Connect with us

رویداد های اخیر

افغانستان و پاکستان بی‌حرمتی به قرآن شریف در سویدن را محکوم کردند

منتشر شده

در

وزارت خارجه امارت اسلامی افغانستان در بیانیه‌ای بی‌حرمتی به قرآن شریف در سویدن را محکوم کرد و از دولت این کشور خواست تا عاملین این اقدام شنیع را مجازات کند.

امارت اسلامی همچنین از دولت سویدن خواست تا از انجام چنین اقداماتی تحریک‌آمیز و ضد اسلامی جلوگیری کند.

وزارت خارجه پاکستان نیز در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن بی‌حرمتی قرآن شریف در سویدن اظهارداشت این اقدام اسلام‌هراسانه و تحریک‌‌آمیز احساسات مسلمان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

اطلاعیه با تأکید بر اینکه چنین اقداماتی به هیچ عنوان در چارچوب حق آزادی بیان یا عقیده قرار نمی‌گیرند، افزود:«بر اساس قوانین بین‌المللی حقوق بشر، آزادی بیان شامل اظهار سخنان نفرت‌انگیز و تحریک مردم به خشونت نمی‌شود.»

وزارت خارجه پاکستان در ادامه از جامعه جهانی خواست تا علیه اسلام‌هراسی، بیگانه‌هراسی، تعصب و تحریک به خشونت بر اساس مذهب و یا اعتقاد افراد از خود عزم مشترک نشان دهد و برای ارتقای هماهنگی بین ادیان و همزیستی مسالمت‌آمیز با یکدیگر همکاری کند.

این درحالی است که روز گذشته راسموس پالودان، رهبر حزب افراطی استرام کورس دنمارک روز شنبه (اول دلو) در حالی که نیروهای امنیتی امنیت او را تامین کرده بودند، قرآن شریف را در مقابل سفارت ترکیه در سویدن آتش زد.

درهمین حال، انقره در واکنش به این اقدام، سفر پال جانسون وزیر دفاع سویدن به ترکیه را لغو کرد.

رویداد های اخیر

افغانستان برای نخستین بار ده کانتینر بطری به عربستان و امارات متحده عربی صادر کرد

Published

on

دفتر والی هرات اعلام کرده است که برای نخستین بار، محموله ده کانتینری تولیدات بطری شهرک صنعتی این ولایت به ارزش ۴۰ هزار دالر امریکایی به عربستان سعودی و امارات متحده عربی صادر شده است.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، این صادرات با حضور معین وزارت صنعت و تجارت، مسئولان محلی و صنعت‌کاران انجام شده است.

معین وزارت صنعت و تجارت گفته است که طی چهار سال گذشته، پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در بخش صنعت صورت گرفته و با روی‌کارآمدن امارت اسلامی، زمینه سرمایه‌گذاری در تولیدات داخلی فراهم شده است.

اداره محلی هرات با استقبال از این اقدام، صادرات تولیدات داخلی را گام مهم در تقویت اقتصاد محلی و ملی دانسته و اطمینان داده است که حمایت همه‌جانبه از صنعت‌کاران، فراهم‌سازی تسهیلات لازم و ایجاد فضای مناسب برای توسعه تولید و صادرات در اولویت کاری این اداره قرار دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد پروژه برق‌رسانی قوش‌تپه و درزاب جوزجان امضاء شد

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

Published

on

قرارداد پروژه برق‌رسانی ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب ولایت جوزجان میان وزارت آب و انرژی و یک شرکت خصوصی امروز در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت،،  به امضاء رسید. این مراسم با حضور ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، برگزار شد.

این پروژه به هزینه حدود یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون افغانی اجرا خواهد شد و تکمیل آن در مدت سه سال برنامه‌ریزی شده است.

در چارچوب پروژه، تمدید لین برق ۲۲۰ کیلوولت به طول ۸۵.۲۴ کیلومتر، ساخت دو سب‌استیشن و دو شبکه توزیع در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب شامل است. با تکمیل این پروژه، هزاران خانواده از خدمات برق برخوردار خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم پاکستانی: معافیت مادام‌العمر برای عاصم منیر خلاف آموزه‌های اسلامی است

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود.

Published

on

مفتی تقی عثمانی، از علمای برجسته و شناخته‌شده دینی پاکستان، با انتقاد از تصمیم‌های اخیر در قبال رهبری اردو این کشور، گفته است که اعطای معافیت مادام‌العمر به جنرال عاصم منیر، رئیس اردوی پاکستان، و پاسخ‌گو نساختن او در برابر محکمه، با اصول و تعالیم دین اسلام در تضاد قرار دارد.

این عالم دینی روز دوشنبه در جریان یک نشست، تأکید کرده است که در اسلام هیچ فردی فراتر از قانون نیست و حاکمان و مقام‌های بلندپایه نیز مکلف‌اند در برابر اعمال خود پاسخ‌گو باشند. به گفته او، عدالت و حساب‌دهی از ارکان اساسی نظام اسلامی به‌شمار می‌رود و هرگونه مصونیت دائمی برای افراد قدرتمند، خلاف روح شریعت است.

مفتی تقی عثمانی افزوده است که ایجاد تبعیض میان مردم و مقام‌ها در برابر قانون، سبب تضعیف اعتماد عمومی و گسترش بی‌عدالتی در جامعه می‌شود. او از نهادهای مسئول خواست تا در تصمیم‌گیری‌های سیاسی و نظامی، ارزش‌های اسلامی و اصول عدالت را در نظر بگیرند.

اظهارات این عالم دینی در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها در مورد نقش اردو و حدود صلاحیت‌های رهبران نظامی در پاکستان، در هفته‌های اخیر با واکنش‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!