Connect with us

رویداد های اخیر

آغاز روند توزیع کمک‌های غذایی برای خانواده‌های برگشت‌کننده از ایران توسط بنیاد خیریه ملک سلمان در هرات

منتشر شده

در

بنیاد خیریه ملک سلمان روند توزیع بسته‌های غذایی برای خانواده‌های برگشت‌کننده از ایران را در ولایت هرات آغاز کرده است. مسئولان این بنیاد می‌گویند که در مرحله نخست، روزانه برای ۵۰۰ خانواده برگشت‌کننده بسته‌های خوراکی توزیع می‌شود و در مجموع قرار است در هرات پنج‌هزار خانواده تحت پوشش این کمک‌ها قرار گیرند.

عبدالرحمن الفضلی، مسئول توزیع کمک‌های این بنیاد، می‌گوید خانواده‌هایی که به تازگی از ایران به کشور برگشته‌اند در اولویت دریافت این کمک‌ها قرار دارند. به گفته او، این برنامه در ۳۴ ولایت کشور تطبیق خواهد شد و حدود ۶۰ هزار خانواده از آن بهره‌مند خواهند شد.

مقامات محلی در هرات نیز بر نیاز جدی خانواده‌های برگشت‌کننده به مواد غذایی و امکانات اولیه زندگی تأکید می‌کنند. آدم‌خان سعد، رئیس مهاجرین و عودت‌کنندگان ولایت هرات، می‌گوید این خانواده‌ها از نبود مواد غذایی، سرپناه مناسب و امکانات ضروری رنج می‌برند و خواهان همکاری بیشتر نهادهای خیریه هستند.

برخی از خانواده‌هایی که اخیراً از ایران به افغانستان بازگشته‌اند، می‌گویند در ایران تمام دارایی‌های‌شان را از دست داده‌اند و اکنون برای ادامه زندگی به کمک‌های فوری نیاز دارند.

این نخستین مرحله از توزیع رسمی بسته‌های خوراکی به مهاجرین بازگشت‌کننده از ایران است و در نظر است تا این روند در سراسر کشور ادامه یافته و خانواده‌های آسیب‌پذیر بیشتری را تحت پوشش قرار دهد.

رویداد های اخیر

هفت مهاجر افغان در حادثه ترافیکی در سیستان و بلوچستان ایران جان باختند

Published

on

در پی برخورد یک موتر حامل مهاجرین افغان با موتر حامل تیل در ولایت سیستان و بلوچستان ایران، هفت تن جان باخته‌اند.

به گزارش سازمان حقوق بشری حال‌وش، این حادثه روز جمعه، ۲۷ سنبله ۱۴۰۵، در منطقه سرباز سیستان و بلوچستان رخ داده است.

 سیاوش محبی، قوماندان امنیه راهور سیستان و بلوچستان، گفته است که اتباع افغان به گونه غیرقانونی وارد ایران شده بودند.

وی افزود که در این رویداد ۹ تن دیگر زخمی شدند.

محبی علت این رویداد را بی‌احتیاطی راننده موتر حامل مهاجرین عنوان کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان همکاری اسلامی در حاشیه مجمع عمومی ملل متحد نشستی را درباره افغانستان برگزار می‌کند

Published

on

سازمان همکاری اسلامی اعلام کرده است که نشست گروه تماس این سازمان درباره افغانستان در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک برگزار خواهد شد.

اسماعیل ولد الشیخ احمد، سرمنشی سازمان همکاری اسلامی، یک هیأت بلندپایه این سازمان را برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و برگزاری دیدارهای دوجانبه با رؤسای هیأت‌های کشورهای عضو و مقام‌های ارشد سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای بین‌المللی رهبری می‌کند.

سازمان همکاری اسلامی همچنین نشست سالانه هماهنگی وزیران خارجه کشورهای عضو را در مقر سازمان ملل متحد برگزار خواهد کرد.

بر اساس اعلام سازمان همکاری اسلامی، چندین گروه تماس وزارتی و کمیته تخصصی نیز در حاشیه مجمع عمومی نشست‌هایی برگزار خواهند کرد. این گروه‌ها درباره فلسطین، جوامع و اقلیت‌های مسلمان، مسائل منطقه‌ای در اروپا، جامو و کشمیر، مسلمانان روهینگیا در میانمار و افغانستان فعالیت دارند.

سازمان همکاری اسلامی زمان مشخصی برای برگزاری نشست گروه تماس درباره افغانستان اعلام نکرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار رئیس عمومی شرکت‌های امارتی با وزیر نفت ایران

Published

on

احمد جان بلال، رئیس عمومی شرکت‌های امارتی، در جریان سفرش به ایران با محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت این کشور، دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو جانبه در بخش نفت و گاز گفتگو کرده است.

در این دیدار که محمد نصیر رحیمی، رئیس اجرائیوی شرکت امارتی نفت و گاز نیز حضور داشت، دو طرف درباره تأمین نفت و گاز مورد نیاز افغانستان، آموزش‌های مسلکی و تخنیکی، توسعه همکاری‌ها در بخش نفت و گاز و همکاری مشترک در زمینه اکتشاف گفتگو کردند.

رئیس عمومی شرکت‌های امارتی و هیئت همراهش همچنین از مرکز تحقیقاتی وزارت نفت ایران و تصفیه‌خانه‌های نفت در تهران بازدید کردند و با فعالیت‌ها و امکانات تخنیکی و مسلکی این مراکز آشنا شدند.

وزارت نفت ایران در این دیدار آمادگی خود را برای همکاری همه‌جانبه، هماهنگی‌های لازم و عملی‌سازی همکاری‌های مشترک در بخش‌های مورد بحث اعلام کرده است.

در پایان این دیدار، تیم‌های تخنیکی مشترک از سوی دو طرف تعیین شدند تا برای عملی‌سازی توافق‌ها و انجام هماهنگی‌های لازم در بخش‌های یادشده فعالیت کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!