Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت خارجه امریکا ۳عضو داعش را شامل فهرست تروریستان بین‌المللی ساخت

Published

 on

(Last Updated On: قوس ۲, ۱۴۰۰)

وزارت امور خارجه امریکا رهبر و دو عضو رهبری گروه داعش )شاخه خراسان( را در فهرست تروریستان بین‌المللی خود قرار داده و اعلام کرد که ایالات متحده امریکا از تمام ابزارهای دست‌داشته‌ی خود برای هدف قرار دادن تروریستانی که دست به کشتار غیرنظامیان می‌زنند، استفاده خواهد کرد.

نید پرایس، سخن‌گوی این وزارت روز گذشته (دوشنبه، ۱ قوس) در یک نشست خبری گفت که ثناالله غفاری مشهور به شهاب‌المهاجر که رهبری داعش شاخه خراسان را بر عهده دارد، سلطان عزیز اعظم، سخنگوی این گروه و مولوی رجب از اعضای رهبری این گروه سه نفری اند که شامل فهرست تروریستان بین‌المللی شده‌اند.

پرایس گفت که این اقدام کمک خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که افغانستان بار دیگر مکانی برای تروریزم بین‌المللی نمی‌شود.

براساس معلومات وزارت خارجه‌ی امریکا، شهاب‌المهاجر در ماه جون ۲۰۲۰ به‌حیث رهبر داعش شاخه خراسان منصوب شده و مسئول عملیات داعش در سراسر افغانستان و ترتیب بودجه برای عملیات این گروه است.

مولوی رجب، یکی از فرماندهان کلیدی داعش شاخه خراسان در ولایت کابل در پایتخت افغانستان است. او عملیات‌های داعش را برنامه‌ریزی می‌کند و همچنین مسئولیت فرماندهی گروه‌هایی را دارد که در کابل حملات خود را انجام می‌دهند.

علاوه بر این، وزارت خزانه‌داری امریکا عصمت‌الله خالوزی، یک فراهم‌کننده حمایت‌های مالی داعش را نیز تحریم کرده است.

خالوزی تسهیل‌کننده‌ی مالی بین‌المللی برای داعش شاخه خراسان است.

براساس معلومات وزارت خارجه امریکا، او حواله‌‌های تجاری داعش در ترکیه را برای انتقال وجوه مالی به داعش به پیش می‌برده است و در امارات متحده عربی، طرح مالی را اجرا کرده است که شامل ارسال اقلام گران‌بها به مقاصد بین‌المللی برای فروش دوباره جهت به‌دست آوردن وجوه مالی برای داعش بوده است.

علاوه بر این، او در قاچاق انسان برای داعش و به‌ صورت مشخص قاچاق انسان از افغانستان به ترکیه نقش داشته است.

رویداد های اخیر

معاون سیاسی رییس الوزرا: امارت اسلامی تمام شرایط را تکمیل کرده و باید به رسمیت شناخته شود

Published

on

(Last Updated On: حمل ۱۱, ۱۴۰۲)

معاون سیاسی رییس الوزرا در دیدار با نماینده خاص سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان گفته است که امارت اسلامی تمام شرایط را تکمیل کرده است و باید به رسمیت شناخته شود.

مولوی عبدالکبیر همچنان گفته است که امارت اسلامی خواهان تعامل فعال با جامعه بین‌المللی است، اما ملل متحد باید محدودیت‌ها و تحریمات بالای امارت اسلامی و مقامات آنرا رفع نماید.

به گفته وی، داعش یک تهدید جهانی است اما امارت اسلامی ریشه این گروه را در افغانستان خشکانده است.

معاون سیاسی رییس الوزرا همچنان تاکید کرده که امارت اسلامی باورمند به گفتگو است و همین گونه به نظام همه شمول باور دارد و می‌خواهد تعیینات براساس تخصص صورت بگیرد.

از سوی دیگر، نماینده‌ خاص سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان در این دیدار گفته است که کمک‌های بشری این سازمان برای افغانستان ادامه می یابد.

خانم روزا اوتونبایوا با تاکید بر حل مشکلات افغانستان از طریق گفتگو و تفاهم، گفته است که سازمان ملل متحد در این زمینه تلاش خواهد کرد.

در این دیدار، خیرالله خیرخواه، وزیر اطلاعات و فرهنگ، انس حقانی، عضو ارشد امارت اسلامی و مارکس پوتزل، معاون سیاسی یوناما نیز حضور داشتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ایران ۲۰ زندانی دیگر افغان را به افغانستان تحویل داد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۱۱, ۱۴۰۲)

نمایندگی وزارت امور خارجه در ولایت نیمروز می‌گوید که ۲۰ افغان دیگر از زندان زاهدان ایران آزاد شدند.

ریاست اطلاعات و فرهنگ در نیمروز در خبرنامه‌ای گفته است که این افغان‌ها پس از آزادی به نمایندگی وزارت خارجه در شهر زرنج، مرکز ولایت نیمروز، تحویل داده شدند.

به گفته مسوولان، این افراد به دلیل نداشتن اسناد قانونی بازداشت شده بودند که در نتیجه تلاش‌های قنسولگری امارت اسلامی در شهر زاهدان ایران آزاد شدند.

مولوی صدیق‌الله نصرت، رییس امور مهاجرین و عودت‌کنندگان در نیمروز نیز از معرفی افغان‌های آزادشده به سازمان بین‌المللی مهاجرت به منظور دریافت کمک خبر داده است.

گفتنی است که در هفته‌های اخیر، صدها افغان از زندان‌های ایران و پاکستان آزاد و به امارت اسلامی تحویل داده شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان ملل از ۲۴ مرکز ترک اعتیاد در افغانستان حمایت می‌کند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۱۱, ۱۴۰۲)

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل در افغانستان (UNODC) اعلام کرده است که به منظور حمایت از برنامه‌ها جهت تداوی معتادین در افغانستان، به تعداد ۲۴ مرکز ترک اعتیاد را تحت حمایت قرار می‌دهد.

این دفتر افزوده که در حمایت از برنامه توسعه سازمان ملل، برای این مراکز مواد غذایی، وسایل گرمایشی، مواد صحی و دوا فراهم می‌کند.

به گفته این سازمان، در حال حاضر تعداد سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن در حدود ۱۰ درصد جمعیت افغانستان معتاد هستند.

در خبرنامه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل آمده است که این برنامه جدید در حمایت از مراکز ترک اعتیاد دست‌کم برای شش ماه آینده ادامه خواهد داشت تا افرادی که به دلیل سوء مصرف مواد مخدر آسیب دیده‌اند، به خدمات صحی، دوا و منابع لازم برای صحتمندشدن دسترسی داشته باشند.

با روی کار آمدن مجدد امارت اسلامی در افغانستان، کشت خشخاش در این کشور ممنوع اعلام شده است و آنانی که از این امر سرپیچی کنند، مجازات می شوند.

گفتنی است که امارت اسلامی به تجمع هزاران معتاد در ساحه پُل‌سوخته کابل که سال‌های متمادی حیات خلوت معتادین و بازار گرم خرید وفروش مواد مخدر در پایتخت بود، پایان داد و هزاران معتاد از کابل و شهرهای دیگر جمع‌آوری شدند و به مراکز ترک اعتیاد انتقال یافتند.

طبق گزارش‌ها، نیروهای امنیتی در جریان روزهای اخیر، مزارع کشت خشخاش را در نقاط مختلف کشور تثبیت کرده‌اند، تاکنون هزاران جریب زمین که در آن خشخاش کشت شده بود، تخریب شده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!