Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت معادن قرارداد تولید سمنت در لوگر را با یک شرکت خصوصی امضا کرد

منتشر شده

در

هدایت‌ الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که قرارداد تولید سمنت در ولایت لوگر با یک شرکت خصوصی به امضا رسیده است.

آقای بدری امروز (سه‌شنبه) طی نشست خبری در کابل گفت که مدت این قرارداد ۳۰ سال است و شرکت قراردادی حدوداً ۱۴۵ میلیون دالر بالای این پروژه سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گفته‌ بدری، با فعال شدن این شرکت روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تُن سمنت تولید و برای هزاران نفر نیز زمینه کار فراهم خواهد شد.

او بیان کرد: «شرکت قراردادی حدوداً ۱۴۵ میلیون دالر در این شرکت سرمایه‌گذاری خواهد کرد که روزانه ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ تُن سمنت را خواهد داشت.»

وی علاوه نمود: «برای صدها هموطن ما نیز زمینه کار فراهم خواهد شد.»

از سویی هم، مسوول شرکت قراردادی در این نشست گفت که کار این پروژه بزرگ به موقع آغاز و مطابق قرارداد به پیش خواهد رفت.

وو زیدان، مسوول شرکت ساکو افغان، گفت: «ما تلاش می‌کنیم در این پروژه برای افغان‌ها خدمت کنیم و ما در این بخش که سرمایه‌گذاری کردیم، تعهد می‌کنیم که این پروژه بزرگ را مطابق قرارداد به موقع تکمیل کنیم.»

گفتنی است که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، قرارداد چهار پروژه بزرگ سمنت بین این وزارت و سکتور خصوصی با سرمایه‎گذاری حدود ۶۲۳ میلیون دالر به امضا رسیده است و در حال حاضر کارهای آن به سرعت جریان دارد.

رویداد های اخیر

هیأت عالی‌رتبه ترکیه به پاکستان سفر می‌کند تا آتش‌بس با افغانستان تقویت شود

به گفته اردوغان، هدف از این سفر سه‌جانبه، نهایی کردن آتش‌بس دائمی و تأمین صلح میان اسلام‌آباد و کابل در اسرع وقت است.

Published

on

رئیس جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، اعلام کرد که وزیران خارجه و دفاع و رئیس استخبارات ترکیه این هفته به پاکستان سفر خواهند کرد تا در مورد گفت‌وگوهای این کشور با افغانستان بر سر آتش‌بس بحث کنند.

به گفته اردوغان، هدف از این سفر سه‌جانبه، نهایی کردن آتش‌بس دائمی و تأمین صلح میان اسلام‌آباد و کابل در اسرع وقت است.

رئیس جمهور ترکیه افزود که کشورش با دقت حملات تروریستی در پاکستان و تنش‌ها میان پاکستان و افغانستان را دنبال می‌کند و امیدوار است گفت‌وگوهای تحت نظارت ترکیه نتایجی در جهت ثبات پایدار میان دو کشور به همراه داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گفت‌وگوی تیلیفونی میان وزیران امور خارجه افغانستان و ایران

وزارت امور خارجه افغانستان می‌گوید که، در این تماس، دو طرف در مورد روابط دوجانبه و همچنان مذاکرات اخیر میان افغانستان و پاکستان در شهر استانبول بحث و تبادل نظر کردند.

Published

on

وزیر امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، امیرخان متقی، و وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، امروز گفت‌وگوی تیلیفونی انجام دادند.

وزارت امور خارجه افغانستان می‌گوید که، در این تماس، دو طرف در مورد روابط دوجانبه و همچنان مذاکرات اخیر میان افغانستان و پاکستان در شهر استانبول بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران بر حل مسائل میان کابل و اسلام‌آباد از راه گفت‌وگو تأکید کرده و آمادگی کشورش را برای ایفای نقش سازنده در این روند اعلام نمود.

در مقابل، امیرخان متقی گفت که هیأت امارت اسلامی به هدایت و صلاحیت رهبری، با نیت نیک در مذاکرات استانبول شرکت کرده و افزود که امارت اسلامی برای حل اختلافات با پاکستان، راه دیپلوماسی و تفاهم را در اولویت قرار می‌دهد.

او همچنان اظهار داشت که در سومین دور گفت‌وگوها، جانب پاکستانی حاضر به پذیرفتن هیچ‌گونه مسؤولیت نشد و از همین رو مذاکرات به نتیجه ملموس نرسید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اردوغان در دیدار با شهباز شریف: پاکستان و افغانستان باید آتش‌بس را حفظ کنند

اردوغان همچنان گفته است که ترکیه و پاکستان در حال گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های تجارت، انرژی و صنایع دفاعی هستند.

Published

on

رییس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، در دیدار با شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، بر اهمیت حفظ آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان تأکید کرده است.

به گزارش ریاست ارتباطات ترکیه، اردوغان در این دیدار که روز شنبه در شهر باکو برگزار شد، گفت: «ترکیه با دقت اوضاع مربوط به حملات تروریستی در پاکستان و تنش‌ها میان پاکستان و افغانستان را دنبال می‌کند.»

او ابراز امیدواری کرده است که گفت‌وگوهایی که با میانجی‌گری ترکیه میان دو کشور جریان دارد، به صلح و ثبات پایدار منجر شود و افزوده که انقره به پشتیبانی از این روند ادامه خواهد داد.

اردوغان همچنان گفته است که ترکیه و پاکستان در حال گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های تجارت، انرژی و صنایع دفاعی هستند.

او در بخشی دیگر از سخنان خود بر حفظ آتش‌بس در غزه تأکید کرده و گفته است که این موضوع باید در چارچوب سازمان ملل متحد پیگیری شود.

اردوغان و شریف برای شرکت در مراسم «روز پیروزی» جمهوری آذربایجان در باکو حضور داشتند و در رژه نظامی این مراسم نیز شرکت کردند.

این درحالیست که، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان، اعلام کرده است که گفتگوهای دو روزه میان هیأت‌های افغانستان و پاکستان در شهر استانبول، به دلیل «روحیه غیرمسئولانه و عدم همکاری» طرف پاکستانی، بدون نتیجه پایان یافت.

مجاهد در اعلامیه‌ای گفته است که هیأت امارت اسلامی با نیت نیک در تاریخ‌های ششم و هفتم نوامبر در مذاکرات استانبول اشتراک کرد.

به گفته او، در جریان مذاکرات، هیأت پاکستانی تمام مسئولیت‌های مربوط به امنیت خود را به حکومت افغانستان نسبت داد، در حالی‌که از پذیرش هرگونه مسئولیت در قبال امنیت افغانستان یا کشور خود خودداری کرد.

مجاهد تأکید کرد که امارت اسلامی به موضع اصولی خود پایبند است و اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود، و در عین حال به هیچ کشوری اجازه نخواهد داد تا از قلمرو خود علیه استقلال و امنیت افغانستان اقدام یا حمایت کند.

او گفت که مردم مسلمان پاکستان برادران افغان‌ها هستند و امارت اسلامی برای آنان نیت خیر و آرزوی صلح دارد، اما دفاع از مردم و خاک افغانستان را «وظیفه شرعی و ملی» خود می‌داند و در برابر هرگونه تجاوز از کشور دفاع خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!