Connect with us

جهان

افزایش شمار قربانیان طوفان در لیبیا به ۲ هزار نفر

منتشر شده

در

هلال احمر لیبیا اعلام کرده است در پی وقوع توفان و سیل بی‌سابقه در این کشور دست‌کم ۲۰۰ نفر کشته شده‌اند، با این حال برخی از منابع خبری شمار تلفات این حادثه را تا ۲۰۰۰ نفر تخمین زده‌اند.

در حالی که رهبر دولت خودخوانده در شرق لیبیا می‌گوید تعداد کشته‌ها بیش از ۲۰۰۰ نفر خواهد بود، اما برخی از رسانه‌ها گزارش داده اند که اطلاعات اولیه حاکی از تلف شدن ۵۰۰۰ نفر تنها در شهر «درنه» بر اثر سیل است.

مقامات همچنین تاکید دارند که به دلیل گستردگی فاجعه در شرق لیبیا به تیم‌های کمکی تخصصی نیاز داریم.

وزیر داخله دولت در شرق لیبیا نیز گفته است که  اجساد بیش از ۱۵۰۰ نفر که بر اثر بارندگی شدید در شهر درنه جان خود را از دست داده بودند پیدا شده و تعداد مفقودان به ۷۰۰۰ نفر رسیده است.

توفان دانیل روز یکشنبه از اروپا به سواحل لیبیا رسید و به اعلام وضعیت اضطراری در این کشور منجر شد.

همچنین در این کشور سه روز عزای عمومی اعلام شده است.

در جریان عملیات کمک هفت نفر از نیروهای اردوی لیبیا هم مفقود شده‌اند. مقام‌های شرق لیبیا ممنوعیت رفت و آمد اعلام کرده‌اند و مکاتب و دوکان‌ها بسته شده‌اند.

شهرهای بنغازی، سوسه، درنه و المرج از این توفان آسیب زیادی دیده‌اند.

اگرچه آمار مرگ و میر ناشی از این توفان و سیلی که به همراه داشته رو به افزایش است، هلال احمر لیبیا از ویران شدن تنها ۱۵۰ خانه خبر داده است.

رئیس هلال احمر لیبیا به خبرگزاری رویترز گفته است تنها در شهر درنه ۱۵۰ نفر کشته شده‌اند.

دو بند در شهر درنه که نزدیک به ۱۰۰ هزار باشنده دارد، شکسته‌اند و بخش زیادی از شهر زیر آب رفته است.

مقام‌های محلی سانحه این شهر را «بندر فاجعه‌زده» اعلام کرده‌اند.

ساعاتی پس از آنکه دولت مستقر در طرابلس، آمار کشته‌شدگان را ۱۵۰ نفر اعلام کرد، اسامه حماد، رهبر دولت مستقر در شرق لیبیا، در شبکه تلویزیونی این کشور گفت:«هزاران نفر مفقودند و تعداد کشته‌ها بیش از ۲۰۰۰ نفر است. چندین محله در درنه با ساکنانشان ناپدید شده‌اند و با آب رفته‌اند.»

شهر مصراته نیز در غرب از سیل مصون نمانده است. تصاویر ویدیویی تائید نشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد چندین راننده روی سقف موترهای خود در محاصره آب نشسته‌اند و سیل یک مرد دیگر را با خود می‌برد.

دفتر سازمان ملل متحد در لیبیا نیز گفته است که اخبار توفان را از نزدیک دنبال می‌کند و در حمایت از عملیات کمک در این کشور، کمک‌های عاجل لازم را در سطح محلی و ملی فراهم خواهد کرد.

توفان دانیل هفته گذشته در یونان، ترکیه و بلغارستان ده‌ها نفر را کشت.

مصر نیز خود را برای رسیدن این توفان آماده می‌کند و دوشنبه شب سازمان هواشناسی این کشور از متراکم شدن ابرهای توفان‌زا بر فراز سواحل شمال غرب کشور خبر داده است.

خبرگزاری دولتی قطر گزارش داده است که، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر به دولت دستور داده است تا به مناطق آسیب دیده در شرق لیبیا کمک بفرستد.

جهان

تیراندازی مرگبار در پوهنتون کنتاکی؛ یک محصل کشته و یک تن دیگر در وضعیت وخیم

به گزارش نیویارک تایمز به نقل از سخنگوی پوهنتون، فرد مظنون محصل نبوده اما هر دو قربانی از محصلین پوهنتون بوده‌اند. تیراندازی بیرون از خوابگاه‌های رهایشی محصلین صورت گرفته است.

