Connect with us

تجارت

اتاق تجارت و صنایع خواهان تعدیل قانون مالیات بر درآمد ها شده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

55555اتاق تجارت و صنایع خواهان تعدیل قانون مالیات بر درآمد ها شده است.

مسوولان در اتاق تجارت و صنایع میگویند که دولت بدون در نظر داشت چالش های فرا راه سرمایه گزاران و سکتورخصوصی مالیات غیر عادلانه را بر سکتور خصوصی وضع کرده است.

آنان تاکید می ورزند که افزایش مالیات سبب دلسردی بازرگانان و سرمایه گذاران شده است که در نهایت سرمایه از کشور فرار میکند و به زیان اقتصاد کشور تمام خواهد شد.

خان جان الکوزی، معاون اتاق تجارت و صنایع میگوید، “دولت به این فکر میکند که قوانین را سخت کند، در این جا هر روز در قانون تغییر میاید، هر قدر که مالیه بیشتر می شود بازرگانان از پرداخت آن فرار میکنند، این قانون سال گذشته تصویب شد و مشکلات زیادی را برای بازرگانان ایجاد کرده است.”

مسوولان در وزارت مالیه میگویند، تغییرات که در قوانین میاید برای فراهم کردن سهولت های بیشتر برای بازرگانان و حمایت از سکتور خصوصی میباشد.

اجمل حمید عبدالرحیم زی، سخنگوی وزارت مالیه میگوید، “ما هر تغییر را که میاوریم یا هر سهولت را که فراهم میکنیم، در هماهنگی با سکتور خصوصی صورت میگیرد و هرگز ما کار و فعالیت را تغییر نمیدهیم که در نتیجۀ آن سکتور خصوصی افغانستان با مشکل مواجه شود بلکه در دو سال گذشته تعدیلات را که آوردیم در امور قوانین در هماهنگی با سکتور خصوصی و بر اساس ظرفیت وضعیت فعلی کشور صورت میگیرد.”

از سوی هم شماری از آگاهان امور اقتصادی میگویند، افزایش مالیات باعث ازدیاد درآمد ها نمی شود.

آنان تاکید دارند که دولت باید درآمد هایش را از طریق چشمه های درآمد زا بیشتر کند، نه از راه افزایش مالیات.

صیف الدین سیحون، آگاه اقتصادی میگوید، “وقتی شما مالیه را بلند میبرید، معنای آن این است که همان قدر مصرف را پایین میبرید، در آمد موسسات کاهش میابد، به عوض توسعه، کارسایی کاهش را به بار میارود، سیاست های مالی دولت افغانستان توسعه ای نیست متاسفانه سیاست کاهش، سیاست تنقیض و سیاست به گدایی کشانیدن مردم است.”

بر بنیاد معلومات اتاق تجارت و صنایع، نرخ بازار در مقایسه به چهار سال پیش ۴۵درصد بیشتر شده است.

به باور آنان سیستم بازرگانی کشور سنتی است، بازرگانان و سرمایه گذاران با امکانات پیشرفتۀ الکترونیکی از جمله کمپیوتر نیز دسترسی ندارند تا بتوانند حسابات کار و بار خود را مشخص کنند.

گزارشگر: لیدا نیازی

Advertisement

تجارت

شرکت‌های افغانستان و ترکمنستان بیش از ۱۰ قرارداد را در بخش‌های مواد ساختمانی و خوراکی امضا کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۸, ۱۴۰۳)

وزارت صنعت و تجارت خبر داده است که شرکت‌های افغانستان و ترکمنستان بیش از ۱۰ قرارداد و دو تفاهمنامه را در بخش‌های مواد ساختمانی از جمله سیخ گول، رنگ، سنگ مرمر و مواد خوراکی امضا کرده اند.

این قراردادها در جریان سفر یک هیات تجارتی ترکمنستان به ولایت هرات و با حضور نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت امضا شده است.

طبق خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، آقای عزیزی در مراسم امضای این قراردادها گفت: «بهترین فُرصت جهت گسترش روابط تجارتی و اقتصادی میان افغانستان و ترکمنستان مهیا گردیده است که دو طرف باید از آن استفاده اعظمی نمایند.»

