Connect with us

رویداد های اخیر

هزاران تن در افغانستان علیه اهانت به قرآن‌کریم تظاهرات کردند

Published

 on

(Last Updated On: دلو ۷, ۱۴۰۱)

هزاران تن از شهروندان افغانستان امروز (جمعه، ۷ دلو) در اعتراض به سوزاندن و پاره کردن قرآن‌کریم در سویدن و هالند در چندین ولایت کشور به جاده‌ها برآمدند.

معترضان خشمگین از جامعه جهانی خواستند تا عاملان اهانت به قرآن‌کریم مجازات شوند.

آنان هم‌چنان خواستار اتحاد مسلمانان جهان دربرابر این‌گونه اعمال شدند.

احمد خان، یک تن از معترضین در کابل، می‌گوید: «قرآن عظیم‌الشأن کتاب محبت و برادری است و این کتاب هیچ وقت به مقدسات دیگران توهین نمی‌کند. ما می‌خواهیم که از این‌گونه اعمال توهین‌آمیز در آینده جلوگیری شود.»

یکی از معترضین دیگر نیز گفت: «ما از کشورهای اسلامی می‌خواهیم تا زمانیکه عاملان اهانت به قرآن‌کریم به‌گونه علنی مجازات نشوند، روابط دیپلوماتیک‌شان را با سویدن و هالند قطع کنند.»

برخی از اعتراض کنندگان هم‌چنان گفتند که حاضر اند برای دفاع از مقدسات شان حتا جان شان را بدهند.

قطب الدین، یک تن از معترضین، گفت: «سر، مال و اولاد مان را فدای قرآن می‌کنیم.»

در شمال افغانستان، بلخ، مردم نیز با سردادن شعار بر ضد اعمال اهانت آمیز به قرآن دست به اعتراض زدند. اعتراض کنندگان از جامعه جهانی و جهان اسلام خواستند تا جلو این‌گونه اعمال را بگیرند.

محمد نعیم، معترض در بلخ، می‌گوید: «این جرم یک جرم تکراری است. از این‌که کشورها به قوانین جامعه جهانی تسلیم هستند، به همچو جرم‌ها باید نقطه پایان گذاشته شود.»

مولوی قاهر، اعتراض‌کننده در بلخ، نیز گفت: «مسلمانان در طول تاریخ دشمنان دین، قرآن و اسلام را درس عبرت داده اند و از این پس هم به کسی اجازه نمی‌دهند به دین و قرآن شان توهین شود.»

در هرات هم هزاران تن در واکنش به اهانت قرآن کریم تظاهرات کردند. تظاهرات کنندگان شعار «مرگ بر سویدن و زنده باد اسلام» سر دادند.

قاسم، اعتراض‌کننده در هرات، گفت: «این کشورها در ظاهر خود را دوست معرفی می‌کنند، اما این کار آن‌ها نشان می‌دهد که دشمن ما اند و تروریست واقعی آن‌ها اند. در قوانین بین‌المللی مسئله توهین به مقدسات جرم پنداشته می‌شود. هیچ‌کسی حق ندارد به مقدسات یک کشور یا یک مذهب توهین کند.»

ایمل، یکی دیگر از اعتراض‌کنندگان، گفت: «از جامعه جهانی، ملل متحد و سازمان‌های حقوق بشری می‌خواهیم که عاملان اهانت به قرآن هرچه زودتر محاکمه شوند. ما به همه جهان احترام داریم و توقع ما این است که به دین ما همیشه احترام شود.»

در شرق کشور مردم ننگرهار نیز پس از ادای نماز جمعه به جاده‌ها برآمدند تا این اعمال اهانت آمیز را نکوهش و در برابر آن اعلام همبستگی کنند.

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر: امارت اسلامی مخالف آموزش دختران نیست

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

معاون سیاسی رییس الوزرا در دیدار با مارکس پوتزل، معاون سیاسی یوناما، گفته است که امارت اسلامی مخالف آموزش دختران نیست.

در بیانیه‌ای که ارگ نشر کرده آمده است که مولولی عبدالکبیر در این دیدار همچنان ابراز امیدواری کرده تا جامعه بین‌المللی در راستای به رسمیت شناختن امارت اسلامی گام بردارند.

دفتر معاونت سازمان ملل متحد یا یوناما اما می‌‌گوید؛ مارکس پوتزل در این دیدار بر درخواست تغییر ناپذیر ملل متحد و جامعه جهانی مبنی بر بازگشایی درب مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه در افغانستان تأکید کرده است.

در حساب تویتر ارگ همچنان آمده است که معاون سیاسی یوناما در کنار قدر دانی از تامین امنیت نهادهای مربوط به سازمان ملل در افغانستان گفته است که با تمدید ماموریت یوناما، این نهاد یک سال دیگر برای ارایه خدمت به شهروندان افغانستان فعالیت خواهد کرد.

مولوی عبدالکبیر همچنان گفت که امارت اسلامی به شمول ملل متحد، خواهان روابط خوب و فعال با همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی است و امید دارد که دولت‌های بین‌المللی در راستای به رسمیت شناختن امارت اسلامی گام بردارند.”

دفتر معاونت سازمان ملل متحد یا یوناما می‌گوید؛ مارکس پوتزل در این دیدار بر درخواست تغییر ناپذیر ملل متحد و جامعه جهانی مبنی بر بازگشایی درب مکاتب و پوهنتون‌ها به روی دختران و زنان در افغانستان یکبار دیگر تاکید کرده است.

