Connect with us

جهان

چین به امریکا درباره سفر نانسی پلوسی به تایوان هشدار داد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

مقامات دولت چین روز چهارشنبه (۲۹سرطان) نسبت به سفر قریب‌الوقوع نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان امریکا به تایوان به شدت هشدار دادند.

پیکن اعلام کرده است در صورتی که خانم پلوسی به تایوان سفر کند تدابیر قاطعانه‌ای اتخاذ خواهد کرد و چنین اقدامی از سوی رئیس مجلس نمایندگان امریکا بر روابط چین و ایالات متحده تاثیر خواهد گذاشت.

چین همواره تاکید کرده که تایوان را قلمرو خود می‌داند و در صورت لزوم برای پس گرفتن این بخش از خاک خود دست به اقدام نظامی خواهد زد.

پیکن همچنین اعلام کرده است که هرگونه دخالت خارجی در این جزیره را به ویژه از سوی ایالات متحده با توجه به حمایت قوی نظامی و سیاسی امریکا از دولت حاکم بر تایوان بر نمی‌تابد.

ژائو لی‌جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت که پیکن به شدت با هر گونه تعامل رسمی بین ایالات متحده و تایوان مخالف است و واشنگتن باید این سفر را لغو کند.

وی بدون ارائه توضیحاتی بیشتر افزود: «اگر ایالات متحده اصرار داشته باشد که راه خود را برود، چین در واکنش به آن و برای دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود اقداماتی قاطعانه انجام خواهد داد. همه عواقب احتمالی ناشی از این امر کاملا متوجه طرف امریکایی خواهد بود.»

این در حالیست که سخنگوی وزارت خارجه تایوان می‌گوید دعوت از مقامات و مسئولان امریکایی همیشه بخش مهمی از برنامه‌های این وزارتخانه بوده و تایپه هرگونه بازدید رسمی را در زمان مناسب اعلام خواهد کرد.

هنوز به صورت رسمی خبری در خصوص سفر خانم پلوسی به تایوان از سوی دفتر رئیس مجلس نمایندگان امریکا منتشر نشده است، اما برخی رسانه‌های جاپانی و تایوانی گزارش داده‌اند که این سفر پس از بازدید وی از جاپان در روزهای آخر هفته جاری انجام خواهد شد.

جهان

امریکا در صورت رد توافق صلح از سوی روسیه، آماده وضع تحریم‌های تازه است

در واکنش به گزارش بلومبرگ، کرملین اعلام کرد که هنوز این گزارش را ندیده است اما هرگونه تحریم می‌تواند تلاش‌ها برای بهبود روابط امریکا و روسیه را مختل کند.

Published

on

رویترز به نقل از خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده است که ایالات متحده امریکا در حال آماده‌سازی دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه بخش انرژی روسیه است تا در صورت رد توافق صلح با اوکراین از سوی مسکو، فشارها بر این کشور افزایش یابد.

یک مقام قصر سفید به رویترز گفت که رئیس‌جمهور امریکا، دونالد ترمپ، تاکنون هیچ تصمیم جدیدی در مورد تحریم‌های روسیه اتخاذ نکرده است و نقش نهادهای دولتی، آماده‌سازی گزینه‌ها برای اجرای تصمیمات رئیس‌جمهور است.

بلومبرگ پیش‌تر گزارش داده بود که امریکا گزینه‌هایی از جمله هدف قرار دادن شناورهای موجود در ناوگان سایه‌ای نفت روسیه و تاجران مرتبط با این معاملات را در نظر دارد. بر اساس گزارش، این اقدامات می‌توانند به زودی اعلام شوند و وزیر خزانه‌داری امریکا، اسکات بسنت، این موضوع را با گروهی از سفرای اروپایی در این هفته مورد بحث قرار داده است.

سخنگوی وزارت خزانه‌داری امریکا تأکید کرده است که هیچ تصمیمی درباره تحریم‌های آینده علیه روسیه اتخاذ نشده و همه گزینه‌ها برای حمایت از تلاش‌های رئیس‌جمهور ترمپ در توقف کشتار و رسیدن به صلح پایدار، روی میز است. همچنین سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفته است که پیش‌نمایش تحریم‌ها ارائه نمی‌شود.

در واکنش به گزارش بلومبرگ، کرملین اعلام کرد که هنوز این گزارش را ندیده است اما هرگونه تحریم می‌تواند تلاش‌ها برای بهبود روابط امریکا و روسیه را مختل کند.

Continue Reading

جهان

ترمپ فهرست ممنوعیت سفر به امریکا را گسترش داد؛ سوریه و شش کشور دیگر در لیست ممنوعه اضافه شد

قصر سفید در توجیه این ممنوعیت، به میزان بالای تخطی از قوانین ویزه و نبود نظام مؤثر صدور اسناد هویتی و پاسپورت در سوریه اشاره کرده و گفته است که این کشور هنوز از سازوکارهای لازم برای بررسی مسایل امنیتی برخوردار نیست.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده امریکا، فهرست کشورهایی را که شهروندان‌شان مشمول ممنوعیت کامل سفر به امریکا می‌شوند، گسترش داده و نام هفت کشور دیگر، از جمله سوریه، را به این فهرست افزوده است.

