Connect with us

رویداد های اخیر

منابع امنیتی: تیراندازی و گلوله‌باران نیروهای رژیم نظامی پاکستانی در کنر و نورستان؛ یک داکتر زن «شهید» شد

منابع امنیتی در نورستان می‌گویند که با وجود اعلام آتش‌بس از سوی پاکستان، از صبح امروز راه عمومی میان ولسوالی‌های کامدیش و برگمتال به طور کامل به روی ترافیک بسته شده است.

منتشر شده

در

منابع امنیتی گزارش می‌دهند که در پی چندین رویداد امنیتی در ولایت‌های کنر و نورستان، یک داکتر زن «شهید» شده، چند تن زخمی و شماری دیگر ناپدید شده‌اند.

به گفته این منابع، صبح امروز پنج‌شنبه حوالی ساعت ۹:۳۰ در منطقه دوکلام باغچه مربوط به ولسوالی ناری ولایت کنر، نیروهای رژیم نظامی پاکستانی بر یک عراده موتر نوع تویوتا تیراندازی کردند.

منابع می‌افزایند که این موتر پس از اصابت گلوله‌ها به دریای کنر سقوط کرده است. در نتیجه این رویداد، یک زن داکتر «شهید» شده و یک تن دیگر زخمی شده است، در حالی که پنج تن دیگر که در این موتر حضور داشتند، تاکنون ناپدید گزارش شده‌اند.

در رویداد جداگانه، منابع امنیتی گفته‌اند که حوالی ساعت ۱۱:۰۰ پیش از چاشت در منطقه سنو مربوط به ولسوالی شلتن ولایت کنر، در اثر گلوله‌باران نیروهای پاکستانی یک تن زخمی شده است. به گفته منابع، وی برای درمان به شفاخانه ولایتی منتقل شده است.

در همین حال، منابع امنیتی در نورستان می‌گویند که با وجود اعلام آتش‌بس از سوی پاکستان، از صبح امروز راه عمومی میان ولسوالی‌های کامدیش و برگمتال به طور کامل به روی ترافیک بسته شده است.

به گفته این منابع، بسته شدن این مسیر مشکلات جدی را برای باشندگان محل ایجاد کرده و رفت‌وآمد مردم به طور کامل متوقف شده است. همچنین گفته می‌شود که پوسته‌های نیروهای رژیم نظامی پاکستانی در فاصله نزدیک از این مسیر قرار دارند و بر افراد در حال رفت‌وآمد تیراندازی می‌کنند.

رویداد های اخیر

حقانی بر اتخاذ تدابیر لازم امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در ماه محرم‌الحرام تأکید کرد

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، بر اتخاذ تدابیر لازم امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در جریان ماه محرم‌الحرام تأکید کرده است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله، نوشته است که آقای حقانی این موضوع را در نشست رهبری این وزارت، که با حضور معینان، رؤسا و مسئولان بخش‌های مختلف برگزار شده بود، مطرح کرده است.

در این نشست، وزیر امور داخله بر تطبیق قانون جدیدی که از سوی رهبر امارت اسلامی برای وزارت امور داخله توشیح شده، تأکید کرد و همچنان خواستار اتخاذ تدابیر لازم امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در جریان ماه محرم‌الحرام شد.

آقای حقانی افزود که برای تقویت هرچه بیشتر امنیت فردی و اجتماعی مردم، باید تلاش‌های جدی صورت گیرد و تمامی نیروهای امنیتی در سراسر کشور از طریق خدمت صادقانه به مردم، برای افزایش اعتماد عمومی تلاش‌های خود را بیشتر کنند تا مشکلات در هماهنگی میان مردم و نیروهای امنیتی به‌موقع رسیدگی شود.

در این نشست همچنین بر فراهم‌سازی تجهیزات تخنیکی برای ریاست مبارزه با جرایم و ارتقای ظرفیت کارمندان مسلکی این ریاست نیز تأکید شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ترکیه از بازداشت یک عضو ارشد داعش خراسان خبر داد

Published

on

سازمان استخبارات ملی ترکیه از بازداشت و انتقال یک عضو ارشد شاخه خراسان گروه داعش به این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این عملیات علیه بخش مطبوعاتی داعش خراسان انجام شده است. فرد بازداشت‌شده «احمد کازانجی» نام دارد که با نام‌های مستعار «ابوعبیده» و «ابراهیم» نیز شناخته می‌شود.

کازانجی پس از بازداشت مسئول پیشین رسانه‌ای داعش در ترکیه، مسئولیت این بخش را بر عهده گرفته بود. او از ترکیه به منطقه افغانستان و پاکستان سفر کرده، به داعش خراسان پیوسته و در کمپ‌های این گروه فعالیت داشته است.

کازانجی همچنین در انتقال اعضای داعش از ترکیه به افغانستان و پاکستان نقش داشته است.

سازمان استخبارات ملی ترکیه همچنین مدعی شد که این فرد پس از جان سالم به در بردن از حملات هوایی علیه مواضع داعش در پاکستان، قصد داشت به‌صورت غیرقانونی وارد ترکیه شود، اما در عملیاتی در نزدیکی مرز بازداشت شد.

کازانجی در جریان تحقیق، عضویت خود در داعش خراسان و مشارکت در فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی این گروه را تأیید کرده است.

به گفته مقام‌های ترکیه، این عملیات بخشی از طرح‌های احتمالی داعش علیه ترکیه را خنثی کرده و شبکه‌های انتقال نیرو به این گروه را آشکار ساخته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا: پاکستان و افغانستان از تشدید تنش‌ها خودداری کنند

Published

on

یک مقام بریتانیایی از پاکستان و افغانستان خواسته است تا برای کاهش تنش‌ها و رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی، گفتگو و همکاری دوجانبه را در اولویت قرار دهند.

همیش فالکنر، معاون وزیر خارجه بریتانیا در امور خاورمیانه، افغانستان و پاکستان، در مصاحبه با روزنامه دان در جریان سفرش به اسلام آباد گفت که مقام‌های بریتانیایی برای درک بهتر وضعیت موجود، در تماس نزدیک با همتایان پاکستانی خود قرار دارند.

فالکنر گفت: «بهترین و مؤثرترین راه برای پیشرفت، گفتگو است.»

او افزود که کابل و اسلام‌آباد باید اطمینان حاصل کنند که از خاک هیچ‌یک از دو کشور برای تهدید یا آسیب رساندن به کشور دیگر استفاده نمی‌شود.

وی همچنین نسبت به تلفات غیرنظامیان در منطقه ابراز نگرانی کرد و گفت هیچ کشوری خواهان قربانی شدن افراد ملکی نیست، چه در پاکستان و چه در افغانستان.

فالکنر در مورد مهاجرین افغان در پاکستان نیز بر رعایت تعهدات و اصول حقوق بین‌الملل تأکید کرد و در عین حال این موضوع را پیچیده خواند. او گفت حل این مسئله در درجه نخست به همکاری و هماهنگی میان افغانستان و پاکستان بستگی دارد.

اظهارات او در حالی مطرح می‌شود که در ماه‌های اخیر تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان افزایش یافته است. مقام‌های پاکستانی بارها گفته‌اند که گروه‌های مسلح از خاک افغانستان فعالیت کرده و حملاتی را در داخل پاکستان انجام می‌دهند؛ ادعایی که امارت اسلامی آن را رد کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!