Connect with us

رویداد های اخیر

یک شرکت آلمانی خواهان سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان است

منتشر شده

در

رئیس شرکت آلمانی گرین اینترنشنل در دیدار با مسئولان وزارت معادن و پترولیم، علاقه‌مندی این شرکت را برای سرمایه‌گذاری در منابع معدنی افغانستان ابراز کرده است.

در این دیدار، دو طرف درباره فرصت‌های استخراج و پروسس نفت و گاز و همچنین پروژه‌های معدنی جامد و فلزی گفتگو کرده اند. رئیس شرکت گرین اینترنشنل در رابطه به تجارب و ظرفیت‌های این شرکت صحبت نموده و یادآور شد که هدف شان جلب و جذب سرمایه‌گذاران و شرکت‌های معتبر خارجی به‌منظور سرمایه‌گذاری در منابع معدنی افغانستان نیز می‌باشد.

معراج محمد معراج، رئیس دفتر وزیر معادن و پترولیم، از علاقه‌مندی این شرکت استقبال کرد و گفت که افغانستان کشوری غنی از نظر منابع معدنی است و این وزارت سرمایه‌گذاری از همه کشورها را تشویق می‌کند و حمایت و تسهیلات لازم را برای تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی فراهم خواهد کرد.

 

رویداد های اخیر

دیدار هیأتی از ملل متحد با سفیر افغانستان در اسلام‌آباد برای کمک به مهاجرین افغان

Published

on

هیأتی از کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (یو‌ان‌اچ‌سی‌آر) به رهبری فیلیپا کندلر، رئیس این نهاد در پاکستان، با سردار احمد شکیب، سفیر امارت اسلامی افغانستان در اسلام‌آباد، دیدار کرد تا درباره کمک‌های بشردوستانه و مشکلات پیش‌روی مهاجرین افغان در این کشور گفتگو کنند.
 
براساس خبرنامه سفارت افغانستان در پاکستان، در این دیدار که چارلی گودلیک، افسر ارشد روابط خارجی کمیسیون کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز حضور داشت، تمرکز بر وضعیت مهاجرین افغان باقیمانده، محصلان و سایر شهروندان افغان مقیم پاکستان بوده است.

آقای شکیب از این هیأت استقبال کرد و از نظارت نزدیک این سازمان بر شرایط زندگی پناهندگان و انتقال وضعیت آنان به جامعه جهانی قدردانی کرد. با این حال، او گفت که کمک‌های ارائه‌شده تاکنون کافی نیست.

وی در جریان این دیدار گفت: «اگرچه کمک‌ها محدود است، اما قابل ستایش است که یو‌ان‌اچ‌سی‌آر همچنان مشکلات پناهندگان را برجسته می‌کند.»

کندلر نیز با اشاره به محدودیت‌های مالی گفت که با وجود این مشکلات، یو‌ان‌اچ‌سی‌آر متعهد به ارائه بیشترین حمایت ممکن از مهاجرین افغان است.

گودلیک نیز درباره حمایت‌های یو‌ان‌اچ‌سی‌آر از بازگشت‌کنندگان معلومات داد و گفت که این سازمان در سال ۲۰۲۵ حدود ۲۵ میلیون دالر کمک به پناهندگان بازگشته از پاکستان و ایران ارائه کرده است. وی تأکید کرد که حمایت یو‌ان‌اچ‌سی‌آر در هماهنگی با حکومت افغانستان ادامه خواهد داشت.

در این نشست، آنان بر ادامه همکاری و تقویت هماهنگی در زمینه حمایت از پناهندگان و بازگشت‌کنندگان نیز تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیران افغانستان و ترکیه در مورد گسترش روابط دوجانبه گفتگو کردند

Published

on

گل حسن حسن، سفیر امارت اسلامی افغانستان در مسکو در دیدار با تنجو بیلگیچ، سفیر ترکیه در مورد تقویت و گسترش روابط دوجانبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان کابل و انقره گفتگو کرده‌اند.

در خبرنامه‌ای که از سوی سفارت افغانستان در مسکو منتشر شده، در این دیدار همچنین از سیاست متوازن و مبتنی بر احترام متقابل ترکیه در قبال امارت اسلامی قدردانی به‌عمل آمد.

هر دو طرف بر تسهیل صدور ویزه برای تاجران و مریضان افغان از سوی ترکیه و تقویت بیشتر همکاری‌های همه‌جانبه میان دو کشور نیز تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا در نشست شورای امنیت ملل متحد، امارت اسلامی را به «دیپلوماسی گروگان‌گیری» متهم کرد

Published

on

تامی بروس، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه در نشست شورای امنیت گفت که کار تیم نظارت بر تحریم‌های افغانستان برای ارزیابی شرایط امنیتی و حقوق بشر در این کشور حیاتی است.

در این نشست، مأموریت تیم نظارتی تحریم‌های افغانستان برای یک سال دیگر تمدید شد.

دیپلومات امریکا در این نشست گفت که گزارش‌های تیم نظارتی، اطلاعات مهم در مورد تلاش‌های ضد تروریزم امارت اسلامی و عملکرد آن در بخش حقوق بشر، به ویژه در مورد زنان و دختران، ارائه می‌دهد.

بروس امارت اسلامی را به ادامه «دیپلوماسی گروگان‌گیری» متهم کرد و گفت که آنها به دنبال آزادی یک عضو القاعده در زندان گوانتانامو در بدل شهروندان امریکایی بازداشت شده در افغانستان اند.

وی گفت: «طالبان (امارت اسلامی) باید به همه اشکال گروگان‌گیری و بازداشت‌های غیرقانونی پایان دهد. رژیم تحریم‌های ۱۹۸۸ سازمان ملل متحد و تیم نظارتی آن همچنان ابزارهای حیاتی برای جامعه بین‌المللی هستند تا طالبان (امارت اسلامی) را پاسخگو نگه دارند، از جمله برای این تاکتیک‌های اسفناک.»

فو کونگ، نماینده چین، از سفر اخیر تیم نظارتی به افغانستان استقبال و کارشناسان آن را به حفظ تعامل و گفتگو با حکومت افغانستان تشویق کرد.

او گفت: «ما از حکومت افغانستان می‌خواهیم که با جدیت به مسئولیت‌های ضد تروریزم خود عمل کند و اقدامات قاطع‌تر و مؤثرتری را برای ریشه‌کن کردن کامل تمام نیروهای تروریستی در کشور، از جمله داعش، القاعده، جنبش اسلامی ترکستان شرقی و تحریک طالبان پاکستان، انجام دهد.»

نماینده چین همچنان خواستار معافیت مقامات امارت اسلامی از ممنوعیت سفر شد تا تعامل بین‌المللی آنها تسهیل شود.

در این نشست، آنا اوستیگنیوا، معاون نماینده روسیه، گفت که تلاش‌ها برای تغییر تمرکز از مسائل مبارزه با تروریزم و قاچاق مواد مخدر به وضعیت حقوق بشر در افغانستان، نتیجه معکوس دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!