Connect with us

رویداد های اخیر

آریانا و آریانانیوز دو جایزه معتبر سالانه اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه را به‌دست آورده‌اند

لطف‌الله ستانکزی، معاون و رئیس بخش تجارتی تلویزیون آریانا و آریانانیوز گفت: «دو جایزه معتبر به دست آوردیم، یکی در بخش تنوع در محیط کاری و دوم در بخش پوشش خبرها مربوط مهاجرین می‌باشد.»

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۱۰, ۱۴۰۳

شبکه‌های تلویزیونی آریانا و آریانانیوز دو جایزه معتبر سالانه اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه (ای‌بی‌یو) را دریافت کرده‌اند. مسوولان شبکه تلویزیونی آریانا و آریانانیوز طی مراسمی امروز (سه‌شنبه) به مناسبت دریافت این جایزه گفته‌اند که به‌خاطر پوشش گسترده‌، اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان و ایجاد فضای امن و مصون برای کارمندان این شبکه تلویزیونی، جایزه سالانه این نهاد را دریافت کرده‌اند.

لطف‌الله ستانکزی، معاون و رئیس بخش تجارتی تلویزیون آریانا و آریانانیوز نیز گفت: «دو جایزه معتبر به دست آوردیم، یکی در بخش تنوع در محیط کاری و دوم در بخش پوشش خبرها مربوط مهاجرین می‌باشد. ما در رادیو تلویزیون آریانا بسیار خوشحال هستیم و این واقعاً انعکاس خوب کار و محیط کاری ما است. امیدوارهستیم که همکاران ما در بخش و مسلک خود بیشتر بدرخشند.»

مجیب‌الرحمن بهیر، خبرنگار آریانانیوز در این مراسم گفته است: «این جایزه را از طریق رساندن درد مردم به حکومت به‌دست آوردیم. من روزهای بسیار سختی که مهاجرین از پاکستان آمدند را به یاد دارم، آن‌ها روزهای سختی را سپری کردند. جای نبود، در یک شرایط بسیار سخت پاکستان تصمیم گرفته بود و حکومت هم ناگزیر بود که رسیدگی بکند. رسانه‌ها به ویژه ما تلاش کردیم که در آنجا بریم و از همانجا دو سرویس خبری خود را پخش زنده داشته باشیم و با مسوولان آنجا صحبت کردیم.»

در همین حال، شماری از کارمندان شبکه تلویزیونی آریانا و آریانانیوز همچنان گفته‌اند که آنان متعهد به کار رسانه‌ای هستند و می‌خواهند با کار و تلاش بیشتر، مشکلات مردم را بازتاب دهند.

اسلم حجاب، گزارشگر آریانانیوز گفت: «این جایزه به خاطر فعالیت‌های ستندرد و معیاری به‌دست آمده است. آریانانیوز مسوولیت خود را درقبال بازگشت مهاجرین، رویدادهای طبیعی و سایر مشکلات در کشور ادا کرده و این پروسه را ادامه می‌دهد. تیم آریانانیوز یک تیم متعهد است و می‌خواهد همرای مردم خود کار بکند.»

حبیب ناظم، گزارشگر آریانا نیز گفت: «جای خرسندی است که آریانا و آریانانیوز توانستند، این جایزه بزرگ و دستاورد را در بین چندین کشور داشته‌ باشند.»  

اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه در سال ۱۹۶۴ میلادی تأسیس شد. این اتحادیه با ۲۵۰ عضو از ۷۰ کشور جهان یکی از بزرگترین و حرفه‌ای‌ترین اتحادیه‌های رسانه‌ای در سطح جهان محسوب می‌شود.

هدف از ایجاد این اتحادیه همکاری، هماهنگی، فعالیت‌های مشترک و رای‌زنی در حوزه‌های برنامه‌ای، تخنیکی، آموزشی، ورزشی، حقوقی و نیروی انسانی در میان اعضا برای تقویت و توسعه رادیو تلویزیون‌های منطقه آسیا و اقیانوسیه می‌باشد.

