Connect with us

رویداد های اخیر

کمک ۴۰ تُنی مواد غذایی و غیرغذایی تجار افغان در روسیه برای مهاجرین افغان

منتشر شده

در

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی از کمک ۴۰ تُنی مواد غذایی و غیرغذایی تاجران افغان مقیم فدراتیف روسیه برای مهاجرین اخراج‌شده از پاکستان خبر داده است.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در شبکه ایکس نگاشته است که این کمک‌های بشردوستانه امروز (شنبه‌، ۲۰ عقرب) در میدان هوایی کابل با حضور سرپرست این وزارت و شمار دیگری از مسوولین تسلیم داده شد.

به گفته این وزارت، مواد کمک شده شامل ۵ هزار کیلوگرام شیر خشک، ده هزار کیلوگرام بوره، ۲۱۸۱ بسته روغن، یک هزار تخته کمپل پشمی، یک هزار تخته لحاف پخته‌ای، ۷۵۶ جوره جوراب نخی، ۱۲۰ بسته جوراب ساخته شده از پشم شتر، ۱۳۲ جوره جوراب پشمی، ۳۵۰ عدد بستره خواب، یک هزار جوره جمپر طفلانه می‌باشد.

در عین حال، سفارت روسیه نیز در شبکه ایکس از این مساعدت خبر داده و گفته است: «تقریباً ۴۰ تن کمک‌های بشردوستانه از طرف حکومت فدراسیون روسیه و مرکز تجارتی افغانستان در مسکو به ریاست آقای محمد نادر شاه ذریعه دو پرواز مخصوص وزارت دفاع روسیه به کابل مواصلت نمود.»

رویداد های اخیر

بریتانیا صدور ویزه برای اتباع چهار کشور از جمله افغانستان را متوقف کرد

بر بنیاد آمار وزارت داخله بریتانیا، بخش قابل توجهی از درخواست‌های پناهندگی در سال ۲۰۲۵ از سوی افرادی ثبت شده که از طریق مسیرهای قانونی مانند ویزه تحصیلی وارد این کشور شده‌اند.

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که صدور برخی ویزه‌ها برای اتباع چهار کشور، از جمله افغانستان، را به‌گونه اضطراری متوقف ساخته است.

به گزارش رسانه‌های بریتانیایی، این تصمیم شامل تعلیق ویزه‌های تحصیلی برای شهروندان افغانستان، کامرون، میانمار و سودان می‌شود و همچنان ویزه‌های کاری برای اتباع افغان نیز متوقف شده است.

شبانه محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که شماری از افراد از مسیرهای قانونی مهاجرت به‌عنوان راهی برای درخواست پناهندگی استفاده کرده‌اند. او این اقدام را «بی‌سابقه» خوانده و تأکید کرده است که نظام ویزه این کشور نباید مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

بر بنیاد آمار وزارت داخله بریتانیا، بخش قابل توجهی از درخواست‌های پناهندگی در سال ۲۰۲۵ از سوی افرادی ثبت شده که از طریق مسیرهای قانونی مانند ویزه تحصیلی وارد این کشور شده‌اند.

قرار است این محدودیت‌ها از طریق تغییر در مقررات مهاجرتی به‌طور رسمی اجرایی شود. مقام‌های بریتانیایی همچنین اعلام کرده‌اند که در چارچوب سیاست‌های جدید، وضعیت پناهندگان هر ۳۰ ماه بازبینی خواهد شد و افرادی که کشورهای‌شان امن تشخیص داده شود، باید به کشور خود بازگردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اردوغان در تماس با شریف: ترکیه آماده است برای احیای آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان نقش‌آفرینی کند

اردوغان در بخش دیگری از این گفت‌وگو، حملات اخیر تروریستی در پاکستان را محکوم کرده و بر همبستگی انقره با اسلام‌آباد در مبارزه با تروریزم تأکید ورزیده است.

Published

on

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در تماس تیلفونی با شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای به‌ویژه بحران رو‌به‌گسترش در خاورمیانه گفت‌وگو کرد.

بر اساس اعلام ریاست ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، اردوغان در این تماس تأکید کرده است که بازگشت به مسیر دیپلماسی می‌تواند از گسترش بیشتر خشونت‌ها جلوگیری کرده و زمینه حل بحران را فراهم سازد. وی همچنان آمادگی کشورش را برای هرگونه همکاری و حمایت در راستای کاهش تنش‌ها اعلام کرده است.

اردوغان در بخش دیگری از این گفت‌وگو، حملات اخیر تروریستی در پاکستان را محکوم کرده و بر همبستگی انقره با اسلام‌آباد در مبارزه با تروریزم تأکید ورزیده است.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین به تنش‌ها در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان اشاره کرده و گفته است که ترکیه آماده است برای احیای آتش‌بس میان دو کشور نقش‌آفرینی کند. دو طرف در این تماس، در مورد گسترش روابط دوجانبه و سایر مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی نیز تبادل نظر کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: مردم پاکستان حامی سیاست‌های منجر به کشتار غیرنظامیان افغان نیستند

خلیل‌زاد در اظهاراتی افزود که به باور او فاصله میان مردم پاکستان و ساختار حاکمیتی این کشور در حال گسترش است.

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین ایالات متحده در امور صلح افغانستان، با اشاره به گزارش منتشرشده از سوی سازمان ملل درباره تلفات غیرنظامیان افغان، گفته است که باور ندارد مردم پاکستان از سیاست‌های نهادهای حاکم این کشور که به کشته‌شدن غیرنظامیان افغان انجامیده، حمایت کنند.

خلیل‌زاد در اظهاراتی افزود که به باور او فاصله میان مردم پاکستان و ساختار حاکمیتی این کشور در حال گسترش است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که گزارش‌های اخیر سازمان ملل از افزایش تلفات غیرنظامیان در پی حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان خبر داده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!