Connect with us

رویداد های اخیر

هشدار سفارت امریکا در کابل از احتمال حمله گروه‌های افراطی بر زنان

منتشر شده

در

سفارت امریکا در کابل هشدار داده است که گروه‌های افراطی در حال برنامه‌ریزی حملات بر «اهداف مختلف» هستند و قصد دارند که بطور ویژه زنان را مورد هدف قرار دهند.

سفارت امریکا روز گذشته با نشر اعلامیه ای از احتمال حمله گروه های افراطی در کشور خبر داد.

در این اعلامیه مشخص نشده است که کدام گروه های در حال طرح ریزی حملات بر زنان اند.

بر اساس هشدار سفارت امریکا:”سازمان‌های افراطی در حال برنامه‌ریزی برای حمله به اهداف مختلف در افغانستان، از جمله خطر زیاد متوجه زنان فعال در نهادهای دولتی و کارمندان بخش‌های ملکی مانند معلمان، فعالان حقوق بشر، کارمندان ادارات و کارمندان حکومتی هستند.”

این در حالی است که نمایندگان حکومت و طالبان برای یافتن راه حل سیاسی برای ختم جنگ طولانی در کشور، در دوحه رایزنی می‌کنند.”

در همین حال عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی در مصاحبه ای با شبکه الجزیره گفته است که دو طرف باید برای آینده افغانستان به یک توافق مشترک دست پیدا کنند.

به گفته وی دو طرف به توافقی دست پیدا کنند که منتج به صلح پایدار در کشور شود.

رویداد های اخیر

وزارت اطلاعات و فرهنگ از خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها تقدیر کرد

Published

on

وزارت اطلاعات و فرهنگ از کارشناسان امور سیاسی، خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها به دلیل فعالیت‌های مؤثر در انجام مسئولیت‌هایشان در نشستی امروز (سه‌شنبه) در کابل تقدیر به عمل آورد.

در این نشست، شیراحمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ با شمار دیگری از مسئولان، تحلیل‌گران امور سیاسی، مسئولان رسانه‌ها و خبرنگاران حضور داشتند.

در این نشست وزیر اطلاعات و فرهنگ گفت: «حفظ نظام و امنیت کنونی مسئولیت هر فرد جامعه است. موضع تحلیل‌گران سیاسی و فعالیت‌های رسانه‌ای در شرایط جنگی نقش مهمی در آگاهی‌دهی عمومی و ایجاد شعور سیاسی در میان مردم دارد. منافع مردم افغانستان مشترک است و حفاظت از آن مسئولیت همگانی می‌باشد. رسانه‌ها مسئولیت دارند که حقایق را به گونه روشن انعکاس دهند و تصویر واقعی و حقیقی کشور را به جهان برسانند. در میان مردم افغانستان هیچ نوع برتری زبانی، سمتی و قومی وجود ندارد و در کشور اتحاد و برادری حاکم است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی تصمیم اخیر امریکا درباره افغانستان را تأسف‌بار خواند و بر گفتگو تأکید کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر معرفی افغانستان به‌عنوان «کشور حامی بازداشت‌های غیرقانونی» را تأسف‌بار خوانده و بر حل مسائل از طریق گفتگو تأکید کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفته است که اتباع هیچ کشوری در افغانستان به هدف معامله بازداشت نشده‌اند، بلکه برخی افراد به اتهام نقض قوانین بازداشت شده‌اند که بسیاری از آنان پس از طی مراحل قانونی به‌گونه عادی آزاد شده‌اند.

وزارت امور خارجه همچنین خاطرنشان کرده است که در یک سال گذشته، امارت اسلامی در مورد برخی از شهروندان امریکایی به‌عنوان نشانه حسن نیت اقدامات مثبت انجام داده است.

در این اعلامیه همچنان به نقش قطر در تسهیل گفتگوها میان افغانستان و ایالات متحده اشاره شده و بر ادامه تعامل و حل مسائل از راه‌های دیپلوماتیک تأکید شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گزارش‌ها در مورد بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه تکذیب شد

Published

on

دوحه نیوز به نقل از منابعی در سفارت افغانستان در قطر نوشته است که گزارش‌ها مبنی بر درخواست قطر برای بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه نادرست است.

دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه در سال ۲۰۱۳ برای تسهیل مذاکرات مربوط به جنگ افغانستان افتتاح شد و بعداً به عنوان محل اصلی مذاکرات بین امارت اسلامی و ایالات متحده عمل کرد که در نهایت منجر به توافق دوحه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!