رویداد های اخیر

شرکت هوایی آریانا افغان در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه مقام هفتم را کسب کرد

Published

on

شرکت هوایی آریانا افغان در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ اسکای‌ترکس، در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه، مقام هفتم را به دست آورده است.

مسؤلان این شرکت می‌گویند آریانا افغان در سال ۲۰۲۵ در این فهرست در جایگاه هشتم قرار داشت، اما امسال با بهبود کیفیت خدمات و گسترش فعالیت‌هایش، یک پله صعود کرده است.

به گفته آنان، این شرکت در سال ۲۰۲۶ با برآورده‌ساختن معیارهایی از جمله کیفیت خدمات، پروازهای مصئون، مهمانداران مسلکی و تجربه در بخش هوانوردی، در جمع ۱۰ شرکت برتر هوایی آسیای میانه قرار گرفته است.

اسکای‌ترکس یک نهاد بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت خدمات صنعت هوانوردی و شرکت‌های هواپیمایی است که همه‌ساله شرکت‌های هوایی را بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

راه ابریشم واخان؛ جاده‌ای تا مرز چین تکمیل شد

امان‌الله چهره، رئیس احیا و انکشاف دهات بدخشان، می‌گوید این جاده از منطقه برغل آغاز شده و با امتداد ۱۲۱.۱۳ کیلومتر، تا بزای گنبد در مرز چین می‌رسد.

Published

on

کار ساخت جاده «راه ابریشم» در دهلیز واخان بدخشان، پس از پنج سال به‌گونه کامل پایان یافته است.

امان‌الله چهره، رئیس احیا و انکشاف دهات بدخشان، می‌گوید این جاده از منطقه برغل آغاز شده و با امتداد ۱۲۱.۱۳ کیلومتر، تا بزای گنبد در مرز چین می‌رسد.

به گفته او، عرض جاده بین ۷ تا ۱۰ متر بوده و در مسیر آن سه پل بزرگ و ده‌ها پلچه آب‌رو ساخته شده است.

قرار است این جاده در آینده نزدیک به بهره‌برداری سپرده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر مهاجرین با معاون یوناما درباره وضعیت بازگشت‌کنندگان دیدار کرد

Published

on

مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با برونو لیمارکی، معاون هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در بخش کمک‌های بشردوستانه، دیدار و درباره وضعیت بازگشت‌کنندگان گفتگو کرد.

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان می‌گوید که در این دیدار، معاون یوناما از ارزیابی وضعیت بازگشت‌کنندگان در ولایت‌های مختلف و جمع‌آوری اطلاعات درباره نیازهای آنان خبر داده است.

برونو لیمارکی تأکید کرده است که رسیدگی به وضعیت بازگشت‌کنندگان و فراهم‌سازی زمینه اسکان آنان، به همکاری مشترک میان نهادهای سازمان ملل متحد و امارت اسلامی نیاز دارد.

او افزوده است که نهادهای سازمان ملل متحد در حال حاضر به هزاران خانواده نیازمند کمک می‌کنند و این روند باید گسترش یابد.

معاون یوناما همچنین گفته است که جامعه جهانی باید به نیازهای مردم افغانستان توجه کند و یوناما آماده همکاری برای رسیدگی به مشکلات بازگشت‌کنندگان است.

در همین حال، مولوی عبدالکبیر از کمک‌های سازمان ملل متحد به مردم افغانستان قدردانی کرده و گفته است که امارت اسلامی برای رسیدگی به مشکلات بازگشت‌کنندگان، مسئولیت‌هایی را به نهادهای مختلف سپرده است.

او از نهادهای کمک‌رسان خواسته است کمک‌های خود به خانواده‌های بازگشت‌کننده را ادامه دهند و افزوده است که برنامه‌ای برای اسکان هزاران خانواده بیجاشده داخلی نیز در حال اجرا است.

وزیر امور مهاجرین همچنین تأکید کرده است که سهولت‌های لازم برای فعالیت نهادهای سازمان ملل متحد فراهم شده و امارت اسلامی از همکاری‌های بشردوستانه یوناما استقبال می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!