Connect with us

رویداد های اخیر

ادامه کمک‌های بنیاد بیات به زلزله‌زدگان هرات؛ ده‌ها خانواده در ولسوالی گلران کمک شدند

منتشر شده

در

به سلسله کمک‌های زمستانی بنیاد خیریه بیات برای آسیب‌دیدگان زلزله‌های اخیر در هرات، این‌بار به ده‌ها خانواده در ولسوالی گلران این ولایت کمک توزیع شده است. خانواده‌های آسیب‌دیده در دورترین قریه‌های ولسوالی گلران این بسته‌های کمکی را دریافت کرده‌اند.

مسوولان این بنیاد می‌گویند که روند توزیع کمک‌ها به خانواده‌های آسیب‌دیده ادامه دارد و تلاش می‌کنند تا بسته‌های کمکی را به مناطق که کمتر همکاری صورت گرفته بفرستند.

به گفته آنان، این کمک‌ها شامل لباس، کمپل و لوازم آشپزخانه می‌باشد.

محمدعارف عمر، معاون ولسوالی گلران هرات، می‌گوید: «تشکری از بنیاد بیات می‌کنیم با وجود اینقدر مشکلات و تکالیف که متحمل شدند و به دورترین نقطه ولسوالی گلران کمک کردند.»

از سویی هم، خانواده‌های آسیب‌دیده در این ولسوالی می‌گویند تا حالا هیچ نوع کمکی دریافت نکرده‌اند و این اولین بسته‌های کمکی می‌باشد که به آن‌ها رسیده است.

ملاغیب الله، آسیب‌دیده، می‌گوید: «تشکری می‌کنیم از موسسه بنیاد بیات که این راه دور و پر مخاطره را طی کردند و برای ما کمک کردند.»

هرچند زلزله‌های هرات آسیب چندانی به قریه‌های ولسوالی گلران نرسانده است اما مردم به دلیل ترس از ادامه پس لرزه‌ها مجبور هستند شب و روز خود را در زیر خیمه‌ها سپری کنند. آن‌ها می‌گویند در شرایط کنونی نیاز فوری به کمک‌های اولیه دارند.

زمین لرزه‌های اخیر در هرات خسارات هنگفت مالی و جانی را بر مردم هرات وارد کرده است، در خیلی از قریه‌های آسیب‌دیده هنوز کمک‌های اولیه به مردم نرسیده اما کمک‌های بنیاد بیات همچنان برای آسیب‌دیدگان در این ولایت ادامه دارد.

رویداد های اخیر

وزیر سرحدات: مداخله‌گران گذشته نباید امروز شعار آزادی افغانستان را سر دهند

در این نشست، والیان ولایت‌های سرپل و سمنگان، مسئولان محلی، علمای دین و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.

Published

on

نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل، در جریان سفرش به ولایت سرپل در یک نشست مردمی تحت عنوان «وحدت و هم‌آهنگی با مردم» در منطقه کوهستانات این ولایت سخنرانی کرده است.

در این نشست، والیان ولایت‌های سرپل و سمنگان، مسئولان محلی، علمای دین و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.

آقای نوری در بخشی از سخنان خود گفته است که در نظام اسلامی، عقیده، تاریخ، آزادی و ارزش‌های مردم افغانستان مصون و محفوظ است. او افزوده است: «کسانی که طی بیست سال مردم افغانستان را برای تحقق اهداف شوم خود مورد آزمون قرار داده‌اند، دیگر نباید شعار آزادی افغانستان آزاد و مستقل را سر دهند.»

وی همچنان تأکید کرده است که مردم افغانستان از روی اجبار در کنار امارت اسلامی قرار ندارند، بلکه بر اساس عقیده، اندیشه، فرهنگ و سیاست از نظام اسلامی حمایت می‌کنند.

در این نشست، اشتراک‌کنندگان نیز بر تحکیم هرچه بیشتر نظام اسلامی و تقویت وحدت مردمی تأکید کرده و گفته‌اند که نظام حاکم از مشروعیت داخلی در میان مردم افغانستان برخوردار است. آنان افزوده‌اند که کسانی که علیه نظام اسلامی توطئه می‌کنند، از سوی مردم پذیرفته نمی‌شوند.

اشتراک‌کنندگان همچنان تأکید کرده‌اند که با اتکا به اتحاد و همبستگی، از نظام موجود پاسداری خواهند کرد و اجازه نخواهند داد که امنیت کشور برهم زده شود یا در امور داخلی افغانستان مداخله صورت گیرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Afghanistan remains central to SCO–UN talks in New York Consultations

According to the SCO Secretariat, the meeting was held on June 26 at the United Nations Headquarters in New York, where both sides exchanged views on a wide range of issues related to mutual cooperation.

Published

on

The Secretariat of the Shanghai Cooperation Organization (SCO) says that Afghanistan and efforts to ensure stability in the country were among the key topics discussed during the fourth round of consultations with the United Nations Secretariat.

According to the SCO Secretariat, the meeting was held on June 26 at the United Nations Headquarters in New York, where both sides exchanged views on a wide range of issues related to mutual cooperation.

The United Nations delegation provided updates on its work under the “Climate, Peace and Security” agenda, ongoing efforts to stabilize Afghanistan, and support for Central Asian countries in maintaining sustainable peace and stability in the region.

Meanwhile, the SCO Secretariat briefed the UN side on preparations for the upcoming Bishkek Summit, the outcomes of ministerial meetings held under Kyrgyzstan’s chairmanship, and progress on institutional reforms within the organization.

The SCO Secretariat added that the consultations were conducted in a constructive atmosphere.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی: افغانستان به همکاری با ملل متحد در بخش پروژه‌های انکشافی ادامه می‌دهد

در این دیدار برونو لمارکی دیدگاه‌های خود را درباره چگونگی و مدیریت بهتر کمک‌های بشردوستانه مطرح کرد.

Published

on

وزارت امور خارجه اعلام کرده است که امیرخان متقی، با برونو لمارکی، معاون جدید یوناما و هماهنگ‌کننده بخش بشردوستانه این نهاد، دیدار و گفتگو کرده است.

به گفته وزارت امور خارجه، در این دیدار برونو لمارکی دیدگاه‌های خود را درباره چگونگی و مدیریت بهتر کمک‌های بشردوستانه مطرح کرد.

براساس این خبر، امیرخان متقی ضمن تأکید بر نیاز به ادامه کمک‌های بشردوستانه، بر اهمیت اجرای پروژه‌های انکشافی و زیربنایی نیز تأکید کرده و گفته است که امارت اسلامی در این بخش به همکاری‌های لازم با سازمان ملل متحد ادامه خواهد داد.

وزارت امور خارجه افزوده است که برونو لمارکی از وزیر امور خارجه قدردانی کرده و تعهد سپرده است که در انجام مسئولیت‌های محول‌شده، تمام تلاش خود را به کار گیرد. وی همچنین بر گسترش تعامل و همکاری‌ها در بخش‌های مختلف تأکید کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117