اخلاق رسانه‌‌ای و آموزش‌ها در قسمت حفظ بی‌طرفی و نوآوری کار کنند.»

روح الله دانش، خبرنگار اظهار کرد: «نیاز است که رسانه‌های افغانستان مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند چون اهمیت خاص دارند نه تنها در زمینه اطلاع‌رسانی بلکه در زمینه آموزش و نهادینه‌سازی فرهنگ و فرهنگ‌سازی در جامعه نقش بالای دارند.»

این در حالی است که با گذشت سه سال، خبرنگاران می‌گویند که در بخش دسترسی به اطلاعات هنوز با چالش‌های مواجه هستند و این مشکل به گونه‌ای کامل حل نشده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!