وزارت صنعت و تجارت خاطر نشان کرده که قراردادهای مذکور در نتیجه سفر سرپرست این وزارت به ترکمنستان و ملاقات با قربانقلی بردی محمد اف، رهبر ملی ترکمنستان عقد شده است.

پیش از این، هیات تجارتی ترکمنستان گفته بودند که هدف آنان گسترش روابط اقتصادی میان بخش‌های خصوصی دو کشور می‌باشد، بنابرین تلاش می‌کنند تا سالانه صدها تُن مواد ساختمانی را از صنعت کاران افغانستان خریداری کنند.

Continue Reading

تجارت

علاقمندی اتحادیه صنعت کاران ترکمنستان برای خرید مواد ساختمانی از شهرک صنعتی هرات

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۸, ۱۴۰۳)

اتحادیه صنعت کاران ترکمنستان علاقمند قرارداد در بخش مواد ساختمانی با صنعت کاران هرات هستند. هیأت اقتصادی آن‌کشور که سه روز می‌شود درهرات بسر می‌برد از کارخانه‌های مختلف به خصوص سنگ مرمر، سیخ گل و تولید رنگ ساختمانی دیدن کرده اند.

این هیأت که از بخش سکتور خصوصی ترکمنستان به هرات آمده می‌گویند هدف آنها گسترش روابط اقتصادی میان بخش‌های خصوصی دو کشور می‌باشد، بنابرین تلاش می‌کنند تا سالانه صدها تُن مواد ساختمانی را از صنعت کاران افغانستان خریداری کنند.

قرار است به زودی قراردادهای در بخش فروش سنگ مرمر، رنگ ساختمانی و سیخ گل میان صنعت کاران دو کشور امضا شود.

چاریار، عضوهیأت اقتصادی ترکمنستان می‌گوید که: «در جریان این سفر که ما در هرات بودیم و محصولات که ما در کارخانه‌ها دیدیم و مخصوصاً کارهای که صنایع دستی بود در قسمت سنگ مرمر، سنگ اونیکس، این‌ها واقعاً شگفت‌انگیز است، طبیعتاً که در دنیا صنایع دستی یکی از گران‌بها ترین و محبوب ترین محصولات گفته می‌شود، بناء ما از محصولات که اینجا دیدیم شگفت زده شدیم.»

اتاق صنایع و معادن هرات می‌گوید که این ظرفیت درشهرک صنعتی هرات حالا وجود دارد که در بخش‌های مختلف کالاهای تولیدی را به بیرون از کشور صادر کند. درحال حاضر حدود ۴۰ شرکت در بخش پروسس سنگ مرمر فعالیت دارد، توافق هیأت اقتصادی ترکمنستان با صنعت کاران هرات می‌تواند گام ارزشمندی در قسمت تجارت مواد ساختمانی باشد.

با این حال برخی کارخانه داران به این باور اند که وضعیت تولید مواد ساختمانی طی سال‌های اخیر بهتر شده است، ظرفیت‌ها در قسمت تولید و پروسس سنگ مرمر وهمچنان سیخ گل بلند رفته است.

اتاق صنایع و معادن هرات می‌گوید که فعلا در شهرک صنعتی این ولایت بیش از ۸۰۰ کارخانه فعال می‌باشند.

Continue Reading

تجارت

محموله صادراتی افغانستان به مقصد ترکیه از تهران گذشت

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۷, ۱۴۰۳)

خبرگزاری ایرنا گزارش داده که ۱۰ واگن محموله صادراتی افغانستان به مقصد ترکیه، از تهران عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب ایران است.

این خبرگزاری به نقل از وزارت راه و شهرسازی ایران نوشته است که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی مراحل قانونی اعم از اخذ مجوزهای مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از اداره راه‌ آهن ایران، اقدام به ارسال این محموله کرده بود.

ایرنا نوشته است که ایران با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، اجازه عبور این محموله را داده است.

مقام‌های ایرانی اعلام کرده اند که آنان محموله تجارتی بعدی افغانستان را پس از کسب مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیربط اجازه عبور خواهند داد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!