Connect with us

صحت

افغانستان در راستای محوی پولیو پیشرفت کرده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

یک سال پس از انتقال قدرت در افغانستان در آگست ۲۰۲۱، برنامه محوی پولیو (فلج اطفال) در افغانستان دستاوردهای مهمی داشته است – اما این کار هنوز به پایان نرسیده است.

انتقال ویروس پولیو در افغانستان در حال حاضر در پایین ترین سطح خود در تاریخ رسیده است.

سازمان جهانی صحت گفته است که در سال ۲۰۲۰ در افغانستان ۵۶ کودک به ویروس پولیو مصاب شدند، در سال ۲۰۲۱ این شمار به چهار کودک کاهش یافت و امسال تنها یک کودک به این ویروس مصاب شده است و این به افغانستان فرصت فوق‌العاده‌ای برای محوی پولیو می‌دهد.

از سرگیری کمپاین‌های سراسری واکسیناسیون پولیو با هدف قرار دادن ۹.۹ میلیون کودک گامی حیاتی بوده است.

با دسترسی به کل کشور پس از انتقال قدرت، هفت کمپاین‌ واکسیناسیون سراسری بین نوامبر ۲۰۲۱ و جون ۲۰۲۲ راه اندازی شد و یک کمپاین فرعی با هدف قرار دادن ۶.۷ میلیون کودک در ۲۸ ولایت در ماه جولای انجام شد.

از ۳.۶ میلیون کودکی که از سال ۲۰۱۸ به این برنامه دسترسی نداشتند، ۲.۶ میلیون در طول کمپاین‌های نوامبر، دسامبر و جنوری به این برنامه دسترسی پیدا کردند.

با بهبود دسترسی به کودکانی که قبلاً در دسترس نبودند طی کمپاین‌های بعدی، تعداد کودکان از دست رفته به ۰.۷ میلیون کاهش یافت.

کمپاین‌های اضافی برای باقی مانده سال برنامه ریزی شده است.

باری محوی کامل پولیو افغانستان و پاکستان، دو کشور به هماهنگی فعالیت‌های فرامرزی ادامه می‌دهند. سازمان جهانی صحت گزارش داد که کمپاین‌های دسامبر و می با کمپین‌های ملی پاکستان، با تمرکز بر جمعیت‌های پرخطر از جمله کوچی‌ها، کارگران فصلی و مردمی که در هر دو مرز قرار دارند، هماهنگ شده است.

صحت

ملل متحد: شمار زنان مبتلا به سوء تغذیه در افغانستان سال گذشته به ۱.۲ میلیون تن رسید

Published

on

(Last Updated On: حمل ۱۰, ۱۴۰۳)

یک مقام برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد گفته است که شمار زنان دچار سوء تغذیه در افغانستان سال گذشته به یک میلیون و دوصد هزار تن رسید.

مونا شیخ، مسوول بخش تغذیه برنامه جهانی غذا، در ویدیویی که در صفحه ایکس این اداره پنجشنبه منتشر شد، افزوده است که انتظار می‌رود شمار زنان مبتلا به سوء تغذیه امسال افزایش پیدا کند.

او در مورد کودکان مبتلا به سوء تغذیه در کشور تصریح کرده است که امسال شمار آنان به ۳ میلیون تن خواهد رسید، اما تنها ۱.۶ میلیون تن کمک دریافت خواهند کرد.

برنامه جهانی غذا هشدار داده است که پس از کاهش کمک‌های خارجی در سال گذشته، میزان مراجعه کودکان به کلینک‌های مخصوص تداوی سوء تغذیه افزایش پیدا کرده است.

بر اساس ارقام اداره هماهنگ کننده امور بشری ملل متحد (اوچا)، در حال حاضر بیش از ۲۳ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشری نیاز دارند.

صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) گفته است که بیش از ۵۲ درصد این نیازمندان را کودکان تشکیل می‌دهند.

Continue Reading

صحت

سرپرست وزارت صحت با مسوول کمیساریای سازمان ملل دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۳)

داکتر قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌ عامه با ليونارد زیلو، مسوول کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان دیدار کرد.

در این دیدار، دو طرف درباره  ایجاد مراکز صحی جدید برای عودت‌کنندگان در کشور بحث و تبادل‌نظر نمودند.

آقای عباد در این دیدار، ارایه خدمات بهتر صحی را برای هموطنان و برگشت‌کنندگان از اولویت‌های خود دانسته و خواهان همکاری این سازمان در این زمینه شده است.

از سویی هم، آقای ليونارد زیلو از همکاری این نهاد در این راستا اطمینان داد و بر همکاری‌های دوام‌دار این اداره با وزارت صحت‌ عامه تأکید کرد.

Continue Reading

صحت

کمپاین فرعی واکسین پولیو آغاز شد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۷, ۱۴۰۲)

وزارت صحت عامه به‌همکاری نهادهای بین المللی دومین دور کمپاین فرعی تطبیق واکسین پولیو در سال ۲۰۲۴ را امروز (دوشنبه) آغاز کرد.

این دور کمپاین واکسین فلج اطفال در مناطق مختلف کشور از ۲۶ تا ۲۹ فبروری ۲۰۲۴ تطبیق می‌شود. هدف این کمپاین واکسین کردن بیش از ۷.۶ میلیون کودک زیر سن پنج سال در برابر ویروس پولیو می‌باشد.

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه در این باره گفته است: «ما متعهد استیم که به‌همکاری شرکای کاری خود مرض پولیو را در افغانستان محو نماییم. ما شب و روز تلاش می‌نماییم و کمپاین‌های واکسین پولیو و خدمات تتمیمی صحی را ادامه می‌دهیم تا به هدف که همانا محو کامل مرض پولیو در سراسر کشور می باشد، برسیم.»

او اضافه کرده است: «حمایت همه افغانان، به‌خصوص محاسن سفیدان، بزرگان منطقه و علمای دین در فعالیت‌های محو مرض پولیو مهم است. نیاز است تا آنان در مبارزه علیه مرض پولیو اشتراک کنند و صحتمندی اطفال خود را حفظ نمایند.»

پولیو یک مرض ویروسی است که قابل تداوی نمی‌باشد و تنها توسط واکسین وقایه و محو می‌شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!