Connect with us

رویداد های اخیر

اتحادیه اروپا هفت میلیون یورو به سازمان جهانی صحت در افغانستان کمک کرد

سازمان جهانی صحت و اتحادیه اروپا می‌گویند که همکاری تقویت‌شده میان آن‌ها نشان‌دهنده تعهد درازمدت‌شان برای تضمین دسترسی و پایداری خدمات صحی اساسی، به‌ویژه در زمان بحران‌ها است.

منتشر شده

در

سازمان جهانی صحت در افغانستان مبلغ هفت میلیون یورو مادل ۷.۶ میلیون دالر امریکایی کمک مالی از طرف اتحادیه اروپا دریافت کرده است تا آماده‌گی، نظارت و پاسخ‌دهی به شیوع بیماری‌ها و شرایط اضطراری تغذیه‌ای در افغانستان را گسترش دهد.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه، ۱۳ اسد، با نشر‌گزارشی گفته است که تا کنون حدود ۲۴۰ هزار بیمار سرپایی و بیش از ۲۰ هزار بیمار بستری که ۵۴ درصد آنان زنان می‌باشند در سراسر افغانستان تحت حمایت سازمان جهانی صحت درمان شده‌اند.

همچنین بیش از ۲۸ هزار کودک زیر پنج سال در مراکز تغذیه درمانی مراقبت‌های حیاتی دریافت کرده‌اند.

ادوین سنیزا سالوادور، نماینده سازمان جهانی صحت در افغانستان گفته است: «این حمایت اتحادیه اروپا در زمانی بسیار حیاتی ارائه شده است. در سراسر افغانستان، هنوز خانواده‌های بسیاری در دریافت مراقبت‌های پایه، به‌خصوص در شرایط اضطراری، با مشکل مواجه‌اند.»

این کمک مالی به سازمان جهانی صحت (WHO) اجازه می‌دهد تا به حمایت از ۲۸ لابراتوار صحی عامه در سراسر کشور ادامه دهد، نظارت بر بیماری‌ها و سیستم‌های هشدار اولیه را تقویت کند و مدیریت درمان بیماری‌های ساری را در شش شفاخانه منطقوی بهبود بخشد.

همچنین، این کمک باعث گسترش تدابیر وقایوی و کنترولی در برابر عفونت‌ها و افزایش خدمات بستری در ۴۳ مرکز درمانی تغذیه برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه شدید حاد همراه با عوارض خواهد شد.

سازمان جهانی صحت و اتحادیه اروپا می‌گویند که همکاری تقویت‌شده میان آن‌ها نشان‌دهنده تعهد درازمدت‌شان برای تضمین دسترسی و پایداری خدمات صحی اساسی، به‌ویژه در زمان بحران‌ها است و هدف تنها بهبود ظرفیت پاسخ‌گویی فوری نیست، بلکه ایجاد یک سیستم صحی پایدارتر و مبتنی بر جامعه برای مردم افغانستان نیز می‌باشد.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!