Connect with us

1393انتخابات

آیا تفتیش 6 هزار صندوق ویژه بی مفهوم است

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

vlcsnap-2014-08-16-15h26m07s174

نهاد های ناظر بر انتخابات می گویند: روند تفتیش 6 هزار صندوق به گونه ویژه یک عمل بی مفهوم است و پروسته تفتیش آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری را زیر سوال می برد.

بنیاد انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان تاکید می کند که باید با تمام صندوق ها برخور یکسان صورت گیرد و بنیاد انتخابات شفاف افغاسنتان به این باور است که با ادامه چنین وضعیت نتیجه مطلوب از انتخابات به دست نخواهد آمد.

تفتیش 6 هزار صندوق که 3 هزار از سوی تیم اصلاحات و همگرایی و 3 هزار صندوق دیگر آن از سوی تیم تحول و تداوم مشخص شده است روز شنبه آغاز یافت.

این صندوق ها 6 هزار صندوقی هستند که ظن بیشتر تقلب از سوی ستاد های انتخاباتی وجود دارد و به گونه مکمل شمارش می شود.

اما نهاد های ناظر بر انتخابات به این روند باور چندان ندارد.

احمد نعیم ایوب زاده رییس بنیاد انتخابات شفاف افغانستان می گوید: با این بی برنامه گی که در تفتیش آرا جریان دارد نتیجه مطلوب از انتخابات به دست نی آید.

از سویی هم بنیاد انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان(فیفا) نیز می گوید: در تمام مراحل پس از برگزاری انتخابات قوانین افغانستان نقض شده است.

به گفته ی رییس اجرائیوی این نهاد باید در هنگام تفتیش با تمام صندوق ها برخورد یکسان صورت بگیرد.

 

این در حالیست که به درازا کشانیده شدن انتخابات ریاست جمهوری افغانستان نگرانی بسیار زیادی برای شهروندان عادی افغانستان به بار آورده است و فشار های زیاد مالی نیز به همین دلیل بر افغانستان وارد شده است.

Advertisement

جهان

ثبت نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد جدید کرونا در یک روز در هند

Published

on

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

هند در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۴۲۹ مورد جدید کرونا ثبت کرده که این بالاترین آمار روزانه مبتلایان کرونا در این کشور است.

با این حساب شمار مجموعی مبتلایان در این کشور به ۹۳۵۰۰۰ نفر رسیده است.

وزیر صحت هند صبح امروز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸۲ بیمار کووید-۱۹ نیز جان باخته اند.

این در حالی است که موسسه فناوری هند روز چهارشنبه کیت تست ارزان قیمت را برای استفاده عموم راه اندازی کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آنادولو، این کیت جدید به نام «COROSURE » را در مقایسه با کیت های آزمایش موجود که در حال حاضر حدود ۶۰ دالر است، با قیمت ۵۰۰ روپیه هندی (۶.6 دالر) در دسترس است.

رام گوپال راوو مدیر این نهاد  گفته است: “این فناوری باید الگوی آزمایش کووید-۱۹ را در کشور(هند) تغییر دهد، هم از نظر مقیاس و هم هزینه … دو میلیون تست [در هر ماه] با قیمت نازل.”

 آقای راوو افزوده است که امیدوار است که این کیت های آزمایش جدید بتواند هند را در شکست ویروس کرونا کمک کند. این کشور ۱.۳ میلیارد نفوسی، هم اکنون دارای حدود یک میلیون مبتلای کرونا است که تا هنوز ۲۴۳۰۹ نفر جان باخته اند.

Continue Reading

1393انتخابات

اتحادیه‌ شرکت‌های ترانسپورتی باربری فعالیت‌های شان را متوقف ساختند

Published

on

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی، فعالیت‌های شان را در تمام کشور متوقف ساختند.

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی به دلیل آنچه افزایش فساد در وزارت ترانسپورت، ریاست ترافیک، وزارت مالیه، وزارت داخله و وزارت فواید عامه می‌خوانند دست به اعتصاب کاری زده و فعالیت‌های شان را در سراسر کشور متوقف ساخته اند.

مسوولان در این اتحادیه‌ها می‌گویند تا زمانی‌که حکومت خواسته‌های آنان را بر آورده نسازد به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

محمد والی، معاون اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی باربری اظهار می‌دارد: “ما از رییس جمهور این خواست را داریم تا مشکلات مان را حل کند اگر این وضعیت ادامه یابد ما در تمام بخش ها فعالیت خود را توقف می‌دهیم.”

همچنان عبدالصبور، یک تن راننده موتر باربری می‌گوید: “در هر ترازو، پولیس، ترانسپورت و شاروالی از ما پول می گیرد، کاملاً دل ما را از کار و از این سکتور سیاه کرده اند.”

در همین حال، بزرگ راه کابل-قندهار را موترهای باربری بسته اند، به گفته ی آنان تا زمانی‌که به خواست‌های شان رسیدگی نشود به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

همزمان با این مسوولان در اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی می‌گویند که حکومت باید هر چه عاجل به خواست‌های آنان جواب مثبت بدهد.

حزب الله، راننده موتر باربری در این مورد بیان می‌دارد: “از نزد ما از فراه تا ارغندی پول تقاضا می‌شود، خط سیر، کتابچه، شاروالی و ترازو، همه ی آنان مشکل شده است برای ما.”

از سویی هم، مهدی روحانی، سخنگوی وزارت فواید عامه می‌گوید: “سکتور خصوصی بخش مهم نظام ما است، اعتصاب کاری حق قانونی آنان است ما تلاش می‌کنیم تا این مشکل را از طریق گفتگو حل کنیم.”

این در حالی‌ست که چندی پیش وزارت ترانسپورت گفته بود که در چند سال گذشته با کشورهای مختلف منطقه در مورد رفت و آمد وسایط باربری تفاهم صورت گرفته است، اما اتحادیه‌های ترانسپورتی در کشور نتوانسته اند که معیارها را برای این رفت و آمدها تکمیل کنند. همچنان مسوولان وزارت ترانسپورت از اتحادیه‌های خصوصی ترانسپورتی خواسته بودند که هر چه عاجل‌تر وسایط باربری شان را به اساس معیارهای جهانی برابر سازند. این وزارت نیز تاکید ورزیده بود که حکومت از این اتحادیه‌ها در این بخش حمایت خواهد کرد.

Continue Reading

انتخابات ۹۸

انتخابات ۹۷: چالش‌های انتخاباتی ریاست جمهوری

Published

on

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!