Published

on

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که، در نتیجهٔ یک رویداد تیراندازی در پوهنتون کنتاکی ایالت متحده، یک محصل جان باخته و یک تن دیگر در وضعیت وخیم به شفاخانه منتقل شده است. پولیس محلی می‌گوید فرد مظنون بازداشت شده و وضعیت در محوطهٔ پوهنتون به حالت عادی برگشته است.

این رویداد سه‌شنبه در شهر فرانکفورت، مرکز ایالت کنتاکی، زمانی رخ داد که گزارش‌های اولیه از حضور یک فرد مسلح در محوطهٔ پوهنتون منتشر شد. نیروهای پولیس به‌سرعت وارد عمل شده، مظنون را گرفتار و ساحه را تأمین کردند.

به گزارش نیویارک تایمز به نقل از سخنگوی پوهنتون، فرد مظنون محصل نبوده اما هر دو قربانی از محصلین پوهنتون بوده‌اند. تیراندازی بیرون از خوابگاه‌های رهایشی محصلین صورت گرفته است.

پوهنتون کنتاکی – که یک مرکز تحصیلی تاریخی برای سیاه‌پوستان در امریکا به شمار می‌رود و حدود ۱۷۰۰ محصل دارد – تاکنون جزئیات بیشتری ارائه نکرده و قرار است اعلامیهٔ رسمی خود را بعداً نشر کند.

پولیس فرانکفورت نیز از ارائهٔ معلومات بیشتر خودداری کرده است، اما بررسی‌های جنایی برای روشن‌سازی انگیزه و چگونگی رویداد جریان دارد.

Continue Reading

جهان

پاپ لئو: تأسیس دولت فلسطین تنها راه حل منازعه اسرائیل و فلسطین است

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

Published

on

پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یک‌شنبه تأکید کرد که تنها راه حل منازعه طولانی‌مدت میان اسرائیل و مردم فلسطین، تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی است و موضع واتیکان در این زمینه را بار دیگر تکرار نمود.

پاپ لئو در جریان نخستین کنفرانس خبری خود، حین پرواز از ترکیه به لبنان، گفت: «همگان می‌دانیم که در حال حاضر اسرائیل هنوز این راه حل را نمی‌پذیرد، اما ما آن را تنها گزینه ممکن می‌بینیم.»

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

پاپ همچنین گفت که با رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، درباره منازعات اسرائیل و فلسطین و جنگ اوکراین و روسیه گفتگو کرده و نقش ترکیه در کمک به پایان این جنگ‌ها را حیاتی دانسته است.

در جریان سفر خود به ترکیه، پاپ هشدار داد که آینده بشریت به دلیل افزایش بی‌سابقه درگیری‌های خونین جهان در خطر است و خشونت به نام دین را محکوم نمود.

پاپ لئو ترکیه را نمونه‌ای از همزیستی مسالمت‌آمیز میان ادیان مختلف دانست و اظهار داشت: «مردم با مذاهب گوناگون می‌توانند با صلح زندگی کنند و این الگویی است که باید در سراسر جهان دنبال شود.»

این سفر پاپ به لبنان تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و پس از آن به روم بازخواهد گشت.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در یک فروشگاه در استاکتون، کالیفورنیا ۴ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Published

on

رسانه های امریکایی گزارش داده اد که، در پی تیراندازی در یک فروشگاه آیسکریم در شهر استاکتون، کالیفورنیا، چهار نفر جان باخته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند. این حادثه شام شنبه، حوالی ساعت ۶ بعدازظهر در بلاک ۱۹۰۰ جاده لوسیل رخ داد.

مقام‌ها می‌گویند که شواهد اولیه نشان می‌دهد این تیراندازی ممکن است هدفمند بوده باشد و مامورین در حال بررسی تمام انگیزه‌های احتمالی هستند. جزئیات کامل رویداد هنوز در دست تحقیق است.

معاون شاروال استاکتون، جیسون لی، در فیسبوک خود نوشته است که: «از شنیدن خبر تیراندازی در جشن تولد یک کودک بسیار ناراحت و خشمگین شدم. یک فروشگاه آیسکریم نباید مکانی باشد که خانواده‌ها در آن جان خود را تهدید شده ببینند.»

دفتر خدمات اضطراری ایالت کالیفورنیا اعلام کرده که وضعیت را همراه با نیروهای محلی نظارت می‌کند.

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!