Connect with us

رویداد های اخیر

طالبان: تاخروج تمامی نیروهای‌ها ما درهیچ کنفرانسی اشتراک نخواهیم کرد

منتشر شده

در

طالبان شورشی گفته اند که تا زمانی که تمامی نیروهای خارجی از افغانستان بیرون نشوند، این گروه درهیچ کنفرانسی اشتراک نخواهد کرد.

محمدنعیم، سخنگوی این گروه تصمیم را در صحفه تویترش پس از آن اعلام کرد که امریکا گفته است قرار است نیروهایش را در ماه سپتامبر سال روان از افغانستان بیرون کند.

نعیم گفته است که:” تا وقتیکه همه نیروهای خارجی از کشور ما خارج نشوند،امارت اسلامی افغانستان در هیچ کنفرانسی که درباره افغانستان در آن تصمیم گیری ميشود،شرکت نخواهد کرد.”

وی در ادامه افزوده است که :”امارت اسلامی امور خود رامطابق ارشادات دین مقدس اسلام انجام میدهد،در نتيجه مشوره هر فيصله که صورت گرفت بر اساس آن تصمیم گیری میشود.”

روز سه‌‎شنبه، یک مقام کاخ سفید از خروج تمامی سربازان امریکایی تا ۱۱ سپتامبر سال روان میلادی به روزنامه واشنگتن پست خبر داد.

این روزنامه از زبان منابع آگاه گزارش داد که جو بایدن، رییس‌جمهور ایالات متحده در ماه‌های آینده تمامی نیروهای امریکایی را از افغانستان خارج خواهد کرد و این خروج نظامیان در آستانۀ بیستمین سالگرد حمله‌های۱۱ سپتمبر ۲۰۰۱ بر امریکا، که پای امریکا را به طولانی‌ترین جنگ تاریخ‌اش کشاند، تکمیل خواهد شد.

این منابع گفته‌اند که قرار است جوبایدن روز چهار‌شنبه تصمیم‌اش را در این باره، رسمن اعلام ‌کند.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!