Connect with us

رویداد های اخیر

استقبال خانواده های نیازمند از بسته های کمکی بنیاد بیات در هرات

منتشر شده

در

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده در ولایت هرات مواد غذایی توزیع کرد.

در پی افزایش بحران اقتصادی در افغانستان، بنیاد بیات روند توزیع کمک به خانواده های نیازمند را آغاز کرده است.

این بنیاد هفته گذشته ده ها خانواده را در ولایت قندهار کمک کرد. حالا این بنیاد به خانواده های آسیب پذیر و بی‌جا شدگان داخلی در ولایت هرات کمک توزیع می‌کند.

حاجی اسماعیل معاون بنیاد بیات میگوید: “بنیاد بیات در حصه کمک های خیریه خود همیشه، در ولایات توزیع داشته، قبلا ما این کمک ها را به مستحقین اش توزیع کردیم به ولایت قندهار. امروز خوشبخانه در ولایت هرات آمده ایم و یک تعداد از فامیل های که مستحق استند و بی‌جا شده اند این کمک ها را که شامل آرد، روغن و برنج می‌باشد برای شان توزیع میکنیم.”

آقای حاجی اسماعیل می‌افزاید: “این کمک های ما انشالله در زون های دیگر، در ولایات دیگر ادامه دارد.”

خانواده های که برای دریافت کمک آمده اند از نهادهای کمک کننده می خواهند که همچنان به روند کمک های شان ادامه دهند. این خانواده ها می گویند همواره از کمک های غذایی بنیاد بیات مستفید شده اند.

فاضله یکی از باشندگان هرات میگوید: “ما خیلی از این کمک خوشحال شدیم. ما همه صغیردار، همه بیوه زن، همه کارها خوابیده.”

گل احمد باشنده هرات میگوید: “باور کنید که چهار، پنج شب میشود که دیگ ما بار نشده (چیزی نپخته ایم) همین سر گذر (جایی در هرات) میرویم و می آییم، هیچی به هیچی.. حالا فعلا ما خیلی خوشحالیم این کمک که به ما شده خیلی خوشحالیم.”

روند کمک رسانی بنیاد بیات از ماه های پیش شروع شده است، قرار است همچنان به خیلی از ولایت های کشور این کمک ها برای خانواده های نیازمند توزیع گردد.

همه ساله بنیاد بیات هزاران خانواده را در ولایت های مختلف کشور کمک می کند. خانواده های نیازمند معمولا از سوی تیم کاری بنیاد بیات در هر ولایت شناسایی می شوند و در مرحله بعدی مواد خوراکه به آنها توزیع می گردد.

 

رویداد های اخیر

تاکید وزیر صحت بر گسترش همکاری‌ها در بخش ادویه و تجهیزات طبی میان کابل و دهلی‌نو

Published

on

نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه امارت اسلامی در جریان سفر رسمی‌اش به هند و در نشستی با مسئولان اداره توسعه ادویه آن کشور در مورد گسترش همکاری‌ها و روابط دوجانبه در بخش ادویه، محصولات طبی و تجهیزات صحی میان کابل و دهلی‌نو گفتگو کرده است. هر دو طرف همچنان بر تقویت ظرفیت صنعت دوا‌سازی و اهمیت دسترسی مردم به ادویه ارزان و باکیفیت تأکید نموده‌اند.

براساس خبرنامه وزارت صحت عامه، آقای جلالی همکاری اداره توسعه ادویه هند با سکتور صحی افغانستان را ضروری دانسته و بر تقویت همکاری‌های مؤثر تأکید کرده است.

او افزود که وزارت صحت عامه تلاش می‌نماید تا سیستم صحی کشور را تقویت کرده و زمینه ارائه خدمات صحی معیاری را برای شهروندان فراهم سازد.

آقای جلالی تصریح کرد که همکاری اداره توسعه ادویه هند با افغانستان از نگاه تقویت سکتور صحی، مصئونیت ادویه، تضمین کیفیت و توسعه خدمات صحی پایدار، دارای ارزش مهم و استراتیژیک می‌باشد.

در این نشست، مسئولان اداره توسعه ادویه هند بیان داشتند که ساحه فعالیت این اداره گسترده بوده و شامل ادویه کامل، مواد فعال ادویه‌جات، واکسین‌ها، محصولات بیولوژیکی، وسایل طبی، تجهیزات تشخیصی، ادویه نباتی و سنتی، تولید قراردادی و خدمات تحقیق و توسعه می‌باشد.

اداره توسعه ادویه هند یک نهاد رسمی و دولتی زیر چتر وزارت تجارت و صنعت آن کشور می‌باشد که مسئولیت تنظیم، توسعه و هماهنگی صادرات جهانی ادویه، محصولات طبی و تجهیزات صحی هندی را بر عهده دارد.

در این نشست، اداره توسعه ادویه هند به‌منظور تداوی امراض موسمی، حدود یک‌صد هزار دوز پیچکاری را به افغانستان کمک کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت ختم سال تحصیلی و آمادگی فارغان صنف دوازدهم برای امتحان کانکور گفته است که علم و دانش، ابزار اصلی پیشرفت و عزت هر جامعه است.

کرزی افزوده است که برای خودکفاشدن افغانستان، به صدها هزار داکتر زن و مرد، انجنیر، اقتصاددان، متخصصان تکنالوژی و کارشناسان دیگر رشته‌ها نیاز است.

او از همه متعلمین خواسته است که تلاش بیشتری کنند و خود را به درجات عالی در علوم ساینسی و اجتماعی برسانند.

وی بار دیگر تاکید کرده است: «امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند تا دختران ما به پای خود بایستند و شایسته خدمت به کشور شوند.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!