Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: کشورهای اسلامی درقبال مظلومیت فلسطینی‌ها بی‌تفاوت باقی نمانند

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان با نشر اعلامیه‌ای روز شنبه «وحشت بزرگ انسانی» از سوی اسرائیل دربرابر فلسطینیان را به شدت محکوم کرده و از کشورهای جهان خواسته است تا هر چه زودتر به این مسئله رسیدگی کنند.

امارت اسلامی از مردم فلسطین اعلام حمایت کرده و از سایر کشورهای اسلامی خواسته است تا دست مردم فلسطین را بگیرند و در این «امتحان بزرگ الهی» بی تفاوت باقی نمانند.

در اعلامیه آمده است: «کشورها و سازمان‌های که برای مداخله در امور کشورهای مستقل از حقوق بشر و مخصوصاً حقوق زنان و کودکان استفاده می‌کنند، امروز چرا در حق تلفی و مظلومیت آشکار که زنان، مردان و کودکان فلسطینی با آن روبه‌رو اند، خاموش اند و یا هم از اشغالگران حمایت می‌کنند؟»

اعلامیه افزود: «از این معلوم می‌شود که در واقع حقوق بشر برای آنها ارزش ندارد، بلکه این شعار تنها در آن زمان به کار برده می‌شود که اهداف شوم سیاسی و استخباراتی شان گره خورده باشد، وگر نه آیا انسان های فلسطین (کودکان، زنان و محاسن سفیدان) بشر نیستند.»

امارت اسلامی گفت که کوچ اجباری بیش از یک میلیون فلسطینی یک جنایت جنگی بوده و مواضع غیر موثر ساختار های جهانی در این رابطه ناکامی بی‌سابقه نظم جهانی را نشان می‌دهد.

در اعلامیه آمده است: «امارت اسلامی افغانستان از تمام جهان به خصوص کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهد تا به قضیه فلسطین هرچه زودتر رسیدگی شود و جلو وحشت و اقدامات بی مهار اسرائیل گرفته شود در غیر آن مسئولیت هرگونه بحران انسانی در نتیجه وضعیت کنونی به دوش همه خواهد بود.»

رویداد های اخیر

Saar: Discussion on criticism of Pakistan’s policies

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!