Connect with us

رویداد های اخیر

محکومیت گسترده بین‌المللی حمله به مرکز آموزشی «کاج» در کابل

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

انفجار مرگبار امروز (جمعه، ۸ میزان) در مرکز آموزشی «کاج» در غرب کابل با محکومیت گسترده بین‌‎‌‌المللی روبه‎‌رو شده است.

طبق اعلام پولیس کابل، در این انفجار حداقل ۱۹ تن جان باخته و ۲۷ تن دیگر زخم برداشتند.

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان ملل متحد در توییتر نگاشته است که خشونت در مراکز آموزشی هرگز قابل قبول نیست. این نهاد افزود: «مراکز آموزشی مکان‌های امن باشند تا کودکان در حالیکه برای آینده شان به مهارت های شان می‌افزایند، بتوانند احساس آرامش کنند.»

کرین دیکر، شارژدافیر امریکا حمله امروز را «شرم آور» توصیف کرده و افزوده که تمام دانش آموزان باید در فضای آرام و بدون ترس آموزش ببینند.

سارمان همکاری اسلامی نیز این حمله را نکوهش کرده و از امارت اسلامی خواسته است تا تدابیری را برای جلوگیری از کشتار غیرنظامیان اتخاذ کند.

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان این حمله را «بربریت مطلق» توصیف کرده و با مردم افغانستان و خانواده های قربانیان ابراز همدردی کرده است.

مسئولیت انفجار در مرکز آموزشی «کاج» را تا هنوز فرد یا گروهی برعهده نگرفته است.

رویداد های اخیر

موسوی: مشکل مهاجرت با ساختن دیوار حل نمی‌شود

این مقام ایرانی در حساب ایکس خود همچنان نوشته است که مهاجرت یک مشکل جهانی است و تا زمانی که فقر و بی عدالتی باشد، مهاجرت هم خواهد بود.

Published

on

(Last Updated On: )

سید رسول موسوی، معاون وزیر امور خارجه ایران گفته است که با ساختن دیوارها در سرحدات، سیاست‌های سختگیرانه و رفتارهای غیر بشری با مهاجران، نمی‌توان معضل مهاجرت را حل کرد.

این مقام ایرانی در حساب ایکس خود همچنان نوشته است که مهاجرت یک مشکل جهانی است و تا زمانی که فقر و بی عدالتی باشد، مهاجرت هم خواهد بود.

او نوشته است: «مهاجرت یک معضل بزرگ بین المللی است. دولت‌ها نتوانسته اند با کشیدن دیوار و سیاست‌های سخت ضدمهاجرتی و رویکردهای غیرانسانی مهاجرستیزی این معضل را حل کنند. حقیقت تلخی است اما بدانیم تا زمانی که فقر، عقب ماندگی و توسعه نامتوازن در بین کشورها وجود دارد، معضل مهاجرت وجود خواهد داشت.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که چندی پیش، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران در جریان کارزار انتخاباتی خود گفته بود که در امتداد سرحدات کشورش با افغانستان دیوار خواهد ساخت.

اما آگاهان به این باورند که کشور های همسایه باید مطابق قوانین بین المللی با مهاجران افغان برخورد نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه آلمان از وعده اخراج افغان‌ها انتقاد کرد

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

Published

on

(Last Updated On: )

وزیر امور خارجه آلمان به گونه غیر مستقیم از صدر اعظم و وزیر امور داخله این کشور به دلیل وعده اخراج سریع مهاجران جنایتکار به افغانستان و سوریه انتقاد کرده است.

به گزارش روزنامه «دی ولت» آلمان، آنالنا بربوک روز جمعه در مراسمی در هامبورگ گفت که اخراج سریع مهاجران نمی‌تواند به امنیت کمک کند.

او گفت: «من فکر می‌کنم در چنین شرایط ناامنی، وعده دادن به چیزهایی که روز بعد نمی‌دانید چگونه آن را عملی کنید، نمی‌تواند به امنیت کمک کند.»

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

او گفت که نباید تسلیم شرایط امارت اسلامی برای پذیرش مجرمان شد.

این در حالیست که اولوف شولتز، صدراعظم آلمان گفته است که مجرمان اگر از افغانستان یا سوریه آمده باشند، باید از آلمان اخراج شوند.

شولتز این اظهارات را در واکنش به حمله یک‌ شهروند افغان بر تجمع مخالفان اسلام در شهر منهایم آلمان که منجر به کشته‌شدن یک افسر پولیس و زخمی‌شدن چندین تن دیگر شد، بیان کرده است.

وزیر داخله آلمان نیز اعلام کرده که کشورش در حال بررسی اخراج مهاجران افغان که تهدید امنیتی ایجاد می‌کنند، می‌باشد.

امارت اسلامی اما از آلمان خواسته است که این موضوع را طوری از مجاری دیپلوماتیک مدیریت کند که اتباع افغانستان به کشوری سوم سپرده نشوند.

 

مطالب مرتبط:

آلمان می‌خواهد مهاجران افغان را از طریق ازبکستان به کشور شان اخراج کند

امارت اسلامی به آلمان: مهاجران را به کشور سوم نسپارید، موضوع بر اساس توافق دوجانبه حل شود

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه ترکمنستان سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان را پذیرفت

آقای مردوف در مراسمی به همین مناسبت گفت که ترکمنستان و افغانستان در حال برنامه ریزی اجرای پروژه های بزرگ هستند از همین رو افزایش سطح روابط دیپلوماتیک یک اقدام ضروری است.

Published

on

(Last Updated On: )

رشید مردوف، معاون شورای وزیران و وزیر امور خارجه ترکمنستان، فضل محمد صابر را به عنوان سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در عشق آباد پذیرفته است.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه کشور، آقای مردوف در مراسمی به همین مناسبت گفت که ترکمنستان و افغانستان در حال برنامه ریزی اجرای پروژه های بزرگ هستند از همین رو افزایش سطح روابط دیپلوماتیک یک اقدام ضروری است.

او ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک دیپلوماتیک دو کشور، کار عملی پروژه های خط لوله گاز تاپی، انتقال برق تاپ و خط آهن بین تورغندی و هرات به زودی آغاز شود.

امارت اسلامی در ماه آگست سال ۲۰۲۱ بر افغانستان مسلط شد، اما تا کنون هیچ کشوری آن را به عنوان حکومت کشور به رسمیت نشناخته است.

اما برخی از کشورهای منطقه در مقایسه با سایر کشورها روابط نزدیکتر با امارت اسلامی برقرار کرده اند.

در ماه دلو سال گذشته، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین اعتمادنامه اسدالله بلال کریمی را به عنوان سفیر افغانستان در بیجینگ پذیرفت.

 

مطالب مرتبط:

رئیس جمهور چین اعتبارنامۀ سفیر امارت اسلامی را پذیرفت

ضمیر کابلوف: برنامه حذف نام امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی خوب پیش می‌رود

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!