Connect with us

جهان

شی جین پینگ برای سومین بار به عنوان رئیس جمهوری چین انتخاب شد

Published

 on

(Last Updated On: حوت ۱۹, ۱۴۰۱)

شی جین پینگ در سال ۲۰۱۷ محدودیت دو دوره‌‌ای ریاست جمهوری را از قانون اساسی حذف کرد که بدین ترتیب می‌تواند به لحاظ نظری به صورت مادام‌العمر رئیس جمهور چین بماند

در اقدامی که راه را برای تثبیت رسمی شی جین پینگ، به عنوان رئیس جمهور خلق چین برای یک دوره جدید پنج ساله در مارچ ۲۰۲۳ هموار می‌کند، برای سومین بار موفق شد به ریاست حزب کمونیست چین دست یابد.

به گزارش خبرگزاری رسمی چین، دوران مسئولیت جین پینگ به عنوان سرمنشی حزب کمونیست در رای‌گیری طی جلسه غیرعلنی و در پایان کنگره حزب که هر پنج سال یک بار برگزار می‌شود، به مدت پنج سال تمدید شد.

رأی گیری ساعت ۱۱ صبح امروز به وقت محلی انجام شد که طی آن ۲۹۵۲ به نفع شی جین پینگ رأی دادند و هیچ رأی مخالف و ممتنعی وجود نداشت.

جین پینگ پس از انتخاب مجدد خود طی اظهاراتی به خبرنگاران از کاخ خلق در بیجنگ، گفت، به منظورتحقق اهداف حزب و انجام وظایف، با جدیت تلاش کند.

او با تأکید بر این که چین به تمام جهان نیاز دارد زیرا بدون جهان نمی‌تواند توسعه یابد، افزود: «جهان هم به چین نیاز دارد.»

او افزود:«به دنبال بیش از چهل سال تلاش بی‌وقفه به هدف تحقق اصلاحات و درهای باز، به دو معجزه توسعه سریع اقتصادی و ثبات اجتماعی بلندمدت دست یافتیم.»

جین پینگ همچنین از ابراز اعتماد تمامی اعضای حزب کمونیست نسبت به خود قدردانی کرد.

موفقیت جین پینگ در تکیه‌زدن بر مسند ریاست جمهوری برای سومین بار، او را به قدرتمندترین رهبر چین از زمان مائوتسه تونگ، بنیانگذار رژیم کمونیست چین (۱۹۴۹- ۱۹۷۶) تبدیل خواهد کرد.

این تجدید درپی یک هفته مذاکره پشت درهای بسته، پس از پایان بیستمین کنگره حزب حاکم و تصویب اصلاحیه‌های اساسی در منشور کمیته مرکزی آن صورت گرفت که به عنوان پارلمان داخلی حزب عمل می‌کند.

تجدید ریاست جین پینگ با نظر موافق ۶۵ درصد اعضا در مقایسه با ۲۰۱۷ انجام گرفت.

کمیته مرکزی متشکل از ۲۰۵ عضو(شامل ۱۱ زن،) هفته گذشته اولین جلسه خود را برگزار کرد که طی آن، ۲۵ عضو دفتر سیاسی، نهاد تصمیم گیری حزب و اعضای کمیته دائمی، بالاترین نهاد حکومتی متشکل از هفت نفر تعیین شدند.

کمیته دائمی حزب کمونیست عملا قدرت را در کشور در دست دارد که بیشتر اعضای آن متحدان رئیس جمهور کنونی هستند.

جین پینگ در سال ۲۰۱۷ محدودیت دو دوره‌‌ای ریاست جمهوری را از قانون اساسی برداشت که بدین ترتیب می‌تواند به لحاظ نظری به صورت مادام العمر رئیس جمهور چین باشد.

در سیستم حکومتی چین نقش رئیس جمهور عمدتا تشریفاتی است.

شی جین پینگ در سال ۱۹۵۳ در بیجنگ در خانواده یک رهبر انقلابی و سیاسی برجسته چین به دنیا آمد. در سال ۱۹۷۴، او به اتحادیه جوانان کمونیست چین پیوست و بعداً چندین سمت حزبی در سطح شهرها و ولایات داشت.

وی از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ والی ولایت فوجیان شرقی بود، در سال ۲۰۰۷ به عنوان عضو کمیته دائمی دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین انتخاب شد و در مارچ ۲۰۰۸ به عنوان معاون رئیس جمهور خلق چین انتخاب شد.

شی جین پینگ در نوامبر ۲۰۱۲ ریاست کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و شورای نظامی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین را بر عهده داشت و در مارچ ۲۰۱۳ سمت رئیس دولت و رئیس شورای نظامی مرکزی جمهوری خلق چین را بر عهده گرفت.

جهان

تیراندازی در محفل فراغت شاگردان مکتب در امریکا؛ هفت تن کشته و زخمی شدند

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۷, ۱۴۰۲)

پولیس اعلام کرده است یک مرد مسلح روز سه‌شنبه با شلیک گلوله به جمعیت در خارج از مراسم فراغت شاگردان مکتب در ریچموند، ویرجینیا، دو نفر را کشت و پنج نفر را زخمی کرد.

به نقل از رویترز، پولیس گفت که مظنونی ۱۹ ساله را در پیوند به این تیراندازی دستگیر کرده است.

