Connect with us

ورزش

افغانستان نایب قهرمان جام فوتسال مرکز آسیا شد

منتشر شده

در

افغانستان روز یکشنبه با نتیجه ۳ بر ۲ ترکمنستان را شکست داد و مقام دوم جام فوتسال مرکز آسیا را به دست آورد.

در این مسابقات که در آن شش تیم اشتراک کردند، تیم ایران با پیروزی یک بر صفر دربرابر تیم میزبان تاجیکستان به مقام قهرمانی رسید. ازبیکستان مقام سوم را کسب کرد.

عبدالغفار صافی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان که به عنوان بهترین بازیکن زمین مقابل ترکمنستان معرفی شد، گفت: «متاسفانه نتوانستیم بر ایران غلبه کنیم که به قهرمانی دست پیدا کنیم، اما نایب قهرمانی مقام کمی نیست و من نایب قهرمانی را به تمام ملت غیور افغانستان تبریک می‌گویم.»

محمد یوسف کارگر، رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان گفت: «تیم‌های پر قدرت آسیا در زون مرکز آسیا حضور دارند. خوشبختانه اولین بار فوتسالیست‌ها‌ و ورزشکاران افغانستان توانستند که نایب قهرمانی مسابقات مرکز آسیا را به دست بیاورند. من این را به کافه ملت افغانستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. این یک دستاورد و یک پیروزی بسیار خوب از تیم ملی فوتسال ما در زون مرکز آسیا است.»

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!