Connect with us

رویداد های اخیر

علاقه‌مندی برای ۶۵۰ میلیون دالر سرمایه‌گذاری داخلی در معدن آهن حاجی‌گک

منتشر شده

در

شماری از سرمایه‌گذاران داخلی اعلام کرده اند که می‌خواهند در سه مرحله، مبلغ ۶۵۰ میلیون دالر را برای اکتشاف و استخراج یکی از بلاک‌های معدن آهن حاجی‌گک سرمایه‌گذاری کنند.

این اعلام در دیدار امروز (دوشنبه) میان این سرمایه‌گذاران و ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا صورت گرفت.

به گفته این سرمایه‌گذاران، این پروژه به‌صورت مشترک با یک شرکت خارجی و به‌صورت مسلکی اجرا خواهد شد. در کنار استخراج، قرار است یک کارخانه مجهز برای پروسس آهن اسفنجی در داخل کشور ایجاد شود که مطابق با معیارهای بین‌المللی و با استفاده از تکنالوژی پیشرفته فعالیت خواهد کرد.

این کارخانه ظرفیت پروسس روزانه ۹۰۰۰ تُن آهن اسفنجی را خواهد داشت و تولید آن به شمش آهن، نیازمندی‌های داخلی کشور را به‌طور کامل تأمین خواهد کرد. همچنین، این پروژه برای ۶۰۰۰ نفر به‌طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد خواهد نمود.

ملا عبدالغنی برادر، ضمن استقبال از این طرح، تأکید کرد که امارت اسلامی آماده همکاری همه‌جانبه در این زمینه است. وی به مسوولان وزارت معادن و پترولیم دستور داد تا با سرمایه‌گذاران به‌طور مشترک کار کرده و گزارش پیشرفت اقدامات را ارائه نمایند.

رویداد های اخیر

افزایش همکاری‌های تجاری و مالی دیجیتال میان افغانستان و قرغیزستان

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

Published

on

در ادامه تلاش‌ها برای تقویت روابط اقتصادی، عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، با هیأتی بلندپایه به رهبری بخت سیدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، دیدار کرد. این دیدار بر ارتقای تجارت دوجانبه و دیجیتال‌سازی خدمات مالی متمرکز بود.

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

وزیر قرغیزستان، سیدیکوف، ضمن اطمینان از ادامه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان، تمایل کشورش برای همکاری در حوزه‌های حکومت‌داری الکترونیک، چاپ اوراق بهادار و سیستم‌های پرداخت الکترونیک را اعلام کرد.

این ملاقات گامی مهم در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی و دیجیتال میان دو کشور منطقه‌ای قلمداد می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند بار دیگر از حمایت صحی افغانستان اطمینان داد

مسوولان هندی می‌گویند این کمک‌ها بیانگر تعهد دهلی‌نو برای بهبود خدمات صحی و فراهم‌سازی دسترسی مردم افغانستان به درمان‌های نجات‌بخش است.

Published

on

هند بار دیگر بر تداوم کمک‌های بشردوستانه و همکاری‌های صحی با افغانستان تأکید کرده و گفته است که تأمین درازمدت ادویه‌های ضروری در اولویت همکاری‌های دو کشور قرار دارد.

بر بنیاد معلومات وزارت صحت و رفاه خانوادهٔ حکومت هند، جِی‌پی نَدا، وزیر صحت هند، با نورجلال جلالی، وزیر صحت عامهٔ افغانستان، دیدار و گفت‌وگو کرده است. در این دیدار، دو طرف روی تقویت همکاری‌ها در بخش صحت و رسیدگی به نیازهای صحی مردم افغانستان بحث کردند.

در جریان این دیدار، به‌گونهٔ نمادین ادویه‌های درمان سرطان و واکسین‌ها به جانب افغانستان سپرده شد که نشان‌دهندهٔ تعهد دوامدار هند در حمایت از نظام صحی افغانستان است. همچنان وزارت صحت هند اعلام کرده که یک محمولهٔ بزرگ‌ شامل ادویه‌ها، واکسین‌ها و یک دستگاه سی‌تی‌اسکن ۱۲۸‌اسلایس نیز در چارچوب کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال می‌شود.

مسوولان هندی می‌گویند این کمک‌ها بیانگر تعهد دهلی‌نو برای بهبود خدمات صحی و فراهم‌سازی دسترسی مردم افغانستان به درمان‌های نجات‌بخش است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هدف‌گیری مخفی‌گاه عاملان حملات بر چینی‌ها در بدخشان

منابع افزوده‌اند که بر بنیاد نتایج تحقیقات و اعترافات ابتدایی فرد بازداشت‌شده، طرح این حملات از خارج از افغانستان تنظیم شده بود.

Published

on

منابع امنیتی به آریانانیوز گفته‌اند که نیروهای ویژهٔ امارت اسلامی افغانستان، مخفی‌گاه افراد مشکوکِ دخیل در حملات علیه شهروندان چینی در خاک تاجکستان را در ولایت بدخشان هدف قرار داده‌اند.

به گفتهٔ منابع، این عملیات شب گذشته در مربوطات شهر فیض‌آباد انجام شده است؛ جایی که شماری از افراد مظنون به دست داشتن در حملات از مناطق مرزی بدخشان حضور داشتند. در نتیجهٔ این عملیات، یک فرد تحت تعقیب همراه با سلاح و سایر تجهیزات نظامی به‌گونهٔ زنده بازداشت شده است.

منابع افزوده‌اند که بر بنیاد نتایج تحقیقات و اعترافات ابتدایی فرد بازداشت‌شده، طرح این حملات از خارج از افغانستان تنظیم شده بود.

این درحالیست که، وزارت خارجه تاجکستان در تاریخ ۶ قوس از کشته شدن سه شهروند چینی در ولایت ختلان خبر داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!