Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی گزارش ملل متحد در مورد افغانستان را «نادرست و تبلیغاتی» خواند

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان گزارش سه‌ماهه اخیر سازمان ملل متحد درباره وضعیت افغانستان را رد کرده و آن را «نادرست و تبلیغاتی» خوانده است.

در بخشی از این گزارش آمده است که طی سه ماه (از اول فبروری تا ۳۰ اپریل) ملل متحد ۲ هزار و ۲۹۹ حادثه مربوط به مصونیت و امنیت را به ثبت رسانده است که افزایش سه درصدی را نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد. در این مدت، ۱۷۵ مورد سرقت نیز به ثبت رسیده که هفت درصد بیشتر از حوادث مدت زمان مشابه در سال گذشته است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، با نشر اعلامیه‌ای امروز (شنبه) گفت که این گزارش بر اساس معلومات نادرست تهیه شده و تلاش صورت گرفته تا در مورد وضعیت جاری افغانستان نگرانی ها ایجاد گردد.

به گفته وی، در حالی که امنیت افغانستان اکنون از هر زمان دیگر بهتر شده و مردم در فضای آرام زندگی می‌کنند، اما در گزارش ملل متحد تلاش شده است تا وضعیت کشور نابسامان جلوه داده شود و پیشرفت‌ها نادیده گرفته شوند.

مجاهد همچنین افزود که در این گزارش، برخی رویدادهای جنایی به اشتباه به عنوان حوادث امنیتی تعبیر شده‌اند؛ در حالی که میزان چنین رویدادهایی در بسیاری از کشورهای دیگر نسبت به افغانستان بیشتر است.

سخنگوی امارت اسلامی با تأکید بر ثبات و امنیت موجود در کشور گفت: «به مردم خود اطمینان میدهیم که با تبلیغات حلقات مغرض در رابطه به امنیت و ثبات کشور خود نگران نشوند، زیرا افغانستان نسبت به هر زمان دیگر در امنیت کامل قرار دارد و مردم در زیر سایه نظام اسلامی به زندگی خود ادامه می دهند.»

او به عنوان نمونه از سفرهای داخلی دو میلیون افغان در ایام عید یاد کرد و آن را نشانه‌ای از اعتماد عمومی به امنیت و آرامش در کشور دانست.

رویداد های اخیر

اتریش از ازبکستان به عنوان مسیر ترانزیت برای اخراج افغان‌ها استفاده خواهد کرد

Published

on

رسانه‌های اتریش گزارش داده اند که قرار است این کشور از ازبکستان به عنوان مسیر ترانزیت برای اخراج اتباع افغان تحت یک توافقنامه جدید مهاجرتی استفاده کند.

به گزارش دی پرس، بئاته ماینل-رایزینگر، وزیر امور خارجه اتریش و گرهارد کارنر، وزیر امور داخله این کشور، در هفتم ماه می برای نهایی کردن این توافقنامه به ازبکستان سفر خواهند کرد.

تاکنون، بیشتر اخراج‌ها از اتریش به افغانستان از طریق استانبول انجام شده است.

کارنر گفته است که این توافقنامه «شرایط اجرای مداوم اخراج‌ها را به عنوان بخشی از یک سیاست پناهندگی قاطع و عادلانه» ایجاد می‌کند. این توافقنامه همچنین شامل مفادی در مورد پذیرش مجدد اتباع، شهروندان کشورهای ثالث و افراد بدون تابعیت است که از طریق ازبکستان وارد اتحادیه اروپا شده‌اند.

این توافق‌نامه همچنان شامل حمایت از مهاجرت قانونی از ازبکستان به اتریش، به ویژه با تمرکز بر «جابجایی امن و منظم کارگران واجد شرایط» است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رژیم نظامی پاکستان بار دیگر بر کنر حمله کرد

Published

on

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید که رژیم نظامی پاکستان بار دیگر خانه‌های مردم ملکی، مکاتب، مراکز صحی و مساجد را در ولسوالی دانگام ولایت کنر هدف قرار داده است.

به گفته وی، در این حملات سه فرد ملکی جان باخته و ۱۴ تن دیگر که اکثر آنان زنان و کودکان بودند، زخمی شده اند.

در این حملات، دو مکتب دخترانه و پسرانه، یک مرکز صحی و دو مسجد تخریب و ۸۰ راس مواشی نیز تلف شده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ایتالیا بر ادامه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید کرد

مقام‌های ایتالیایی می‌گویند که رویکرد این کشور در افغانستان بر اساس اصول بشردوستانه و حمایت پایدار از مردم ادامه خواهد یافت.

Published

on

در نشست گروه هماهنگی افغانستان که با میزبانی مشترک اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و بانک جهانی در استانبول برگزار شد، ایتالیا بر ادامه تعهدات بشردوستانه خود در قبال افغانستان تأکید کرد.

در این نشست، سفیر ایتالیا، سابرینا اوگولینی، اعلام کرد که کشورش به حمایت از نیازهای اساسی و معیشت مردم افغانستان ادامه خواهد داد و در اولویت‌های جدید وزارت امور خارجه ایتالیا، توانمندسازی زنان، آموزش، رسیدگی به وضعیت مهاجرین، صحت و پاک‌سازی ماین‌ها جایگاه ویژه دارد.

وی همچنان بر نقش همکاری‌های ایتالیا در حفظ میراث فرهنگی افغانستان تأکید کرده و آن را عاملی مهم در ایجاد فرصت‌های شغلی و رشد اقتصادی عنوان کرد.

در این نشست، داکتر فرانچسکو زاتا، رئیس دفتر آژانس همکاری‌های توسعه‌ای ایتالیا (AICS) در اسلام‌آباد نیز حضور داشت و بر ادامه حمایت‌های هدفمند ایتالیا در بخش‌های مختلف توسعه‌ای تأکید نمود.

مقام‌های ایتالیایی می‌گویند که رویکرد این کشور در افغانستان بر اساس اصول بشردوستانه و حمایت پایدار از مردم ادامه خواهد یافت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!