Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از تلاش‌ها برای تکمیل‌ساختن کابینه خبر داده است

منتشر شده

در

معاون سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید هرچند هیچ مشکلی در ساختار نظام و پیشبرد امور حکومتی وجود ندارد، اما تاکید دارد که برای پیشرفت کارها و بهبود امور حکومت‌داری تلاش می‌شود تا کابینه فعلی به تکامل برسد.

حدود بیست ماه می‌شود که کابینه امارت اسلامی از سوی سرپرستان اداره می‌شود و تاکنون به شکل رسمی این کابینه کامل نشده است. مقام‌های امارت اسلامی اما می‌گویند که تلاش‌ها برای بهبود امور حکومت‌داری و تکمیل‌شدن کابینه جریان دارد و تا زمان تکمیل‌شدن کابینه، تغییرات و تبدیلی‌ها نیز ادامه خواهد داشت.

با این حال، مقام‌های امارت اسلامی افزوده‌اند که در حال حاضر سرپرست بودن کابینه هیچ مشکلی را در پیشبرد امور کاری حکومت به میان نیاورده است.

بلال کریمی می‌گوید: «در مورد ساختار نظام باید بگویم که در تمام مواردش خوب دقت شده، کابینه سیاسی که تشکیل شده در آن از تمام اقوام و مناطق ولایات کشور چهره‌ها دیده می‌شوند و هنوز هم شما در جریان استید که به خاطر پیشبرد بهتر امور حکومتی، بعضی اوقات تغییرات و تبدیلی‌ها صورت می‌گیرد و امیدواری این است که به سوی تکامل برود.»

معاون سخنگوی امارت اسلامی هرچند کابینه فعلی را همه‌شمول می‌داند، اما می‌افزاید که برخی کشورها به بهانه حکومت فراگیر در تلاش جابجای مهره‌های خود در بدنه نظام اند.

آقای کریمی افزود: «شاید در همان فکر باشند که باز همان مهره‌های سوخته که فرار کردند باز مطرح کنند ولی این یک تجربه ناکام خواهد بود و مردم افغانستان تجارب خوبی در این راستا دارند، بهتر این است که راه‌های دیگری جستجو شود تا ما را به حل مسایل برساند.»

در همین حال، آگاهان نیز به این باوراند که تکمیل‌شدن کابینه می‌تواند نقش مؤثری در بهتر شدن پیشبرد امور حکومتداری مؤثر واقع شود، اما تاکید دارند که باید از افراد شایسته، کارفهم و متخصص در بدنه حکومت استفاده صورت بگیرد.

هنوز دقیق روشن نیست که کابینه امارت اسلامی چه زمانی به شکل رسمی به پایه اکمال خواهد رسید، اما مقام‌های امارت اسلامی تاکید دارند که مطابق ضرورت و نیازمندی تغییرات، تبدیلی‌ها و تعیینات تازه در بدنه حکومت به پیش خواهد رفت تا سکتگی در امور حکومت‌داری به و جود نیاید.

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!