Connect with us

رویداد های اخیر

اندونیزیا: از ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت می‌کنیم

قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

منتشر شده

در

معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا می‌گوید جاکارتا از تلاش‌ها برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت خواهد کرد.

انیس متا، معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا و رئیس حزب گلورا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که روز دوشنبه، ۲۴ آگست، با شعیب بریالی از افغانستان دیدار کرده است.

او گفته است که در این دیدار، به‌گونه مستقیم در مورد پیشرفت تلاش‌های مقام‌های حاکم در افغانستان برای عملی‌سازی تعهدات بین‌المللی و زمینه‌سازی برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی گفتگو کرده است.

متا افزوده است که اندونیزیا در اصل و از طریق تعامل سازنده، به حمایت از این روند ادامه خواهد داد تا زندگی مردم افغانستان بهبود یافته، ثبات بیشتر پیدا کند و زمینه رفاه آنان فراهم شود.

درهمین حال، قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

بارکزی گفته است که افغانستان بر تعهد خود به تعامل معنادار با جهان و تأمین صلح، ثبات و همکاری در منطقه تأکید دارد.

رویداد های اخیر

شمار مشترکان ۴جی در افغانستان از ۱۰ میلیون تن گذشت

سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی افزایش پوشش مخابراتی در مناطق مختلف کشور را از عوامل گسترش دسترسی مردم به خدمات مخابراتی و اینترنتی عنوان کرده است.

Published

on

عنایت‌الله الکوزی، سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، می‌گوید شمار استفاده‌کنندگان خدمات ۴جی در افغانستان به نزدیک ۱۰ میلیون تن رسیده است.

الکوزی در پیامی گفته است که در حال حاضر، حدود ۳۲ میلیون سیم‌کارت فعال در افغانستان وجود دارد که از میان آن‌ها نزدیک به ۱۷ میلیون تن از خدمات اینترنت استفاده می‌کنند.

به گفته او، نزدیک به ۱۰ میلیون مشترک از خدمات اینترنت ۴جی بهره‌مند هستند؛ در حالی که پیش از روی‌کار آمدن امارت اسلامی، شمار کاربران ۴جی اندکی بیش از دو میلیون تن و مجموع کاربران اینترنت کمتر از ۱۰ میلیون تن بود.

سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی افزایش پوشش مخابراتی در مناطق مختلف کشور را از عوامل گسترش دسترسی مردم به خدمات مخابراتی و اینترنتی عنوان کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر قطر با دیپلمات ترکیه در کابل دیدار خداحافظی کرد

این دیدار هم‌زمان با پایان مأموریت دیپلمات ترکیه در افغانستان انجام شده است.

Published

on

سفیر قطر در افغانستان در دیدار خداحافظی با معاون سفارت ترکیه در کابل، بر نقش وی در تقویت روابط و همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.

سفارت قطر در کابل اعلام کرده است که دکتر میردف بن علی القاشوطی، سفیر این کشور در افغانستان، با بلال امره، معاون رئیس هیأت دیپلماتیک سفارت ترکیه در کابل، دیدار خداحافظی داشته است.

این دیدار هم‌زمان با پایان مأموریت دیپلمات ترکیه در افغانستان انجام شده است.

سفیر قطر در این دیدار از تلاش‌ها و همکاری‌های بلال امره در راستای تقویت روابط و همکاری میان دو کشور قدردانی کرده و برای او در مأموریت‌های آینده آرزوی موفقیت کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نخستین پرواز اخراج مهاجرین پس از لغو حمایت موقت امریکا؛ بیش از ۱۶۰ نفر به هایتی بازگردانده شدند

بر اساس این گزارش، بسیاری از افرادی که هفته گذشته اخراج شدند، از دارندگان وضعیت حمایت موقت بودند و از سال ۲۰۱۰ میلادی در امریکا زندگی و کار می‌کردند.

Published

on

به گزارش شبکه «دموکراسی نو»، بیش از ۱۶۰ مهاجر از ایالات متحده به هایتی اخراج شده‌اند؛ اقدامی که پس از پایان وضعیت حمایت موقت از مهاجرین هایتیایی آغاز شده است.

به نقل از «دموکراسی نو»، این نخستین پرواز اخراج مهاجرین به هایتی پس از آن انجام می‌شود که دیوان عالی امریکا به دولت دونالد ترمپ اجازه داد برنامه وضعیت حمایت موقت برای حدود ۳۵۰ هزار شهروند هایتی را پایان دهد.

این طیاره روز پنج‌شنبه در شهر «کپ-هاییتین» در شمال هایتی فرود آمد. میدان هوایی اصلی بین‌المللی این کشور در پورتوپرنس، به دلیل خشونت‌های گروه‌های مسلح و افزایش بی‌ثباتی سیاسی، برای چنین پروازهایی ناامن تشخیص داده شده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از افرادی که هفته گذشته اخراج شدند، از دارندگان وضعیت حمایت موقت بودند و از سال ۲۰۱۰ میلادی در امریکا زندگی و کار می‌کردند.

لغو این وضعیت، صدها هزار مهاجر هایتیایی را با خطر اخراج از امریکا روبه‌رو کرده و نگرانی‌ها درباره بازگشت آنان به کشوری که با بحران‌های امنیتی و سیاسی دست‌وپنجه نرم می‌کند، افزایش داده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!