از سوی هم دفتر معاونت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ی دیگری گفته که آقای پوتزل در دیدار با حسن کاظمی قمی، نماینده خاص ایران برای افغانستان، بر تقویت و یکپارچه ساختن همکاری‌های منطقوی از بهر کمک به افغانستان باثبات و صلح‌آمیز نیز تأکید کرده است.

تعلیق کار زنان و تحصیل دختران در افغانستان، سبب شد تا پای مقام‌های بلند پایه سازمان ملل متحد را یکی پی دیگر به کابل بکشاند و در مورد رفع محدودیت‌ها علیه زنان با مقام‌های امارت اسلامی دیدار و گفتگو نمایند اما تا کنون این گفتگوها نتیجه ملموث نداده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس کابل: جرایم جنایی در شهر کابل کاهش یافته است

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

رییس تحقیقات جرایم جنایی قوماندانی امنیه کابل می‌گوید که جرایم جنایی در پایتخت کشور کاهش یافته و برای بهبود هرچه بیش‌تر اوضاع در شهر کابل خواهان همکاری شهروندان شده است.

مسوولان قوماندانی امنیه کابل روز گذشته (چهارشنبه، ۲ حمل) در یک کنفرانس خبری دستاوردهای یک ساله آن قوماندانی را بیان داشتند.

مفتی عبدالصمد حنفی، رییس تحقیقات جرایم جنایی قوماندانی امنیه کابل در این کنفرانس خبری وضعیت امنیتی شهر کابل را قناعت بخش توصیف کرده افزود: «به اثر تلاش‌های موظفین قوماندانی، جرایم جنایی در شهر کابل کاهش چشم‌گیری یافته است.»

او گفت که قبل از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی در یک حوزه امنیتی، ۱۵ مورد سرقت واسطه شخصی به ثبت رسیده است، در حالی که در یک سال گذشته، ما شاهد سرقت یک واسطه در یک هفته نبوده‌ایم که این خود نمایانگر کاهش سطح جرایم را در شهرکابل نشان می دهد.

او گفت: «موظفین امنیتی به طور ۲۴ ساعته در خدمت هم شهریان قرار دارند و به خاطر تأمین امنیت هرچه بهتر از شهروندان کابل خواهان همکاری شده گفت که شماره‌های عاجل قوماندانی امنیه به گونه‌ ۲۴ ساعته فعال است و آنان می‌توانند، در صورت ضرورت تماس بگیرند.»

خالد زدران، سخنگوی قوماندانی امنیه، روی دستاوردهای مدیریت‌های تعلیم و تربیه، دعوت و ارشاد، تعمیرات و انجنیری، جرایم جنایی، تروریزم و مواد مخدر آن قوماندانی معلومات داد و گفت: «در یک سال گذشته، یک صدوپنجاه و شش واقعه قتل در سطح شهر کابل و چهارده ولسوالی کابل رخ داده است که در پیوند به آن دوصد و ۳۶ تن بازداشت شده اند.»

وی گفت که دراین مدت پنجصدو پنجاه و سه قضیه سرقت منازل، اجناس قیمتی مثل مبایل و غیره رخ داده و ۹۰۱ تن در پیوند به آن دستگیر شده اند و همچنان یک هزارو نُه صدو ۲۰ واقعه دیگر مثل خودکشی، غصب، سرقت، موتر وموترسایکل، زورگیری، مواد مخدر، فریبکاری٬ رشوه، جنگ‌های ذات البینی و قضایای دیگر به وقوع پیوسته است که در رابطه به آن یک هزارو هشتصدوسی وشش نفر بازداشت شده اند.

زدران همچنان، روی دستاوردهای یک ساله روی هربخش به تفصیل معلومات ارایه کرده واز همشهریان خواست، با نیروهای پولیس همکاری نموده در صورت ضرورت با شماره‌های قوماندانی امنیه کابل، به تماس شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نخستین دور فراغت «نیروهای کماندو» با حضور وزیر دفاع برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

مسئولین در وزارت دفاع ملی امارت اسلامی افغانستان امروز (پنج‌شنبه ۳حمل) می‌گویند که ۴۸۵ تن از نیروهای قوت‌های خاص (کماندو) پس از سپری نمودن دوره تعلیمات نظامی، مسلکی و عقیدتی سه ماهه یک روز قبل طی مراسم با شکوه‌ی با حضور داشت مولوی محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع ملی مسؤلان و سایر مجاهدین از فرقه “قوت‌های خاص” این وزارت فارغ گردیدند.

وزیر دفاع ملی در سخنانی خطاب به مجاهدین گفت:«اهداف و تلاش‌های خستگی ناپذیر شما همانا تطبیق شریعت اسلامی در کشور و مبارزه با دشمنان بوده است، من از این طریق به مردم خویش اطمینان می‌دهم این نیروها از ناموس، جان و مال شما محافظت نموده و به کسی اجازه اخلال و گرفتن خوشی ها شما را نخواهند داد.»

همچنان مولوی مختار احمد عمری، معاون فرقه قطعه خاص ضمن سپاسگزاری از مسئولان، اطمینان داد که آنان در آینده برای حفاظت از حاکمیت ملی و نظام اسلامی متعهد و مصمم به تربیت نیروهای بیشتری می‌باشند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!