Connect with us

جهان

آتش‌سوزی در فابریکه بتری‌سازی کوریای جنوبی جان ۲۲ کارگر را گرفت

کوریای جنوبی مرکز تولید بتری‌های لیتیوم یونی است که در موترهای برقی کاربرد دارند. این کشور همچنین مرکز فعالیت بزرگ‌ترین موترسازان جهان، هیوندای موتور، و شرکت زیرمجموعه آن، کیا، است که سعی دارند از تولید موترهای احتراق داخلی به تولید موترهای برقی روی بیاورند.

منتشر شده

در

مقام‌های آتش‌نشانی کوریای جنوبی اعلام کردند که یک فابریکه بتری‌سازی لیتیومی در کوریای جنوبی به دنبال انفجار چند بتری در روز دوشنبه (۴سرطان) دچار آتش شد و ۲۲ کارگر که بیشترشان اتباع چینی بودند، کشته شدند.

به گزارش رویترز انفجار و آتش‌سوزی بسرعت کارخانه بتری‌سازی آریسل در هواسئونگ در جنوب غربی پایتخت سئول را درنوردید.

به گفته مقام‌ها، قربانیان به احتمال فراوان در عرض چند ثانیه پس از گسترش آتش بر اثر استنشاق گازهای سمی جان باختند. هنوز مشخص نیست چه چیزی باعث انفجار شده است. بخش عمده آتش طی حدود ۶ ساعت خاموش شد.

۱۸ کارگر چینی، ۲ کارگر اهل کوریای جنوبی و ۱ کارگر اهل لائوس در بین قربانیان هستند. کیم جین یونگ، از مقام‌های آتش‌نشانی هواسئونگ، به نقل از مقامات شرکت به خبرنگاران گفت ملیت یکی از کارگران جان‌باخته هنوز تأیید نشده است.

خبرنگار رویترز شاهد بود که آتش‌نشان‌ها جسد ۶ کارگر را از کارخانه بیرون می‌کشند. آقای کیم گفت: «با توجه به شدت آتش‌سوزی، کمک رسانان برای شناسایی قربانیان به مشکل  برخوردند.»

مقام‌های حاضر در محل گفتند که دو نفر به دلیل سوختگی شدید تحت درمان هستند.

چو سون‌هو، مسئول آتش‌نشانی ایالت گیونگ‌گی، گفت: «اکثر خارجی‌های جان‌باخته جزو کارگران موقت بودند که احتمالاً با ساختار کارخانه آشنایی نداشتند. دود و آتش در عرض ۱۵ ثانیه پخش شد و قربانیان احتمالاً با یک یا دو تنفس جان باختند.»

کیم جائه‌هو، استاد پیشگیری از آتش‌سوزی و آفات طبیعی در پوهنتون دائجون، گفت: «آتش احتمالاً آن‌قدر سریع گسترش یافت که کارگران نتوانستند فرار کنند.»

او گفت: «ترکیبات داخل بتری مانند نیکل قابل اشتعال هستند. از این‌رو، در مقایسه با آتش‌سوزی‌های دیگر زمان کافی برای واکنش وجود ندارد.»

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کوریای جنوبی، اواخر روز دوشنبه از محل حادثه بازدید کرد. لی سانگ مین، وزیر داخله، از مقام‌های محلی خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از انتشار مواد شیمیایی خطرناک در منطقه در دستور کار خود قرار دهند.

فابریکه آریسل در سال ۲۰۲۰ در کوریای جنوبی تأسیس شد و در زمینه تولید بتری‌های لیتیومی برای حسگرها و دستگاه‌های ارتباط رادیویی فعالیت می‌کند. براساس آخرین اسناد شرکت و پروفایل لینکدین کارخانه، آریسل ۴۸ کارمند دارد.

این شرکت در بورس کوریای جنوبی فعالیت ندارد اما اسناد شرکت نشان می‌دهند که سهم عمده آریسل به اس-کانکت تعلق دارد. نام اس-کانکت در شاخص کوزدک به ثبت رسیده و سهام آن ۲۲.۵ درصد سقوط کرده است.

تولید بتری با استفاده از مواد بسیار سمی انجام می‌گیرد.

کوریای جنوبی مرکز تولید بتری‌های لیتیوم یونی است که در موترهای برقی کاربرد دارند. این کشور همچنین مرکز فعالیت بزرگ‌ترین موترسازان جهان، هیوندای موتور، و شرکت زیرمجموعه آن، کیا، است که سعی دارند از تولید موترهای احتراق داخلی به تولید موترهای برقی روی بیاورند.

کوریای جنوبی دو سال پیش قانونی را برای مجازات مدیران شرکت‌ها درصورت وقوع حوادث مرگبار وضع کرد. این قانون به دنبال آن به تصویب رسید که هر ساله ده‌ها کارگر در حوادث صنعتی جان خود را از دست می‌دادند.

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!