Connect with us

تجارت

طرح نصب اسکنرهای برقی در ۱۲ بندر گمرکی کشور منظور شد

منتشر شده

در

نشست نوبتی کمیسیون اقتصادی به ریاست ملا عبدالغنی برادر روز سه‌شنبه (۱۷دلو) در قصر مرمرین برگزار شد.

دفترمطبوعاتی معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در خبرنامه‌یی نگاشته است: «دراین نشست در مورد طرح نصب اسکنرهای برقی در ۱۲ بندر کشور، طرح اقتصادی وزارت شهرسازی و مسکن و شماری موضوعات دیگر بحث شد و بعد از بحث همه جانبه طرح نصب اسکنرها در ۱۲ بندر گمرکی کشور منظور گردید.»

بر اساس این طرح بخش خصوصی از طریق مشارکت عامه و خصوصی در این پروژه در حدود ۸ میلیارد افغانی سرمایه‌گذاری می‌نماید.

در جلسۀ کمیسیون اقتصادی در باره طرح اقتصادی وزارت شهر سازی و مسکن نیز بحث صورت گرفت.

پس از ارزیابی همه جانبه در مورد طرح یاد شده، فیصله شد، که وزارت شهر سازی و مسکن پالیسی‌ساز است، سروی، دیزاین و نظارت از پروژه‌ها توسط همین وزارت انجام و تطبیق آن مسوولیت وزارت‌خانه‌ها و اداره‌های مربوط می‌باشد.

تجارت

پزشکیان: تجارت بین ایران و افغانستان را تسهیل خواهیم کرد

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، گفته است که تهران تلاش دارد تعاملات با افغانستان را از جمله در گمرک و بازارچه‌ها تسهیل کند.

پزشکیان این اظهارات را در یک گفتگوی تلویزیونی در پایان سفرش به ولایت خراسان جنوبی که هم مرز با افغانستان است، مطرح کرده است.

رئیس جمهور ایران همچنان در در دیدار با فعالان اقتصادی خراسان جنوبی گفت که در این ولایت بسترهای مناسبی وجود دارد، همه چیز (اعم از معدن، همسایگان هم‌چون افغانستان و حتی پاکستان و دسترسی به اقیانوس از طریق چابهار) طلاست و این فرصتی نیست که در همه جا وجود داشته باشد.

Continue Reading

تجارت

دیدار معین وزارت مالیه قزاقستان با معاون اول د افغانستان بانک

Published

on

هیأتی از قزاقستان به ریاست معین وزارت مالیه این کشور با صدیق الله خالد، معاون اول د افغانستان بانک در کابل دیدار کرده است.

طبق خبرنامه د افغانستان بانک، آقای خالد در این نشست گفت که این نهاد می‌خواهد به منظور توسعه روابط تجارتی با قزاقستان، روابط بانکی منظم و مؤثر برقرار نماید.

آقای خالد تأکید کرد که تقویت همکاری‌های بانکی می‌تواند زمینه تسهیلات برای تجارت، سرمایه گذاری و تعاملات اقتصادی میان دو کشور را فراهم کرده و سبب ثبات مالی در سطح منطقه گردد.

هیأت قزاقستانی نیز بر اهمیت توسعه همکاری های بانکی و اقتصادی میان دو کشور تأکید کرده و آمادگی خود را برای گسترش همکاری های مشترک ابراز نمود.

در این نشست همچنین بر ایجاد کمیته های تخنیکی توافق شد تا این کمیته ها از جانب هر دو کشور، بحث های تخنیکی را برای پیشبرد امور انجام دهند.

Continue Reading

تجارت

گفت‌وگوی نمایندگان افغانستان و قزاقستان درباره گسترش تجارت و اتصال منطقه‌ای

سفیر قزاقستان همچنان بر ضرورت اقدام مشترک کشورهای منطقه برای تأمین ثبات پایدار، توسعه اقتصادی و تسهیل روند ترانزیت تأکید ورزید.

Published

on

سردار احمد شکیب، سفیر افغانستان در پاکستان، با یرژان کستافین، سفیر جمهوری قزاقستان در پاکستان، دیدار و در مورد تقویت روابط دوجانبه و پیشبرد همکاری‌های منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دو طرف پیرامون روابط افغانستان–قزاقستان، اتصال منطقه‌ای، پروژه‌های بزرگ زیربنایی و فرصت‌ها و چالش‌های موجود در بخش تجارت منطقه‌ای تبادل نظر کردند. همچنان نقش قزاقستان در حمایت از ثبات منطقه‌ای و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک مورد بحث قرار گرفت.

سفیر افغانستان از حمایت دوامدار و رویکرد سازنده قزاقستان در قبال صلح و توسعه اقتصادی افغانستان قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که نهایی‌شدن توافق‌نامه تجارتی مشترک به ارزش سه میلیارد دالر، منافع ملموسی را نه‌تنها برای دو کشور، بلکه برای کل منطقه به‌همراه داشته باشد.

در همین حال، سفیر قزاقستان با تأکید بر ادامه حمایت کشورش از ثبات و رشد اقتصادی افغانستان، از تلاش‌های قزاقستان در زمینه پیشبرد پروژه‌های مهم اتصال منطقه‌ای، تجارت و همکاری‌های دوجانبه یادآوری کرد. وی افزود که وضعیت کنونی ثبات و امنیت در افغانستان، خوش‌بینی قزاقستان را نسبت به گسترش اتصال منطقه‌ای و تجارت افزایش داده و از تلاش‌های امارت اسلامی در این راستا ستایش کرد.

سفیر قزاقستان همچنان بر ضرورت اقدام مشترک کشورهای منطقه برای تأمین ثبات پایدار، توسعه اقتصادی و تسهیل روند ترانزیت تأکید ورزید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!