قصر سفید روز سه‌شنبه با نشر بیانیه‌ای اعلام کرد که ترمپ فرمانی را امضا کرده است که بر اساس آن، محدودیت‌های ورود برای شهروندان کشورهایی که به گفته واشنگتن دارای «نقص‌های جدی و پایدار در بررسی‌های امنیتی و تبادل اطلاعات» هستند، تشدید می‌شود. هدف این اقدام، محافظت از امنیت ملی و مصونیت عمومی امریکا عنوان شده است.

بر بنیاد این فرمان، ورود شهروندان کشورهای بورکینافاسو، مالی، نایجریا، سودان جنوبی، سوریه و دارندگان اسناد مسافرتی صادرشده از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین به‌گونه کامل ممنوع شده است. همچنان، لائوس و سیرالئون که پیش از این با محدودیت‌های جزئی روبه‌رو بودند، اکنون شامل ممنوعیت کامل سفر شده‌اند.

قصر سفید گفته است که این محدودیت‌های تازه از اول ماه جنوری سال آینده اجرایی خواهد شد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که ترمپ پیش‌تر پس از گفت‌وگوهای مهم با احمد الشرع، رئیس‌جمهور جدید سوریه، وعده داده بود برای موفقیت و ثبات این کشور تلاش خواهد کرد. با این حال، افزایش نگرانی‌های امنیتی، از جمله کشته‌شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم غیرنظامی در حمله‌ای منتسب به داعش در سوریه، به گفته مقام‌های امریکایی در تغییر رویکرد واشنگتن نقش داشته است.

قصر سفید در توجیه این ممنوعیت، به میزان بالای تخطی از قوانین ویزه و نبود نظام مؤثر صدور اسناد هویتی و پاسپورت در سوریه اشاره کرده و گفته است که این کشور هنوز از سازوکارهای لازم برای بررسی مسایل امنیتی برخوردار نیست.

ترمپ پیش از این نیز در ماه جون، ورود شهروندان ۱۲ کشور را به‌گونه کامل ممنوع و برای هفت کشور دیگر محدودیت‌هایی وضع کرده بود. این ممنوعیت‌ها شامل مهاجران و غیرمهاجران، از جمله گردشگران، محصلین و تاجران می‌شود.

همچنین، رئیس‌جمهور امریکا محدودیت‌های جزئی و شرایط تازه‌ای را برای ورود شهروندان ۱۵ کشور دیگر، از جمله نایجریا، اعلام کرده است؛ کشوری که واشنگتن وضعیت حقوق بشر و امنیت مذهبی در آن را زیر نظر دارد.

گسترش تازه ممنوعیت سفر، بخشی از سیاست سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت ترمپ عنوان می‌شود که از زمان بازگشت او به قدرت، با شدت بیشتری دنبال شده و به‌گفته مقام‌های امریکایی، هدف آن جلوگیری از تهدیدهای امنیتی و کنترول ورود مهاجران به ایالات متحده است.

Continue Reading

جهان

پولیس استرالیا: پدر و پسر عامل تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان ساحل بوندی بودند

Published

on

پولیس استرالیا اعلام کرده است که تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان در ساحل بوندی شهر سیدنی، توسط یک پدر و پسر انجام شده و در نتیجه آن دست‌کم ۱۵ تن جان باخته اند.

به گفته پولیس، این رویداد شام یک‌شنبه در حالی رخ داد که نزدیک به ۱۰۰۰ نفر در این مراسم مذهبی در پارکی نزدیک ساحل بوندی گردهم آمده بودند. حمله حدود ۱۰ دقیقه ادامه داشته و سبب وحشت گسترده در میان اشتراک‌کنندگان و باشندگان محل شده است. سن قربانیان بین ۱۰ تا ۸۷ سال گزارش شده است.

پولیس می‌گوید پدر ۵۰ ساله که یکی از عاملان حمله بود، در محل رویداد کشته شده و پسر ۲۴ ساله‌اش در وضعیت وخیم در شفاخانه تحت تداوی قرار دارد. مقام‌ها این رویداد را یک حمله هدفمند یهودستیزانه توصیف کرده‌اند و تأکید دارند که تنها دو مهاجم در این حادثه دخیل بوده‌اند.

در جریان این رویداد، یک مرد بنام احمد الأحمد موفق شد یکی از مهاجمان را خلع سلاح کند؛ اقدامی که به گفته مقام‌ها، جان افراد زیادی را نجات داده است.

صدراعظم استرالیا با محکوم‌کردن این حمله، آن را «اقدامی تروریستی» خوانده و با جامعه یهودیان این کشور ابراز همبستگی کرده است. این تیراندازی به‌عنوان بزرگترین رویداد خشونت مسلحانه در استرالیا طی نزدیک به سه دهه اخیر توصیف شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!