Connect with us

رویداد های اخیر

چهار تن از هر پنج باشنده کابل در سکونت‌گاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند

برنامه اسکان بشر سازمان ملل روز یکشنبه، ۷ جدی در صفحه ایکس خود نسبت به پیامدهای تغییرات اقلیمی بر ساکنان کابل در سکونت‌گاه‌های غیررسمی هشدار داده است.

منتشر شده

در

برنامه اسکان بشر سازمان ملل گفته است که بیش از ۴۰ درصد جمعیت شهری افغانستان در کابل زندگی می‌کنند و از هر پنج نفر، چهار باشنده آن در سکونت‌گاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند. سازمان ملل خواستار اقدام فوری برای مقابله با تاثیرات تغییرات اقلیمی در کابل شده است.

برنامه اسکان بشر سازمان ملل روز یکشنبه، ۷ جدی در صفحه ایکس خود نسبت به پیامدهای تغییرات اقلیمی بر ساکنان کابل در سکونت‌گاه‌های غیررسمی هشدار داده است.

سکونت‌گاه‌های غیررسمی که عمدتا طبقات فقیر جامعه در آن زندگی می‌کنند، بدون برنامه‌ریزی رسمی و بدون رعایت قوانین و مقررات شهرسازی ساخته می‌شوند. نبود خدمات شهری همچون آب، برق، فاضلاب و حمل‌ونقل از ویژگی‌های این مناطق است.

برنامه اسکان بشر سازمان ملل پیش از این اعلام کرده بود که به دلیل رشد جمعیت و بازگشت گسترده مهاجران افغان از کشورهای همسایه، سکونت‌گاه‌های غیررسمی و پر ازدحام در شهر کابل به‌شدت در حال گسترش‌اند.

در میان شهرهای مختلف افغانستان، کابل در برابر تغییرات اقلیمی و آلودگی هوا آسیب‌پذیرتر است.

افغانستان در خط مقدم بحران جهانی اقلیم قرار دارد؛ کشوری که در سه سال گذشته سایه‌ سنگین رویدادهای طبیعی، مانند زلزله‌های پی‌درپی، سیلاب‌ها و خشکسالی‌های شدید، تاب‌آوری‌اش را به چالش کشیده است.

رویداد های اخیر

نماینده ویژه بریتانیا: بهبود روابط افغانستان و پاکستان و حضور زنان در جامعه مهم است

لیندزی در پیامی گفته که این دیدار «مفید و ارزشمند» بوده و دو طرف روی اهمیت برداشتن گام‌ها برای تقویت روابط میان کابل و اسلام‌آباد بحث کرده‌اند.

Published

on

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، گفته است که در دیدار خود با سهیل شاهین در دوحه، درباره راه‌های بهبود روابط میان افغانستان و پاکستان گفتگو کرده است.

لیندزی در پیامی گفته که این دیدار «مفید و ارزشمند» بوده و دو طرف روی اهمیت برداشتن گام‌ها برای تقویت روابط میان کابل و اسلام‌آباد بحث کرده‌اند.

او همچنان بر اهمیت حضور و مشارکت زنان و دختران افغان در جامعه افغانستان تاکید کرده است.

این دیدار در حالی انجام شده که تلاش‌های دیپلماتیک منطقه‌ای و بین‌المللی درباره افغانستان همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نماینده ویژه چین در امور افغانستان با امیرخان متقی و انس حقانی دیدار کرد

وزارت خارجه چین افزوده که یو شیائویونگ در ادامه سفرش به قطر نیز با محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در وزارت خارجه قطر، دیدار کرده و درباره موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو نموده است.

Published

on

وزارت خارجه چین اعلام کرده است که «یو شیائویونگ» نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان، در جریان سفر منطقه‌ای خود به افغانستان و قطر، با مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی دیدار و گفتگو کرده است.

براساس اعلامیه وزارت خارجه چین، یو شیائویونگ از ۱۰ تا ۱۶ ماه می ۲۰۲۶ به افغانستان و قطر سفر کرده است.

در جریان این سفر، نماینده ویژه چین در کابل با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه افغانستان و همچنین انس حقانی، مشاور ارشد وزارت داخله، دیدارهای جداگانه انجام داده است.

در اعلامیه آمده است که دو طرف درباره روابط چین و افغانستان، همکاری‌های دوجانبه و شماری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کرده‌اند.

چین پس از تحولات سال ۲۰۲۱، روابط دیپلوماتیک خود با افغانستان را حفظ کرده و در سال‌های اخیر بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، اتصال منطقه‌ای و ثبات افغانستان تأکید کرده است.

بیجنگ همچنان در بخش‌های تجارت، پروژه‌های زیربنایی و همکاری‌های منطقه‌ای با افغانستان گفتگوهای گسترده‌ای انجام داده است.

وزارت خارجه چین افزوده که یو شیائویونگ در ادامه سفرش به قطر نیز با محمد بن عبدالعزیز الخلیفی، وزیر دولت در وزارت خارجه قطر، دیدار کرده و درباره موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو نموده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان حمله بر فابریکه برق هسته‌ای امارات را محکوم کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان نگرانی عمیق خود را از افزایش تنش‌ها در منطقه ابراز کرده و حملات اخیر به تأسیسات غیرنظامی در امارات متحده عربی، به ویژه فابریکه تولید برق هسته‌ای براکه، را محکوم نموده است.

این وزارت در بیانیه‌ای که امروز دوشنبه منتشر شد، از همه طرف‌های درگیر خواست تا خویشتنداری و احتیاط کنند.

وزارت امور خارجه بر اهمیت احترام به اصول و مسئولیت‌های بین‌المللی تأکید کرد و از همه طرف‌ها خواست تا از اقداماتی که می‌تواند بحران را تشدید کند، خودداری کنند. این وزارت گفت که اختلافات جاری باید از طریق گفتگو و روش‌های مسالمت‌آمیز حل شود.

گفتنی است که امارات متحده عربی روز یکشنبه اعلام کرد که پس از حمله یک طیاره بی‌سرنشین، آتش‌سوزی در یک جنراتور برق در خارج از محیط داخلی فابریکه برق هسته‌ای براکه رخ داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!