Connect with us

رویداد های اخیر

آغاز بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت هرات

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین، روند بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت هرات را از امروز (سه‌شنبه، ۱۴ سرطان) آغاز کرده است. این کمیسیون می‌گوید که طی سال‌های گذشته صدها هزار جریب زمین دولتی توسط زورمندان غصب شده است و می‌افزاید که روند بازپس گیری این زمین‌ها از نواحی مختلف شهر هرات شروع شده است.

به گفتۀ این کمیسیون، در تازه ترین مورد در حدود هفت جریب زمین درناحیه هشتم شهرهرات از غاصبین گرفته شده است.

محمد ناصر، عضو کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین در هرات می‌گوید: «فرمان شماره چهارم رهبری امارت اسلامی افغانستان اینگونه صراحت دارد که به ارگان‌های مربوطه از جمله قوماندانی امنیه هرات دستور دادند که کمیسیون در هرات ترتیب شود و بخاطر جلوگیری ازغصب زمین‌های دولتی اقدام کند».

درهمین حال، ریاست عدلیه هرات می‌گوید که هزاران دوسیه مربوط غاصبین زمین در نهادهای عدلی و قضایی زیر بررسی است و تعداد زیادی از این دوسیه‌ها به محکمه فرستاده شده است.  

بهلول مخلص، آمر قضایای ریاست عدلیه هرات گفته است: «تا جایی که امکان داشته باشد تصمیم جدی داریم و جلو غاصبین را گرفته به چنگال قانون می سپاریم و در صورت که نیاز باشد با غاصبین برخورد جدی تر خواهد شد تا اینکه املاک دولتی دوباره پس گرفته شود».

با این حال، تقریبا هشت اداره مختلف به شمول نهادهای عدلی و قضایی اعضای کمیسیون مبارزه با غاصبین زمین را تشکیل میدهند.

درهمین حال، باشندگان هرات از این روند استقبال کرده خواهان برخورد جدی با زورمندان و غاصبین زمین هستند.

سیدصادق گیلانی، باشنده ولایت هرات می‌گوید: «خیلی خوب است که موضوع غصب زمین را جدی بگیرند و زمین های غصب شده را از دست زورمندان و کسانیکه غاصبین زمین هستند پس بگیرند”.

این درحالیست که این زمین‌ها قبلاً برای ایجاد بخش‌های اداری قوماندانی امنیه هرات درنظرگرفته شده بود، اما زورمندان با استفاده از فرصت این زمین‌ها را غصب کرده بودند. حالا دوباره به دولت برگردانده شده است.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!