Connect with us

جهان

امروز شصت و هشتمین سالروز استقلال پاکستان است

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

3

پاکستانی ها بامداد امروز را که یک روز رختصی عمومی است، با سی و یک شلیک توپ در پایتخت و بیست و یک توپ در مراکز ایالتی این کشور آغاز کردند.

در این روز رییس جمهور پاکستان بیرق ملی این کشور را در اسلام آباد بلند می کند و در آن نخست وزیر و مقام های دیگر این کشور به شمول سفیران خارجی اشتراک می کنند.

پاکستان در چهاردهم اگست سال ۱۹۴۷م به رهبری محمد علی جناح استقلال خود را از گرفت.

همزمان با این، امروز فعالان احزاب تحریک انصاف و عموامی تحریک پاکستان به سمت اسلام آباد در اعتراض به تقلب در انتخابات عمومی سال گذشته، تظاهرات می کنند.

بخش های از پایتخت پاکستان مسدود شده و احتمال شرکت ده ها هزار تن در این تظاهرات برده می شود.

Advertisement

جهان

اردوغان از سالم ماندن ترمپ در پی تیراندازی در ضیافت قصر سفید ابراز خرسندی کرد

Published

on

در پی تیراندازی در ضیافت انجمن خبرنگاران قصر سفید، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در یک تماس تلیفونی از دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، حمایت خود را اعلام کرد.

بر اساس اعلامیه ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان این حادثه را «اقدامی شنیع علیه دموکراسی و آزادی مطبوعات» دانسته است.

پیش از این، اردوغان در بیانیه‌ای جداگانه در ایکس این حادثه را محکوم کرده و گفته بود که از سالم ماندن ترمپ و بانوی اول ملانیا ترمپ خوشحال است.

 

Continue Reading

جهان

تیراندازی در مراسمی با حضور ترمپ

Published

on

یک فرد مسلح در جریان مراسم ضیافت خبرنگاران قصر سفید در واشنگتن تیراندازی کرده اما به دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، آسیبی نرسیده است.

ویدیوهای منتشر شده نشان می‌دهد که در پی تلاش فرد مسلح برای عبور از تدابیر امنیتی، مأموران سرویس مخفی امریکا ترمپ را از صالون خارج می‌کنند.

این فرد مسلح به سوی یک مأمور سرویس مخفی امریکا تیراندازی کرد، اما به دلیل تجهیزات محافظتی آسیبی به او نرسید.

پس از شنیده‌شدن صدای تیراندازی، مهمانان مراسم دچار وحشت شدند و بسیاری از حدود ۲۶۰۰ نفر حاضر در محل پناه گرفتند.

ترمپ حدود یک ساعت بعد اعلام کرد که تیرانداز بازداشت شده است. این مراسم در نهایت لغو شد و ترمپ پیشنهاد کرد در زمان دیگری برگزار شود.

او از عملکرد نیروهای امنیتی و نهادهای مجری قانون تمجید کرد و گفت وضعیت به‌خوبی مدیریت شده است.

ترمپ همچنین اعلام کرد که بانوی اول، معاون رئیس‌جمهور و اعضای کابینه در سلامت کامل هستند.

این نخستین حضور ترمپ در این ضیافت به‌عنوان رئیس‌جمهور بود. او پیش‌تر نیز در سال ۲۰۲۴ با دو تلاش ترور روبه‌رو شده بود و محل برگزاری این مراسم پیش‌تر نیز شاهد سوءقصد به رونالد ریگان، رئیس‌جمهور وقت امریکا در سال ۱۹۸۱ بود.

Continue Reading

جهان

نتنیاهو می‌گوید تداوی سرطان پروستات‌اش در مرحله ابتدایی با موفقیت انجام شد

Published

on

بنیامین نتنیاهو، صدراعظم اسرائیل، روز جمعه اعلام کرد که تحت درمان موفق سرطان پروستات در مرحله ابتدایی قرار گرفته است، اما مشخص نکرد که این درمان دقیقاً چه زمانی انجام شده است.

در یک بیانیه در شبکه‌های اجتماعی که هم‌زمان با انتشار گزارش سالانه صحی او منتشر شد، نتنیاهو گفت که در یک معاینه معمول، یک تومور سرطانی کوچک در مرحله ابتدایی تشخیص داده شده بود که سپس با درمان هدفمند معالجه شد. او افزود که این درمان «مشکل را برطرف کرده» و هیچ اثری از آن باقی نمانده است.

در گزارش طبی آمده است که نتنیاهو در وضعیت عمومی صحی خوب قرار دارد و او تحت پرتودرمانی برای سرطان پروستات در مرحله ابتدایی قرار گرفته است، اما نه در این گزارش و نه از سوی خود او زمان دقیق این درمان مشخص نشده است.

نتنیاهو، که طولانی‌ترین دوره صدارت‌اعظمی در اسرائیل را دارد، گفته است که انتشار گزارش صحی خود را به مدت دو ماه به تعویق انداخته تا به گفته او از انتشار «تبلیغات دروغین ایران» علیه اسرائیل جلوگیری شود.

او همچنین به شایعاتی اشاره کرد که در ماه‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های دولتی ایران منتشر شده بود و به‌طور نادرست ادعا می‌کرد که او درگذشته است. نتنیاهو این ادعاها را با نشر ویدیویی از حضورش در یک کافه در بیت‌المقدس رد کرد.

در سال‌های اخیر، وی با چند مشکل صحی روبه‌رو بوده است، از جمله جراحی پروستات در سال ۲۰۲۴ پس از عفونت مجاری ادراری ناشی از بزرگ‌شدگی خوش‌خیم پروستات، و همچنان نصب دستگاه تنظیم ضربان قلب در سال ۲۰۲۳. قرار است انتخابات در اسرائیل تا ماه اکتوبر برگزار شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!