Connect with us

اخبار ساحوی

پاکستان صدور ویزه برای شهروندان افغان مقیم اروپا را متوقف کرد

منتشر شده

در

وزارت خارجه پاکستان صدور ویزه برای شهروندان افغانستان مقیم کشورهای اروپایی را متوقف کرد. این وزارت با ارسال نامه‌ای به سفارتخانه‌های پاکستان در کشورهای بریتانیا، اسپانیا، ایتالیا، جرمنی، پرتگال، یونان، اتریش، فرانسه، ناروی، ایرلند و هالند دستور داده است که تا اطلاع ثانی هیچ‌گونه ویزه‌ای برای شهروندان افغانستان صادر نکنند.

هرچند در نامه وزارت خارجه پاکستان دلیل این تصمیم گفته نشده است اما برخی مقام‌های پاکستانی در صحبت با رسانه‌ها گفته اند که علت این کار بررسی ۱۶۰۰ ویزه‌ای است که به افغان‌ها بر اساس کارت‌های جعلی اقامت سویدن صادر شده است. وزارت خارجه پاکستان هنوز مشخص نکرده است که این ممنوعیت صدور ویزه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

شماری از شهروندان افغان مقیم کشورهای اروپایی می‌گویند که ممنوعیت صدور ویزه از سوی وزارت خارجه پاکستان آنان را با مشکلات زیادی مواجه کرده و نمی‌توانند برای کمک به نزدیکان شان و یا دعوت آنان از طریق پاکستان به خارج اقدامی نمایند. آنان خواستار لغو این تصمیم از سوی پاکستان اند.

اخبار ساحوی

حماس آغاز دور جدید مذاکرات آتش‌بس غزه را با اسرائیل در قطر تایید کرد

Published

on

طاهر النونو، یک مقام حماس، گفته است که دور جدیدی از مذاکرات برای آتش‌بس در غزه میان این جنبش و اسرائیل در دوحه، پایتخت قطر آغاز شده است.

النونو این موضوع را به خبرگزاری رویترز امروز (شنبه) تایید کرده است.

او اظهار داشت که دو طرف «بدون هیچ پیش‌شرطی» در حال گفتگو درباره همه مسائل هستند.

النونو افزود که حماس «مشتاق است تمام تلاش لازم را برای موفقیت مذاکرات از طریق میانجی‌ها انجام دهد» و همچنین تأکید کرد که «هیچ پیشنهاد مشخصی روی میز نیست».

این مذاکرات در حالی آغاز شده که اسرائیل در حال آماده‌سازی برای گسترش عملیات نظامی در نوار غزه است و به دنبال «کنترول عملیاتی» در برخی مناطق این منطقه جنگ‌زده می‌باشد.

از سرگیری مذاکرات همچنین پس از پایان سفر دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، به خاورمیانه روز جمعه انجام شده است؛ سفری که بدون هیچ پیشرفتی در جهت آتش‌بس جدید پایان یافت، اگرچه ترمپ به بحران فزاینده گرسنگی در غزه و نیاز فوری به ارسال کمک‌های بشردوستانه اذعان کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

طرح امریکا برای انتقال یک میلیون فلسطینی از غزه به لیبیا

Published

on

شبکه خبری «ان‌بی‌سی» به نقل از پنج منبع آگاه گزارش داده که دولت امریکا در حال بررسی جدی طرحی برای انتقال حدود یک میلیون فلسطینی از نوار غزه به لیبیا است.

به گزارش این شبکه، این طرح با مقامات لیبیا نیز در میان گذاشته است.

امریکا در بدل اسکان فلسطینی‌ها، میلیاردها دالر دارایی‌های لیبیا را که بیش از یک دهه پیش منجمد کرده بود، آزاد خواهد کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ می‌گوید امریکا به توافق هسته‌ای با ایران نزدیک شده است

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا اعلام کرده که واشنگتن به توافق هسته‌ای با ایران نزدیک شده و تهران «به نوعی» با شرایط آن موافقت کرده است.

در همین حال، یک منبع ایرانی به خبرگزاری رویترز گفته که هنوز اختلافاتی در مذاکرات باقی است. قیمت نفت به دلیل احتمال کاهش تحریم‌ها و دستیابی به توافق حدود ۲ دالر کاهش یافت.

دور اخیر مذاکرات میان امریکا و ایران در عمان انجام شد، اما اختلافاتی در مورد سطح غنی‌سازی یورانیم، نحوه کاهش ذخایر و تضمین‌های لازم از سوی امریکا باقی مانده است. ایران خواهان لغو مؤثر تحریم‌ها و تضمین‌های لازم است که امریکا دوباره از توافق خارج نشود.

علی شمخانی، مشاور رهبر ایران، اعلام کرده ایران آماده است ذخایر یورانیم با غنای بالا را کاهش دهد و آن را تحت نظارت بین‌المللی قرار دهد، اما تنها در صورت لغو تحریم‌ها. با این حال، ایران بر حق خود برای غنی‌سازی یورانیم در خاک خود طبق پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای تاکید دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!