Connect with us

رویداد های اخیر

کمک بنیاد بیات به خانواده های نیازمند در قندهار

منتشر شده

در

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده نیازمند در ولایت قندهار کمک های غذایی توزیع کرد.

حاجی محمد اسماعیل معاون بنیاد بیات می گوید که این کمک ها شامل روغن، آرد و برنج می باشد و به خانوادهای توزیع شده که قبلا از سوی این بنیاد شناسایی گردیده بود.

این کمک ها به خانواده های بی بضاعتی توزیغ شده که بر اثر جنگ ها از مناطق اصلی شان بیجا شده اند.

حاجی محمد اسماعیل میگوید: ” ما امروز کمک های بنیاد بیات را آغاز کردیم. اول از زون قندهار شروع کردیم و در چهار زون توضع خواهد شد…به یک شماری از مسحقین شروع کردیم که اضافه تر از ۳۰۰ تن خانواده را در بر می گیرد.”

وی می‌افزاید: “این کمک ها شامل آرد، روغن و برنج است و این کمک های ما در زون های دیگر نیز ادامه خواهد یافت.”

عطالله ساحل رییس شرکت مخابراتی افغان بیسیم در قندهار میگوید: “از تمام جاها لیست (فهرست) شان همراه ما است. شما می توانید ببیند که از ولسوالی شاه ولی کوت، ارغنداب، ژیری، کجکی حتا تا خاص ارزگان هم سروی (بررسی) کردیم.”

در همین حال خانواده های که برای دریافت کمک آمده اند از نهادهای کمک کننده دیگر نیز می خواهند که همچنان به روند کمک های شان ادامه دهند.

این خانواده ها می گویند همواره از کمک های غذایی بنیاد بیات مستفید شده اند.

زیبا گل یکی از باشندگان قندهار میگوید: ” بسیار مردم در حالت بد قرار دارد. من هم کودکان دارم که از پدر شان مانده است و روزانه تا شام حیران هستم که چگونه نان برای شان پیدا کنم که امروز پیدا (نان) کردم. ما در وضعیت بد قرار داریم هر مسلمانی که این کمک را کرده است خداوند خیر نصیب اش کند.”

روند کمک رسانی بنیاد بیات در سال جاری از چند ماه پیش شروع شده و قرار است به خیلی از ولایت های کشور برای خانواده های نیازمند توزیع گردد.

همه ساله بنیاد بیات هزاران خانواده را در ولایت های مختلف کشور کمک می کند. خانواده های نیازمند معمولا از سوی تیم کاری بنیاد بیات در هر ولایت شناسایی می شوند و در مرحله بعدی مواد خوراکی به آنها توزیع می گردد.

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید رئیس‌جمهور ازبیکستان بر تسهیل مشارکت افغانستان در پروژه‌های اقتصادی منطقه‌ای

Published

on

شوکت میرضیایف، رئیس جمهور ازبیکستان، بر اهمیت نقش افغانستان در همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرده و گفته است که این کشور همچنان یکی از حوزه‌های کلیدی تعامل بین شرکای منطقه‌ای است.

میرضیایف روز جمعه در سخنرانی خود در اولین اجلاس «آسیای مرکزی جمع جاپان» گفت که کشورهای اشتراک کننده در این نشست، آرزوی مشترکی برای افغانستانی صلح‌آمیز، باثبات و متمایل به توسعه معنادار دارند.

رئیس جمهور ازبیکستان از حمایت دیرینه و مداوم جاپان از افغانستان قدردانی کرد و خاطرنشان نمود که توکیو سال‌هاست در میان اهداکنندگان بزرگ برای افغانستان قرار داشته است.

او ابراز اطمینان کرد که تلاش‌های هماهنگ  کشورهای منطقه و جاپان به بهبود استندردهای زندگی در افغانستان، پیشبرد توسعه اجتماعی-اقتصادی و زیربنایی و تسهیل مشارکت فعال این کشور در پروژه‌های اقتصادی منطقه‌ای کمک خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!