Connect with us

جهان

اردوغان: در ۸ سال پسین ۲۵هزار مهاجر در آب‌های مدیترانه جان باخته اند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه میگوید که در هشت سال گذشته حدود ۲۵ هزار مهاجر در جریان عبور از آب های مدیترانه جان خود را از دست داده اند.

آقای اردوغان روز گذشته در پایان جشنواره فیلم مهاجرت بین المللی از طریق تماس ویدیویی گفت: “در هشت سال گذشته ۲۵۰۰۰ نفر که اکثر آنان زنان و کودکان بوده اند، در آب های مدیترانه غرق شده اند.”

خبرگزاری آنادولو گزارش کرده است که آقای اردوغان نه تنها وضعیت وخیمی که پناهندگان هنگام تلاش برای عبور از مدیترانه با آن روبرو هستند، را برجسته کرد، بلکه وی همچنین از مردم خواست تا تعصبات خود در قبال مهاجران را کنار بگذارند.

در این تماس ویدویی، رییس جمهوری ترکیه افزوده است مهاجرانی که در جریان تلاش برای عبور از آب های مدیترانه جان خود را از دست داده اند، به امید یک آینده امن تر بیرون شده بودند، اما اکثر آنان به مرگ انجامیده است.

آقای اردوغان گفته است: ” سرنوشت حدود ده هزار کودک سوری که در اروپا پناهندگی داده اند نامعلوم است.”

وی تاکید کرده است که مهاجرت یک مشکل جهانی است که میلیون تن به دلیل جنگ، هراس فاگنی و فقر مجبور به ترک وطن خود میشوند.

به گفته اردوغان: “امروز نزدیک به ۲۶۰ میلیون نفر در سراسر جهان مهاجر شده اند. همچنان ۷۱ میلیون نفر دیگر نیز بی جا شده اند.”

این در حالی است که ترکیه بزرگ ترین میزبان مهاجران در جهان است. هم اکنون ۶.۳ میلیون مهاجر سوری و ۳۳۰ هزار اتباع کشورهای دیگر در ترکیه ثبت شده اند.

جشنواره بین المللی فیلم مهاجرت توسط وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه پشتیبانی می شود و توسط وزارت کشور تحت نظارت ریاست جمهوری ترکیه به هدف برجسته کردن مشکلات مهاجرت برگزار می شود.

در این جشنواره فیلم ها و مستندهایی در مورد چالش های مهاجرت و نیز سهم گیری مهاجران در جوامع جدید که به آن مدغم میشوند، به نمایش گذاشته میشود و هدف از این جشنواره نیز هموار کردن زمینه برای بحث بیشتر درباره این موضوع است.

امسال فیلم «برای سما» در این جشنواره جایزه بهترین فیلم را از آن خود کرد که توسط واد الکاتب و ادوارد واتس کارگردانی شده است.

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!