Connect with us

رویداد های اخیر

آغاز بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت هرات

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین، روند بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت هرات را از امروز (سه‌شنبه، ۱۴ سرطان) آغاز کرده است. این کمیسیون می‌گوید که طی سال‌های گذشته صدها هزار جریب زمین دولتی توسط زورمندان غصب شده است و می‌افزاید که روند بازپس گیری این زمین‌ها از نواحی مختلف شهر هرات شروع شده است.

به گفتۀ این کمیسیون، در تازه ترین مورد در حدود هفت جریب زمین درناحیه هشتم شهرهرات از غاصبین گرفته شده است.

محمد ناصر، عضو کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین در هرات می‌گوید: «فرمان شماره چهارم رهبری امارت اسلامی افغانستان اینگونه صراحت دارد که به ارگان‌های مربوطه از جمله قوماندانی امنیه هرات دستور دادند که کمیسیون در هرات ترتیب شود و بخاطر جلوگیری ازغصب زمین‌های دولتی اقدام کند».

درهمین حال، ریاست عدلیه هرات می‌گوید که هزاران دوسیه مربوط غاصبین زمین در نهادهای عدلی و قضایی زیر بررسی است و تعداد زیادی از این دوسیه‌ها به محکمه فرستاده شده است.  

بهلول مخلص، آمر قضایای ریاست عدلیه هرات گفته است: «تا جایی که امکان داشته باشد تصمیم جدی داریم و جلو غاصبین را گرفته به چنگال قانون می سپاریم و در صورت که نیاز باشد با غاصبین برخورد جدی تر خواهد شد تا اینکه املاک دولتی دوباره پس گرفته شود».

با این حال، تقریبا هشت اداره مختلف به شمول نهادهای عدلی و قضایی اعضای کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین را تشکیل میدهند.

درهمین حال، باشندگان هرات از این روند استقبال کرده خواهان برخورد جدی با زورمندان و غاصبین زمین هستند.

سیدصادق گیلانی، باشنده ولایت هرات می‌گوید: «خیلی خوب است که موضوع غصب زمین را جدی بگیرند و زمین های غصب شده را از دست زورمندان و کسانیکه غاصبین زمین هستند پس بگیرند”.

این درحالیست که این زمین‌ها قبلاً برای ایجاد بخش‌های اداری قوماندانی امنیه هرات درنظرگرفته شده بود، اما زورمندان با استفاده از فرصت این زمین‌ها را غصب کرده بودند. حالا دوباره به دولت برگردانده شده است.

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر فراگیری علوم عصری و دینی

Published

on

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت کندهار بر فراگیری علوم عصری و دینی تأکید کرده است.

او در مراسم فراغت در یک مدرسه در کندهار گفت: «از شما می‌خواهم که از مکاتب و مدارس حمایت کنید؛ نگذراید فرزندان تان بی‌تعلیم باشند. هر نوع علم را بیاموزید، چه عصری و چه دینی.»

وزیر دفاع تأکید کرد که امارت اسلامی در خدمت مردم قرار دارد، چنانچه شماری نیروها از سرحدات و شماری دیگر از جان و مال مردم حفاظت می‌کنند.

از سوی دیگر، ملا تاجمیر جواد، معاون اول ریاست عمومی استخبارات، به مناسبت فراغت طلاب جامعه مصباح‌العلوم گفته است که افغانستان در طول تاریخ همواره یکی از مراکز بزرگ علوم دینی بوده است.

آقای جواد افزوده است که افغانستان در چارچوب مکتب علمی ـ فکری ماوراءالنهر و مکتب علمی و فکری دیوبند، مراکز بزرگ دینی ـ علمی، شخصیت‌های برجسته دینی و آثار علمی ارزشمند در اختیار دارد و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته او، امروز در افغانستان ده‌ها هزار مدرسه فعال است و ده‌ها هزار جوان در آن‌ها به آموزش و تحصیل مشغول‌ اند و امارت اسلامی افغانستان به‌طور کلی به علوم دینی و علوم عصری توجه ویژه دارد.

وی تصریح کرده است که امارت اسلامی بر اصلاح نصاب مدارس و مراکز عصری، بهبود اصول و شیوه‌های تدریس، ایجاد نظم و انضباط و در مجموع ارتقای کیفیت تمام علوم دینی و عصری کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا دومین محموله هلیکوپتر‌های بلک‌هاک افغانستان را به کشور پیرو تحویل داد

Published

on

ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+  بلک‌هاک را که توسط نیروهای حکومت پیشین افغانستان استفاده شده بود، به کشور پیرو تحویل داده است.

این هلیکوپترها بخشی از تجهیزات نظامی بود که پس از روی‌کار آمدن امارت اسلامی در سال ۲۰۲۱، به ازبیکستان منتقل شد.

در آن زمان، ۲۲ طیاره بال ثابت و ۲۴ هلیکوپتر از افغانستان به ازبیکستان منتقل شده بود.

امارت اسلامی بارها خواهان بازگرداندن این تجهیزات شده‌است، اما تاشکند این درخواست را نپذیرفته است.

در ماه فبروری ۲۰۲۵، ازبیکستان هفت هلیکوپتر بلک هاک افغانستان را به امریکا سپرد.

 

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!