ریک ادواردز، قوماندان پولیس ریچموند در یک نشست خبری رفتار تیرانداز را «نفرت‌انگیز و بزدلانه» خواند، زیرا به نظر می‌رسید خصومت او فقط با یک نفر باشد.

او گفت: «وقتی شما چنین جمعیتی داشته باشید، مردم بی گناه گرفتار آشوب می شوند، و این چیزی است که امروز اتفاق افتاد. بدیهی است که اینجا باید یک فضای امن می بود… این واقعاً غم انگیز است که شخصی تصمیم گرفت برای این حادثه اسلحه بیاورد و سبب وحشت در جامعه ما شود.»

تیراندازی های دسته جمعی در مکان های عمومی مانند مکاتب، مراکز خرید و کلیساها در امریکا به امر عادی مبدل شده است.

بر اساس گزارش‌ها، تیراندازی اخیر دو صد هفتاد ونهمین تیراندازی در امریکا در ۱۵۷ روز اول سال ۲۰۲۳ بود.

ادواردز گفت که کشته شدگان مردان ۱۸ و ۳۶ ساله بودند و در میان مجروحان، یک مرد ۳۱ ساله دچار جراحات وخیم شده است.

وی افزود: علاوه بر این، یک دختر ۹ ساله در هرج و مرجی که به وجود آمد با یک موتر برخورد کرد و چندین نفر دیگر در اثر افتادن مجروح یا دچار اضطراب شدند.

Continue Reading

جهان

روسیه می‌گوید حمله در دونتسک را خنثی کرد

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۵, ۱۴۰۲)

وزارت دفاع روسیه صبح دوشنبه اعلام کرد که نیروهایش یک حمله بزرگ اوکراین را در شرق ولایت دونتسک خنثی کرده‌اند، هرچند مشخص نیست که آیا این آغاز عملیات اوکراین بوده است یا خیر.

به گزارش اسوشیتدپرس، وزارت دفاع روسیه گفت که نیروهایش یک حمله «در مقیاس وسیع» اوکراین را روز یکشنبه در پنج نقطه در جنوب دونتسک دفع کردند. دونتسک یکی از چهار منطقه اوکراین است که روسیه به طور غیرقانونی در فصل خزان گذشته به خود ملحق ساخت.

ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: «هدف دشمن شکستن خط دفاعی ما در آسیب‌پذیرترین بخش، به نظر خود، بخش مقابل بود. دشمن به هدف خود نرسید. هیچ موفقیتی نداشت.»

کوناشنکوف گفت ۲۵۰ پرسونل اوکراین کشته و ۱۶ تانک و ۲۴ موتر جنگی منهدم شدند.

اوکراین در این باره اظهار نظری نکرده است و اغلب تا پایان عملیات نظامی خود منتظر می‌ماند. مشخص نیست که چرا وزارت دفاع روسیه تا صبح روز دوشنبه منتظر بود تا این حمله را اعلام کند که به گفته آن صبح یکشنبه آغاز شد.

ماه هاست که مقامات اوکراینی از برنامه‌هایی برای راه‌اندازی یک ضدحمله بهاری برای بازپس‌گیری مناطقی که روسیه از زمان تهاجم اش در ۲۴ فبروری ۲۰۲۲ اشغال کرده و همچنین شبه جزیره کریمه را که در سال ۲۰۱۴ تصرف نمود، صحبت کرده‌ اند.

Continue Reading

جهان

پریگوژین: نیروهای روسی سعی کردند با ماین افراد ما را بکشند

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۳, ۱۴۰۲)

یوگنی پریگوژین، رئیس شرکت نظامی خصوصی روسی «واگنر»، که ماه‌هاست با مقامات ارشد نظامی درگیر است، روز جمعه نیروهای طرفدار مسکو را به تلاش برای منفجر کردن افرادش متهم کرد.

به گزارش رویترز، نیروهای گروه واگنر عمدتاً از شهر باخموت در شرق اوکراین که بخش اعظم آن را ماه گذشته پس از تحمل تلفات سنگین به تصرف خود درآوردند، خارج شده و مواضع خود را به نیروهای عادی روسیه تحویل داده اند.

پریگوژین در تلگرام نوشت که افرادش ده ها مکان را در مناطق عقبی کشف کردند که مقامات وزارت دفاع در آن مواد منفجره مختلف از جمله صدها ماین ضد تانک را جاسازی کرده بودند. در پاسخ به این سوال که چرا این ماین ها جاسازی شده، مقامات اعلام کردند که این موضوع دستوری بود از سوی مافوق آنها صادر شد.

او گفت: «برای بازدارندگی دشمن نیازی به جاسازی ماین ها نبود، زیرا (منطقه مورد نظر) در قسمت عقب است. بنابراین، می‌توان فرض کرد که این ماین ها برای هدف قرار دادن واحدهای پیشروی واگنر بوده است.»

او گفت که هیچ یکی از ماین ها انفجار نکرد و به کسی آسیبی نرسید.

پریگوژین که بارها شکایت می کرد که به افرادش مهمات کافی برای حمله به باخموت داده نشده بود، روز چهارشنبه گفت که از سارنوال‌ها خواسته است تا بررسی کنند که آیا مقامات ارشد دفاعی روسیه قبل یا در طول جنگ در اوکراین «جنایتی» مرتکب شده اند یا خیر.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!