Connect with us

رویداد های اخیر

آلمان در تلاش تمدید ماموریت نظامی اش در افغانستان است

منتشر شده

در

Last Updated on: حوت ۱۰, ۱۳۹۹

خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر دفاع آلمان گزارش کرده است که کابینه دولت آلمان به تمدید ماموریت نیروهای آن کشور در افغانستان تا ۳۱ جنوری سال آینده میلادی، چراغ سبز نشان داده است.

این در حالی است که بر اساس گزارش‌ها ماموریت نظامی آلمان در افغانستان تا پایان ماه مارچ سال روای میلادی، به پایان می‌رسد.

بر اساس گزارش‌ها درحال حاضر جرمنی در افغانستان ۱هزار ۳۰۰ سرباز دارد.

آنه‌گرت کرامپ-کارنباوئر، وزیر دفاع جرمنی، همچنان هشدار داده است که خروج زودهنگام نیروهای خارجی از افغانستان می‌تواند روند صلح افغانستان را به خطر بی‌‎اندازد.

او همچنان گفته است که نیروهای خارجی باید آماده خشونت طالبان باشد اگر تا ماه می افغانستان را ترک نکنند.

پیش از این، ینس ستولتنبرگ، دبیرکل ناتو، تاکید کرده بود که متحدان ناتو وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند و هرگونه خشونت طالبان وضعیت را برعکس خواهد کرد.

وی از طالبان خواسته بود که خشونت‌ها را کاهش دهد و از راه صلح‌آمیز مسایل را حل بسازد.

جوبایدن، رییس جمهور امریکا، بعد از آغاز کارش در کاخ سفید گفته بود که توافق‌نامه امریکا با طالبان را بررسی می‌کند، اما گروه طالبان در یک اعلامیه بر خروج نیروهای خارجی از افغانستان تا ماه می سال روان میلادی تاکیده کرده و افزوده است که تمدید در خروج نیروهای خارجی برای جنگجویان این گروه قابل قبول نیست.

بر اساس توافق‌نامه امریکا با طالبان همه نیروهای خارجی تا ماه می باید افغانستان را ترک کنند.

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!