Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی چگونگی بازداشت صدها افغان از سوی پاکستان را بررسی می‌کند

منتشر شده

در

پس از نشرگزارش‌ها مبنی بر بازداشت بیش ازیک‌هزار مهاجرافغان در پاکستان، امارت اسلامی می‌گوید گفتگوها در این مورد را با مقام‌های پاکستان آغاز کرده‌اند.

عبدالمطلب حقانی، سخنگوی وزارت مهاجرین وعودت‌کننده‌گان می‌گوید: «ما به‌حیث مرجع مسوول کوشش می‌کنیم مشکلات مهاجرین را از طریق نماینده‌گی که در پاکستان داریم حل کنیم و تلاش‌های ما ادامه دارد.»

آقای عبدالمطلب نیز افزوده است برای حل مشکلات افغان‌های که در پاکستان زندانی هستند، از هر راه ممکن استفاده خواهند کرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی هم‌چنان در این مورد گفته است: «گزارش‌های از بازداشت مهاجران دریافت شده و وزارت خارجه و سفارت افغانستان در اسلام آباد در این مورد اقدام خواهند کرد و وزارت خارجه نیز تلاش می‌کند که واقعیت روشن شود و اگر چنین یک مشکلی باشد به زودی راه حلی دریافت خواهد شد و با مقامات پاکستانی در این مورد گفتگوی جدی صورت خواهد گرفت.»

درهمین حال، حامد کرزی رییس‌جمهور پیشین نیز در واکنش به بازداشت مهاجرین افغان در پاکستان از رفتار حکومت این کشور با مهاجران افغان ابراز تأسف کرده و از اسلام آباد خواسته است با مهاجران افغان طبق موازین بین‌المللی و حقوق بشر رفتار کنند.

مقام‌های پاکستان اما می‌گویند این تعداد مهاجرافغان به‌گونه غیرقانونی و بدون اسناد وارد پاکستان شده بودند و تا فیصله محکمه زندانی خواهند بود.

ازسویی هم، فیلیپو گراندی کمیشنرعالی سازمان ملل متحد برای مهاجرین می‌گوید که هرچه در توان دارند در حمایت از مهاجرین افغانستان درکشورهای ایران و پاکستان انجام خواهند داد.

آقای فیلیپو گفته است: «ما به‌عنوان یک سازمان بشر دوستانه کار زیادی نمی‌توانیم انجام دهیم و به حد توان از میلیون‌ها پناهجوی افغان که هنوز درکشورهای همسایه حضور دارند حمایت خواهیم کرد.»

با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که پاکستان حدود ۳۰ تن از مهاجرین افغان را پس از بررسی‌ها از بند رها کرده است.

ایران نیز اعلام کرده که ۲۶ تن که بیشتر از ده تن آن‌ها شهروندان افغانستان استند را در پیوند به حمله به زیارت شاه‌چراغ شناسایی و بازداشت کرده‌اند.

گفتنی است در حمله بالای زیارتگاه شاه‌چراغ در ایران که دوهفته پیش اتفاق افتاد ۱۳ تن کشته وشماری زخمی شدند.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117