Connect with us

اخبار ساحوی

افغان بیسم 19 تن از کارمندان اناث این شرکت را آموزش مدیریت داد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

روز چهارشنبه(۸عقرب) نوزده تن از کازمندان اناث این شرکت که یک دوره نه روزۀ اموزشی را به پایان رسانده بودند ازسوی امین رامین ريیس شرکت افغان بیسم و حاجی محمد اسماعیل معاون بنیاد بیات تصدیق نامه دریافت کردند.

امین رامین رییس شرکت مخابراتی افغان بیسیم میگوید، برای افزایش ظرفیت کارمندان این شرکت برنامه های زیادی در آینده روی دست است.

وى گفت، با این کار از یک سو در بخش  ارایه خدمات  بهبود رونما میگردد و از سوی دیگر ظرفیت کارمندان در بخش های مختلف افزایش می یابد.

فتانه گیلانی رییس مجتمع زنان افغان این کار شرکت افغان بیسیم را ستوده میگوید که، زنان می تواند با این گونه کارگاه های آموزشی ظرفیت خود را بالا ببرند.

رییس این نهاد افزود، به زنان باوجود بخش های دیگر باید در بخش مدیریت نیز آموزش داده شوند.

شرکت مخابراتی افغان بیسیم از آغاز سال جاری خورشیدی تاکنون به همکاری اداره انکشافی ایالات متحده امریکا نزدیک به 300 تن را د ربخش های مدیریت وحسابداری آموزش داده اند.

Advertisement

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: اگر ایران توافق منصفانه را نپذیرد، تمام نیروگاه‌ها و پل‌ها را نابود می‌کنیم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفته است که نمایندگان امریکایی روز دوشنبه برای برگزاری دور دوم گفتگوها با ایران به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، سفر خواهند کرد.

آقای ترمپ روز یکشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت که ایالات متحده «یک توافق بسیار منصفانه و معقول» پیشنهاد داده و ابراز امیدواری کرد ایران آن را بپذیرد.

ترمپ هشدار داد در غیر این صورت، امریکا «تمام نیروگاه‌ها و تمام پل‌ها در ایران» را هدف قرار خواهد داد.

او همچنین ادعا کرد که ایران روز گذشته با تیراندازی در تنگه هرمز آتش‌بس را نقض کرده است. به گفته او، این حملات به سمت یک کشتی فرانسوی و یک کشتی باری بریتانیایی انجام شده است.

وی افزود که با وجود اعلام ایران درباره بستن تنگه هرمز، این گذرگاه به دلیل شرایط موجود عملاً محدود شده و به گفته او، ایران روزانه حدود ۵۰۰ میلیون دالر زیان می‌بیند، در حالی که ایالات متحده متحمل هیچ زیانی نمی‌شود.

ترمپ همچنین گفت ایران به‌سرعت و به‌راحتی عقب‌نشینی خواهد کرد و اگر توافق را نپذیرد، انجام اقدامات سخت‌گیرانه برای او «مایه افتخار» خواهد بود؛ اقداماتی که به گفته او، در ۴۷ سال گذشته باید توسط روسای‌جمهور پیشین امریکا انجام می‌شد.

او در پایان نوشت: «وقت آن رسیده است که ماشین کشتار جمهوری اسلامی متوقف شود.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!